Senior Netwerk Engineer infrastructuur
Development en TechSeniorUtrecht32 - 40 uur

Senior Netwerk Engineer infrastructuur

Development en TechSeniorUtrecht32 - 40 uur
Bij Conclusion Enablement hechten we veel waarde aan lef, ondernemerschap en vakmanschap.
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen
Als Senior Netwerk Engineer infrastructuur bij Conclusion Enablement kom je terecht in een inspirerende omgeving waarin we met de nieuwste technologieën werken. Bij ons krijg je de kans om:

•    Deel uit te maken van een team van 5 andere netwerkspecialisten waarin je jouw kennis en expertise kunt delen en uitbreiden;
•    Projecten te draaien voor kritische sectoren in de markt, waarbij jij met jouw kennis en input samen met collega's en klanten tot de beste oplossingen komt;
•    Bij te dragen aan het ontwikkelen van de roadmap en het design van ons netwerk, waarbij jij rekening houdt met onze huidige omgeving en nieuwe en bewezen technologieën zoals software defined networking combineert;
•    Te werken aan de continuïteit, beschikbaarheid en bereikbaarheid van ons netwerk, waarbij je ook bedrijfskritische applicaties binnen onze enterprise-omgeving waarborgt;
•    Klanten te helpen door hun vragen te vertalen naar concrete oplossingen en daarbij kritisch te zijn naar wat de beste oplossing is.

Bij Conclusion Enablement hechten we veel waarde aan lef, ondernemerschap en vakmanschap. Als Senior Netwerk Engineer infrastructuur krijg jij bij ons de ruimte om jouw expertise ergens anders in te zetten en samen te werken met de beste mensen op jouw vakgebied. Kom jij ons team versterken?
Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

Jij bent de netwerkbeheerder waarvan anderen zeggen: "hij/zij heeft alles onder controle". Je houdt van uitdagingen en weet altijd de juiste oplossingen te vinden voor complexe problemen. En ja, je maakt ook graag flauwe grappen tijdens de lunchpauze. Wij zijn op zoek naar iemand die zichzelf herkent in de volgende eigenschappen en vaardigheden:
  • Je bent een troubleshooter in hart en nieren en een doorzetter als het aankomt op complexe issues.
  • Implementatie van nieuwe netwerktechnologieën bij klanten met legacy apparatuur is jouw tweede natuur.
  • Je kunt op basis van een netwerk High Level Design een technisch Low Level Design schetsen en deze ook vlekkeloos realiseren bij de klant.
  • Kennis van SD-WAN en gedegen ervaring met Fortigate, Watchguard, Cisco ASA, firepower en Aruba is een must.
  • Je hebt ervaring met FortiManager, FortiAnalyzer en FortiClient EMS en kennis van het inrichten van een AAA model met Aruba Clearpass is een pré.
  • Switching protocollen en routing-protocollen hebben geen geheimen voor jou.
  • Programmeren aan de hand van Ansible, Python en YAML is voor jou geen probleem en eventuele kennis van restAPI's zou fijn zijn.
  • Hiërarchisch troubleshooten is jouw natuurlijke kwaliteit en je weet je weg te vinden in diverse monitoring tools.
  • Kennis en ervaring met cynisme en sarcasme wordt gewaardeerd, net als certificeringen van de vendoren Cisco, Fortinet en/of HP/Aruba en minimaal 4 jaar ervaring als netwerkbeheerder of netwerkspecialist.
En als je nu denkt: "Maar ik voldoe niet aan alle vereisten", geen zorgen. Ons netwerkteam staat open om jou naar het juiste niveau te brengen. Dus laat van je horen en wie weet ben jij binnenkort de onmisbare netwerkbeheerder bij Conclusion Enablement!
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

In deze functie krijg je een contract voor 36-40 uur per week, en daarbovenop bieden wij tal van extra voordelen en voordelen die jouw carrière bij ons bedrijf verder kunnen versterken.

Ten eerste bieden wij een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Wij begrijpen dat jouw waarde als Senior Netwerk Engineer infrastructuur van onschatbare waarde is en daarom willen wij jou hiervoor ook belonen. Bij ons krijg je een contract voor onbepaalde tijd, een bonusregeling en stand-by-vergoeding, en worden leaseauto, telefoon en laptop ter beschikking gesteld, zodat jij je volledig kunt focussen op het leveren van de beste service aan onze klanten.

Bovendien vinden wij het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij veel mogelijkheden om jouw kennis en vaardigheden uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen. Zo blijf jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van netwerkinfrastructuur en -technologieën.

Wij hechten ook veel waarde aan een goede werk-privébalans. Daarom bieden wij flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden, zodat jij je werk kunt combineren met andere belangrijke zaken in jouw leven.

Naast het harde werken is er ook ruimte voor ontspanning en plezier. Maandelijks organiseren wij een uitgebreide borrel met een band of dj op ons hoofdkantoor in Utrecht, waar jij samen met collega's kunt ontspannen en de banden kunt versterken.

Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en fit blijft. Daarom bieden wij sportmogelijkheden samen met collega's, zodat jij niet alleen je lichaam in beweging houdt, maar ook kunt genieten van sociale interactie.

Daarnaast is ons bedrijf een omgeving waarin jij jezelf mag zijn en waarin jouw talenten en vaardigheden volledig tot hun recht komen. Wij bieden persoonlijke begeleiding en kennissessies met vakgenoten, zodat jij altijd de steun en inspiratie hebt die jij nodig hebt om te excelleren in jouw rol.

Kortom, wij bieden jou de ideale omgeving om jouw passie voor netwerkinfrastructuur en technologieën te combineren met een gezonde werk-privébalans en persoonlijke ontwikkeling. Solliciteer nu en maak deel uit van ons team van gepassioneerde Netwerk Specialisten!
Contact opnemen

Onze identiteit

Conclusion Enablement is een specialist in de Nederlandse markt op het gebied van Development, Cloud, Workspace en Security services. Met ruim 450 applicatie- en Cloudspecialisten neemt Conclusion Enablement de verantwoordelijkheid voor het transformeren en beheren van applicaties en infrastructuren voor klanten zoals ProRail, Heijmans, Facilicom en natuurlijk Royal FloraHolland. Vanuit vakmanschap wordt gewerkt aan de optimale klantervaring waarbij het ontwerpen, (door)ontwikkelen en managen van bedrijfskritische systemen centraal staan. Dit vakmanschap komt ook terug in meervoudige partnerships met Microsoft en AWS.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Corporate IT recruiter bij Conclusion Enablement
Heb je vragen?

Diego van der Bijl

Conclusion Enablement

diego.van.der.bijl@conclusion.nl

+31 6 18 52 56 32

Kijk verder

contact