• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Senior IT Recruiter

Virtual Sciences

Senior

Nieuwegein, Nederland

Parttime 32-38 uur

Lisette van Cortenberghe

Recruiter

lisette.van.cortenberghe@virtualsciences.nl

+31(0)6 - 82 18 24 42

Over deze vacature

Tijd om je expertise ergens anders in te zetten, senior IT Recruiter bij Virtual Sciences Conclusion!

Met jouw nieuwsgierige persoonlijkheid, sterke communicatieve skills en doelgroep kennis kun jij de beste kandidaten vinden en enthousiasmeren om een kop koffie met ons te drinken. Naast het hunten van potentiële kandidaten treed jij op als volwaardig advies- en sparringspartner richting het Management Team van onze organisatie. In nauwe samenwerking pak jij de regie in het hele proces. Daarnaast zet je de juiste tools en communicatie in en werk je nauw samen ons Management Team. Bij Virtual Sciences Conclusion krijg je een baan met inhoud. Door jouw resultaatgerichtheid en expertise is Virtual Sciences Conclusion in staat om te groeien!

Hoe dit er concreet uit ziet?
Als Recruiter bij Virtual Sciences Conclusion zorg je er voor dat je de doelstellingen van onze organisatie kent en weet je wat voor profielen er gezocht worden. Je doet onderzoek naar jouw doelgroep en beschrijf je in jouw recruitmentplan hoe jij jouw doel gaat realiseren. Is jouw doelgroep veel online te vinden? Dankzij videotooling en de samenwerking met onze marketing en AMC collega’s weet je hen op de juiste manier te bereiken.  Natuurlijk krijg je alle vrijheid om een passende strategie te bedenken en uit te voeren. Jouw stakeholdermanagementskills komen hier mooi van pas! 
Binnen Virtual Sciences Conclusion is iedere collega net even anders en draagt op zijn eigen manier bij aan de organisatie. Je denkt bijvoorbeeld na over verbetering van de employee journey of hoe wij meer grip kunnen krijgen op werving via referrals.

Onze identiteit

Virtual Sciences is hét bedrijfsonderdeel van Conclusion dat gespecialiseerd is in complexe hybride integratie oplossingen (o.a. EAI, API-management, Streaming). Wij werken met diverse innovatieve tooling van o.a. IBM, MuleSoft en Red Hat. Onze ruim 70 specialisten integreren dagelijks diverse applicaties in de cloud of on-premise. Daarnaast leveren we advies over de implementatie en het beheer van de integratietechnologie. Binnen onze zelfstandige organisatie werken we in een collegiale sfeer waar ruimte is voor nieuwe ideeën en waar we elkaar intellectueel uitdagen. Zo slaan we elke dag met elkaar een brug tussen business en techniek. 

We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 1.850 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe?

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je scherpe mensenkennis, talent om de kern uit een boodschap halen en je kritische kijk op zaken.

Vinden mensen je levendig? Of juist beheerst? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral gedreven en ondernemend. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Recruiter heb je natuurlijk ervaring met:
 • het creatief vinden en benaderen van de juiste kandidaten
 • arbeidsmarktcommunicatie
 • een ATS systeem
Voor deze functie heb je HBO werk/denkniveau. Aangevuld met
 • >3 jaar werkervaring in een recruitmentrol.
 • Ervaring  binnen de IT heb je een flink streepje voor.
 • Verder beschik je over ijzersterke communicatieve skills, ben je stressbestendig en flexibel.
Bouw jij mee aan onze groeiende organisatie?

Waardering voor je werk

In deze rol krijg je een contract voor 32-40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Recruiter bieden we daarbovenop:
 • een salaris dat past bij je kennis en ervaring.
 • veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen.
 • flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
 • Een leaseauto, telefoon en laptop zorgen ervoor dat je overal on the job kan zijn.
 • ontwikkeling van je kwaliteiten en vakkennis in een super ervaren team.
 • maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op het hoofdkantoor in Utrecht.
 • mogelijkheden om te sporten samen met collega’s.

Trek je conclusie en solliciteer

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Lisette van Cortenberghe, Corporate recruiter van Virtual Sciences, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via +31 0682182442 en lisette.van.cortenberghe@virtualsciences.nl. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact!

Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten vandaar dat de vacature open blijft staan. Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Niet gevonden wat je zoekt?

Business Developer

Conclusion Learning Centers

Medior

Utrecht

Parttime 32-38 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security