Senior Integratie Specialist
Development en TechMediorNieuwegein40 uur

Senior Integratie Specialist

Development en TechMediorNieuwegein40 uur
Wil jij ook vertrouwen voelen en vrijheid krijgen om het op jouw manier te doen? Bij ons werk je samen met andere specialisten aan betekenisvolle, innovatieve en impactvolle projecten.
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen
Omdat jij met jouw unieke skills de beste integratieoplossingen kan creëren voor complexe applicaties met moderne technologie. Je bedenkt en werkt de integratie architectuur uit en je levert kennis, advies en technische support aan opdrachtgevers en collega’s. Je maakt gebruik van de laatste Integratie technologiëen in onder andere Azure en Oracle omgevingen. Je krijgt de ruimte om je verder te ontwikkelen en samen met andere ervaren collega’s te werken in uiteenlopende projecten. Je bent nieuwsgierig, je vindt het leuk om jouw kennis te delen met collega’s en je deinst er zeker niet voor terug om met nieuwe tools en technieken te werken. Als jij jezelf wilt overstijgen en onderdeel wilt zijn van een hecht team van professionals, dan is de rol van Senior Integratie Specialist bij AMIS perfect voor jou.
Jouw vaardigheden

Jouw vaardigheden

Wat neem je mee?
 • Een hbo- of wo-diploma richting IT of een vergelijkbare studierichting
 • 5 jaar+ ervaring met bijvoorbeeld Java, Springboot, Python of JavaScript (serverside)
 • Kennis van Integratie concepten en technische Integratie oplossingen
 • Kennis van Cloud Services (Azure/Oracle Cloud/AWS)
 • Pragmatisch denken is jouw tweede natuur. Ontwikkelen volgens de Agile (Scrum)-methode ligt ook helemaal in jouw straatje
 • Een heldere visie op je vakgebied, die je als vanzelfsprekend deelt met je collega’s en opdrachtgevers
 • Een gedreven persoonlijkheid, die de klant, het team en organisatie altijd voorop en centraal stelt
Wat krijg je van ons?

Wat krijg je van ons?

Wat mag je van ons verwachten?
 • Je talent kunnen inzetten binnen een omgeving waar je er écht toe doet.
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie.
 • Een leaseauto, telefoon en laptop zorgen ervoor dat je overal on the job kan zijn.
 • Samenwerken met experts in je vakgebied en tijd voor het uitpluizen van nieuwe technische ontwikkelingen. Bijna iedere week wordt een Special Interest Group (SIG) georganiseerd waar onderling kennis wordt gedeeld. En op de bekende conferenties in binnen- en buitenland zijn wij uiteraard present Want doorgroeien zit in DNA, lees hier waarom!
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden. 
 • Work hard, play hard. Naast hard werken hebben we ook veel lol samen. Samen borrelen, bijkletsen tijdens een BBQ, een weekend weg. Kortom, een hechte club van collega’s.
Onderzoek: organisaties missen waarde uit data door onbegrip business en IT

Onze identiteit

AMIS Conclusion is een pionier op het gebied van moderne technologie, die intelligent operations mogelijk maakt door het activeren van real-time data. We zijn trots op de tastbare impact die we creëren; AMIS Conclusion doet waar anderen over praten. We geloven sterk in de kracht van samenwerking, passie en meesterschap, en streven naar duurzame relaties. Ons team? Stuk voor stuk professionals met een hart voor IT en (integratie)technologie. We zijn enthousiast over techniek, de toepassing ervan en het behalen van resultaten. Onze intelligente oplossingen voor IoT, Integratie en Dataplatforms, helpen organisaties dan ook echt vooruit met duurzaam rendement. Sluit je aan bij ons hechte team en maak het verschil bij AMIS Conclusion! 

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Arsenio Zaandam, recruiter bij AMIS
Heb je vragen?

Arsenio Zaandam

Recruitment business partner

arsenio.zaandam@amis.nl

+31 6 51 16 13 78

Kijk verder

contact