Solution Architect
Medior, SeniorUtrecht32 - 40 uur

Solution Architect

Medior, SeniorUtrecht32 - 40 uur
Als Solution Architect heb jij een belangrijke rol in het uitdenken en uitwerken van de oplossingen die wij leveren voor onze klanten
Mannen aan het werk achter beeldscherm
(samen)werken binnen complexe, kritische IT
Het bedenken en uitvoeren van hoogstaande architectuur
De nieuwste technologieën gebruiken in enterprise oplossing
Tijd voor verandering, Solution Architect. Bij Conclusion Mission Critical krijg je een baan met werk dat ertoe doet, zoals het;
 • Ontwerpen van bedrijfskritische omgevingen
 • Verbeteren van kritische applicatiestacks van onze klanten
 • Vertalen van de klantwensen en eisen naar een duurzame oplossing.
Hoe dit er concreet uitziet?
De IT-omgeving van onze klanten moeten non-stop beschikbaar zijn. Met onze klanten zoals NS en Eneco gaat het om oplossingendie er toe doen. Als Solution Architect heb jij een belangrijke rol in het uitdenken en uitwerken van de oplossingen die wij leveren voor onze klanten. Maar ook het opstellen van de kaders en richtlijnen waarin we dit doen. Jij stelt de kaders en geeft de oplossingen. Je bent dan ook goed op de hoogte van de huidige ontwikkelingen op de markt.

Als architect help je onze klanten met het analyseren van complexe vraagstukken in IT en OT omgevingen. Je bent in staat om voor Enterprise klanten met duurzame en robuuste oplossingen te komen. Deze oplossing zijn duidelijk onderbouwd en je bent in staat overtuigend het nut en de noodzaak van de oplossing te presenteren. Daarnaast vindt je het leuk om met veel verschillende type mensen samen te werken en samen het verschil te maken.
Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

Jij bent te herkennen aan je zelfstandigheid, analytisch vermogen en kan goed communiceren.

Vinden mensen je zelfverzekerd? Of juist verlegen? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral klantgericht en oplossingsgericht. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Solution Architect heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder;
 • Ervaring op het gebied van Enterprise IT en OT (pre)
 • Ervaring met het vertalen van Business eisen naar IT-oplossingen
 • Ervaring in het opstellen van Project StartArchitecturen
 • Ervaring met Securityconstructies, Security-by-Design en Privacy-by-Design
 • Ervaring met private en public cloud diensten, zoals AWS,Azure
 • Kennis van Automation, Delivery Pipelines,CI/CD
 • Bent gecertificeerd of bekend met TOGAF
Voor deze functie heb je minimaal hbo-werk-en-denkniveau. Aangevuld met >2 jaar ervaring als Solution Architect. Ervaring binnen Mission Critical diensten is mooi meegenomen.
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

In deze rol krijg je een contract voor minimaal 32 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Solution Architect bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):
 • Een salaris dat past bij je kennis en ervaring.
 • Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen.
 • Direct een vast contract.
 • Een leaseauto, telefoon en laptop.
 • Een bonusregeling.
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
 • Maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op ons dakterras (na corona)
Contact opnemen

Onze identiteit

Als Conclusion Mission Critical zijn we de IT-dienstverlener die de kritische processen van prominente bedrijven in Nederland ondersteunen, zodat deze altijd beschikbaar, wendbaar en weerbaar zijn. We werken in het hart van onze maatschappij, waar downtime van de kritische processen geen optie is (denk aan reizigersinformatie en stroomvoorziening). We ontwerpen, implementeren, beheren en innoveren. 
Dit doen we 24/7 met een gezellige mix van 200 collega’s in Amsterdam en Utrecht. We vinden het belangrijk dat je ongedwongen jezelf kunt zijn bij ons. Ben je extravert of juist niet? Houd je van scheurende rockballads, of ben je meer van klassieke muziek? Welkom! Wat onze collega’s allemaal gemeen hebben? We zijn transparant, behulpzaam, sociaal, deskundig en trots. 

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Jim Kuijs
Heb je vragen?

Jim Kuijs

IT Recruiter

jkuijs@conclusion.nl

06-55930460

Kijk verder

contact