• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Software developer / ontwikkelaar - medior/senior

Conclusion Confidential

Medior/Senior

Apeldoorn, Nederland

Fulltime 32-40 uur

Moeytina Emanuels

Recruiter

Moeytina.Emanuels@conclusion.nl

06 - 13 33 54 20

Over deze vacature

Wacht eens even, ontwikkelaar. Bij Conclusion Confidential, werkende voor het product SUMMIT, krijg je een baan met inhoud en krijg je de kans om mee te werken aan onze nationale veiligheid. Werk dat ertoe doet, zoals het:
 • Ontwikkelen van de applicatie waar heel rechercherend Nederland mee werkt: SUMMIT.
 • Dat kan full stack zijn, maar je mag ook specialist zijn op het gebied van de back-end of de front-end.
We zoeken zowel een medior als een senior collega. 

Hoe dit er concreet uitziet? Dagelijks werken wij met drie Agile teams aan SUMMIT. Ieder team heeft zijn eigen focus area als het aankomt op de applicatie en zijn eigen specialisten op dit gebied. De programmeertalen van SUMMIT zijn: C#, .NET en Angular. Tevens is SUMMIT voorzien van een Oracle en een MSSQL database. Dus als jij kennis hebt van of Oracle, of MSSQL of Elastic Search is dat fijn. 

Wij ontwikkelen op basis van de Agile principes gecombineerd met waterval projectmanagement methodes. Deze combinatie gebruiken we bewust omdat onze klanten nog voornamelijk werken op basis van de waterval methode en wij er natuurlijk voor willen zorgen dat zij tevreden zijn. Want als onze klanten tevreden zijn dan voegen wij ECHT iets toe aan onze maatschappij. Deze affiniteit met het veiliger maken van Nederland en het ondersteunen van de Nationale Politie, de Koninklijke Marechaussee en vele andere opsporingsdiensten is dan ook wat onze mensen kenmerkt. Heeft het ook jouw interesse en aandacht? Werk jij graag met een duidelijk doel voor ogen? Zo maak jij het verschil.

Onze identiteit

Conclusion Confidential ontwikkelt en beheert twee producten; namelijk CVS en SUMMIT. Alle twee de producten zijn  software applicaties met een vergelijkbare architectuur en programmeertalen. CVS dient als keten dossierregistratie applicatie voornamelijk het Sociale Domein. SUMMIT is ook een dossiervormingsapplicatie, maar is voornamelijk actief in de strafrechtketen. Nagenoeg heel rechercherend Nederland gebruikt SUMMIT (Politie, Koninklijke Marechaussee, FIOD, etc). In SUMMIT wordt alle onderzoeksdata m.b.t. een delict opgeslagen tot dat er een compleet dossier ontstaat, welke kan worden gedeeld met het Openbaar Ministerie. Hierdoor draagt SUMMIT bij aan de veiligheid van onze maatschappij. Samen ontwikkelen en onderhouden we een gebruiksvriendelijke en robuuste webapplicatie. Het resultaat? Tevreden rechercheurs en complete digitale dossiers waarover recht gesproken kan worden!

Let op deze vacature is specifiek voor SUMMIT en niet voor CVS. 

We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 1.750 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Ontwikkelaar goed bij Conclusion Confidential in Apeldoorn.

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je whizzkid skills en je flauwe grappen en nachtelijke game-sessies.

Vinden mensen je verslaafd aan je beeldscherm en coderen? Of juist op zoek naar balans tussen je werk en familie? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral een teamplayer en flexibel. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Ontwikkelaar heb je natuurlijk verstand van zaken. Verstand hebben van alles is fijn, maar niet noodzakelijk. We vermelden de belangrijkste skills hieronder:
 • Programmeertalen: C#, Angular, Typescript, Javascript, JSON, HTML, CSS.
 • Frameworks: .NET Core 3.1, .NET Framework 4.8, .NET 5.0, Elastic Search, Docker.
 • Databses: Oracle Database, Microsoft SQL Server.
 • Tools: Azure DevOps, JIRA, Microsoft Visual Studio, Webstorm.
 • Methodes: Agile, SCRUM, Waterval, CI/CD, SOA.
 • Soft skills: Teamplayer, Nieuwsgierig, Open Houding, Communicatief vaardig, Ondernemend.
Voor deze functie heb je een HBO Informatica diploma of kun je aantonen dat je op dit niveau werkt. Aangevuld met:
 • minimaal 3 jaar als medior en 6 jaar als senior.

Waardering voor je werk

In deze rol krijg je een contract voor 32-40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Ontwikkelaar bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):
 • Salaris dat past bij je kennis en ervaring.
 • Leaseauto of mobiliteitsvergoeding.
 • Mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen.
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
 • Laptop.
 • Goed pensioen.
 • Maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op het hoofdkantoor in Utrecht (als dat weer mag).
 • Mogelijkheden om te sporten samen met collega's.

Trek je conclusie en solliciteer

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, recruiter Iris Pitar, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06 - 22 88 39 58 en ipitar@conclusion.nl.

Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten, vandaar dat de vacature open blijft staan.

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Niet gevonden wat je zoekt?

Azure Integratie Specialist

AMIS I Conclusion

Medior, Senior

Nieuwegein

Fulltime 36-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security