(Senior) Innovatie Consultant
ConsultancySeniorNaarden, Utrecht40 uur

(Senior) Innovatie Consultant

ConsultancySeniorNaarden, Utrecht40 uur
Be the difference met jouw conceptuele manier van denken
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen

Waarom is (senior) Innovatie Consultant jouw nieuwe job?
Je zoekt een werkgever waarbij je alle ruimte krijgt om jouw kennis en vaardigheden in te zetten om de beste oplossingen te bieden voor onze klanten. Of het nu gaat om het achterhalen van behoeften of het bedenken van alternatieven, jij bent niet bang om buiten de gebaande paden te treden. Samen met jouw ervaren collega's werk je aan de meest innovatieve en impactvolle projecten. Je brengt nieuwe wetgeving in kaart en geeft advies over de impact ervan op (bestaande) businessprocessen. Hierbij werk je samen met juridische specialisten van onze klanten en laat je zien dat je de expert bent in het samenbrengen van technologie, wetgeving/beleid en de business.

Maar dat is niet alles. Jij krijgt bij ons ook de vrijheid om jouw ideeën volledig uit te werken. Daarin laat jij je niet afleiden door vastgeroeste overtuigingen om tot een goed resultaat te komen. Je vindt het leuk om mensen te enthousiasmeren en kunt ze makkelijk meekrijgen in jouw denkwijze. Of het nu gaat om het enthousiasmeren van collega's of klanten, jij weet altijd de juiste snaar te raken. En last but not least zorg je ervoor dat de door jou aangedragen en goedgekeurde ideeën op juiste manier vorm krijgen.

Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

 • Een afgeronde HBO of Masteropleiding
 • Ondernemerschap; je ziet kansen en zorgt ervoor dat de juiste tools worden ingezet om een stap verder te komen
 • Tactisch werk-en denkniveau; je weet op welke manier je moet communiceren om zaken voor elkaar te krijgen
 • Ervaring als Projectmanager, bij voorkeur met innovatieprocessen
 • Ervaring met (het proces van ontwikkeling van)beleid en wetgevingstrajecten is nice to have
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

Bij ons ben je verzekerd van een werkomgeving waarin alle basiszaken perfect geregeld zijn. Denk aan de lekkerste lunches die worden verzorgd, de nieuwste MacBook en telefoon die voor je klaarligt, een prima pensioenregeling en een soepele salaris- en kostenafhandeling. Maar dat is nog lang niet alles! Wat ons écht onderscheidt is onze manier van werken:

 • Je mag volledig jezelf zijn en hoeft niet te voldoen aan een bepaald imago of stereotype. We zien je graag zoals je bent.
 • Je krijgt alle ruimte en kansen geboden om te groeien en te leren. Samen gaan we op zoek naar jouw talenten en ontwikkelen deze verder
 • Je mag fouten maken want daar leer je van. We helpen op te staan en te groeien.
 • Je hebt de ontwikkeling van je salaris grotendeels zelf in de hand. De salarisrange van deze functie is tussen de € 3.000 en € 5.000 (afhankelijk van jouw kennis en ervaring).
 • Je bepaalt grotendeels zelf waar en wanneer je werkt. Wij geloven in een goede werk-privé balans dus helpen we je om je thuiswerkplek goed en verantwoord in te richten. Maar we gaan verder: je kunt bij ons zelfs vanaf je favoriete vakantiebestemming remote werken!
 • Je kunt veel leuke activiteiten ondernemen met collega’s. Zo hebben we 2x per jaar een trip met het bedrijf, elke maand een Cultural FriYay en regelmatig andere (sportieve, interessante, leerzame) evenementen.
 • En wil je op kantoor even een pauze nemen, kun je altijd je collega uitdagen voor een potje dart, tafelvoetbal of tafeltennis.
Contact opnemen

Onze identiteit

Wij combineren kennis van business, IT en UX met innovatievermogen en implementatiekracht
Al 20 jaar ontwerpen, bouwen en beheren wij spelbepalende, digitale en data-gedreven software-oplossingen voor de financiële sector. Onze missie is het verbeteren van de kwaliteit van het financiële leven van de consument. De producten en diensten van Yellowtail Conclusion helpen om consumenten te activeren, handelingsvermogen te geven en vertrouwen te geven in het maken van (betere) financiële beslissingen. Onze focus ligt daarbij op een ultieme klantervaring. Daarnaast hebben wij dankzij onze domeinfocus ook diepgaande expertise van onderliggende bedrijfsprocessen, data en technologie, zoals robotics en machine learning. Tegelijkertijd zijn we sterk gericht op STP-verwerking en robotisering van complexe datastromen om onnodige stappen en handmatig werk te elimineren. Dit alles ter vereenvoudiging van bedrijfsprocessen in het belang van de klant.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Liane van den Toorn, corporate recruiter bij Yellowtail
Heb je vragen?

Liane van den Toorn

Corporate Recruiter

lvandentoorn@yellowtail.nl

+31 6 57 32 15 71

Kijk verder

contact