• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Mannen aan het werk achter beeldscherm

Vacature

Senior Netwerk Engineer infrastructuur

Conclusion Enablement

Senior

Utrecht, Nederland

32 - 40 uur

Carola Smits, recruiter Conclusion Enablement

Carola Smits

Corporate Recruiter

Carola Smits, recruiter Conclusion Enablement

Carola.smits@cfit.nl

+31 6 16 11 69 97

Over deze vacature

Als Senior Netwerk Engineer infrastructuur bij Conclusion Enablement kom je terecht in een inspirerende omgeving waarin we met de nieuwste technologieën werken. Bij ons krijg je de kans om:

•    Deel uit te maken van een team van 5 andere netwerkspecialisten waarin je jouw kennis en expertise kunt delen en uitbreiden;
•    Projecten te draaien voor kritische sectoren in de markt, waarbij jij met jouw kennis en input samen met collega's en klanten tot de beste oplossingen komt;
•    Bij te dragen aan het ontwikkelen van de roadmap en het design van ons netwerk, waarbij jij rekening houdt met onze huidige omgeving en nieuwe en bewezen technologieën zoals software defined networking combineert;
•    Te werken aan de continuïteit, beschikbaarheid en bereikbaarheid van ons netwerk, waarbij je ook bedrijfskritische applicaties binnen onze enterprise-omgeving waarborgt;
•    Klanten te helpen door hun vragen te vertalen naar concrete oplossingen en daarbij kritisch te zijn naar wat de beste oplossing is.

Bij Conclusion Enablement hechten we veel waarde aan lef, ondernemerschap en vakmanschap. Als Senior Netwerk Engineer infrastructuur krijg jij bij ons de ruimte om jouw expertise ergens anders in te zetten en samen te werken met de beste mensen op jouw vakgebied. Kom jij ons team versterken?

Onze identiteit

Bij Conclusion Enablement ben je als Senior Netwerk Engineer infrastructuur verzekerd van een specialistische omgeving waarin jij je expertise kunt inzetten. Wij zijn niet zomaar een IT-organisatie, maar een specialist in de Nederlandse markt op het gebied van Development, Cloud, Workspace en Security services. Met meer dan 450 applicatie- en Cloudspecialisten staan wij garant voor de beste oplossingen voor onze klanten, zoals ProRail, Heijmans, Facilicom en natuurlijk Royal FloraHolland.

Als Senior Netwerk Engineer infrastructuur bij Conclusion Enablement werk je vanuit vakmanschap aan de optimale klantervaring. Het ontwerpen, (door)ontwikkelen en managen van bedrijfskritische systemen staan centraal in jouw werkzaamheden. En dat doen wij niet alleen, maar in meervoudige partnerships met Microsoft en AWS.

Bovendien ben je als Netwerk Specialist onderdeel van Conclusion: een organisatie met meer dan 26 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Samen met ruim 2.000 collega's verbeteren wij kritische bedrijfsprocessen van onze klanten met technologische oplossingen. Wij werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Hierin zit onze kracht. En lef en ondernemerschap helpen ons hierbij. Soms kan het er zelfs wat pittig aan toe gaan, maar uiteindelijk bereiken wij altijd het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Is dat ook jouw aanpak? Dan ben je bij Conclusion Enablement met locaties in Utrecht en Amsterdam aan het juiste adres.

Jou missen we nog

Jij bent de netwerkbeheerder waarvan anderen zeggen: "hij/zij heeft alles onder controle". Je houdt van uitdagingen en weet altijd de juiste oplossingen te vinden voor complexe problemen. En ja, je maakt ook graag flauwe grappen tijdens de lunchpauze. Wij zijn op zoek naar iemand die zichzelf herkent in de volgende eigenschappen en vaardigheden:
 • Je bent een troubleshooter in hart en nieren en een doorzetter als het aankomt op complexe issues.
 • Implementatie van nieuwe netwerktechnologieën bij klanten met legacy apparatuur is jouw tweede natuur.
 • Je kunt op basis van een netwerk High Level Design een technisch Low Level Design schetsen en deze ook vlekkeloos realiseren bij de klant.
 • Kennis van SD-WAN en gedegen ervaring met Fortigate, Watchguard, Cisco ASA, firepower en Aruba is een must.
 • Je hebt ervaring met FortiManager, FortiAnalyzer en FortiClient EMS en kennis van het inrichten van een AAA model met Aruba Clearpass is een pré.
 • Switching protocollen en routing-protocollen hebben geen geheimen voor jou.
 • Programmeren aan de hand van Ansible, Python en YAML is voor jou geen probleem en eventuele kennis van restAPI's zou fijn zijn.
 • Hiërarchisch troubleshooten is jouw natuurlijke kwaliteit en je weet je weg te vinden in diverse monitoring tools.
 • Kennis en ervaring met cynisme en sarcasme wordt gewaardeerd, net als certificeringen van de vendoren Cisco, Fortinet en/of HP/Aruba en minimaal 4 jaar ervaring als netwerkbeheerder of netwerkspecialist.
En als je nu denkt: "Maar ik voldoe niet aan alle vereisten", geen zorgen. Ons netwerkteam staat open om jou naar het juiste niveau te brengen. Dus laat van je horen en wie weet ben jij binnenkort de onmisbare netwerkbeheerder bij Conclusion Enablement!

Waardering voor je werk

In deze functie krijg je een contract voor 36-40 uur per week, en daarbovenop bieden wij tal van extra voordelen en voordelen die jouw carrière bij ons bedrijf verder kunnen versterken.

Ten eerste bieden wij een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Wij begrijpen dat jouw waarde als Senior Netwerk Engineer infrastructuur van onschatbare waarde is en daarom willen wij jou hiervoor ook belonen. Bij ons krijg je een contract voor onbepaalde tijd, een bonusregeling en stand-by-vergoeding, en worden leaseauto, telefoon en laptop ter beschikking gesteld, zodat jij je volledig kunt focussen op het leveren van de beste service aan onze klanten.

Bovendien vinden wij het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij veel mogelijkheden om jouw kennis en vaardigheden uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen. Zo blijf jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van netwerkinfrastructuur en -technologieën.

Wij hechten ook veel waarde aan een goede werk-privébalans. Daarom bieden wij flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden, zodat jij je werk kunt combineren met andere belangrijke zaken in jouw leven.

Naast het harde werken is er ook ruimte voor ontspanning en plezier. Maandelijks organiseren wij een uitgebreide borrel met een band of dj op ons hoofdkantoor in Utrecht, waar jij samen met collega's kunt ontspannen en de banden kunt versterken.

Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en fit blijft. Daarom bieden wij sportmogelijkheden samen met collega's, zodat jij niet alleen je lichaam in beweging houdt, maar ook kunt genieten van sociale interactie.

Daarnaast is ons bedrijf een omgeving waarin jij jezelf mag zijn en waarin jouw talenten en vaardigheden volledig tot hun recht komen. Wij bieden persoonlijke begeleiding en kennissessies met vakgenoten, zodat jij altijd de steun en inspiratie hebt die jij nodig hebt om te excelleren in jouw rol.

Kortom, wij bieden jou de ideale omgeving om jouw passie voor netwerkinfrastructuur en technologieën te combineren met een gezonde werk-privébalans en persoonlijke ontwikkeling. Solliciteer nu en maak deel uit van ons team van gepassioneerde Netwerk Specialisten!

Trek je conclusie en solliciteer

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie. 

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Carola Smits, recruiter, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06-16116997 of carola.smits@cfit.nl. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact! Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten vandaar dat deze vacature open blijft staan.

Niet gevonden wat je zoekt?

Productiemedewerker

Conclusion ForeyeT

Junior

Capelle a/d IJssel

32 - 40 uur

Contact
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
 • Thema's
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies