• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Senior (Digital) Learning Creative/designer

Bright Alley

Senior

Utrecht, Nederland

Parttime 32-38 uur

Moeytina Emanuels

Recruiter

Moeytina.Emanuels@conclusion.nl

06 - 13 33 54 20

Over deze vacature

Heb jij ruime ervaring als Creatief/Designer binnen “Digital” aan bureauzijde?
Op zoek naar die volgende stap – waar je niet meer alleen maar projecten draait, maar ook collega’s verder brengt? Meedenkt over de koers en strategie van ons bureau? Processen optimaliseert gebaseerd op jouw ervaring? Als “big gun” wordt ingevlogen bij projecten die net even dat extra zetje nodig hebben?

Dan is dit je kans. 
Wij zoeken een enthousiaste en ervaren Senior (Digital Learning) Creative die deze uitdaging met ons aangaat.

Digital Learning Creative?
Bright Alley maakt (meestal digitale) leeroplossingen voor tal van toonaangevende organisaties in Nederland en soms daarbuiten. Zoals Boskalis, Ministeries, ABN AMRO en KLM.  Onze oplossingen zitten op het snijvlak van Design, Didactiek en Techniek en altijd gericht op de medewerkers van onze opdrachtgevers.

Wij adviseren organisaties niet alleen bij de ontdekkingstocht naar de beste oplossing, maar we ontwerpen en bouwen deze oplossingen daarna ook binnen een multidisciplinair team. 
Als Designer/Creative ben je primair verantwoordelijk voor de UX- en UI-componenten binnen deze oplossingen. In samenwerking met de Learning Consultants kom je daarnaast ook tot de juiste strategie en het concept. We werken bij Bright Alley met workshops en sessies gebaseerd op het Design Thinking / Service Design gedachtegoed en al Designer/Creative zal je deze sessies faciliteren en tot een hoger plan trekken. Doorgaans werken onze Designers in de Adobe Suite, maar uitstapjes naar andere tooling is mogelijk.

Skills die je bezit zijn naast creativiteit en nauwkeurigheid in werk, het kunnen schakelen van abstract naar concreet en de drive om altijd opzoek te zijn naar oplossingen die niet alleen hoofd, maar ook het hart van de doelgroep prikkelen.

Senior?
We zoeken een Senior – en dat zijn niet perse grijze haren, maar wel iemand die het eigenlijk allemaal al heeft gezien, gedaan en gehoord. Jij schrikt niet zo snel van een complexe vraag, abstract concept of sessie met kritische stakeholders. Je kan immers een dag vullen met de beste anekdotes over jouw blunders, missers en f#$k-ups en wat je daarvan hebt geleerd. 

Je bent onmiskenbaar een expert binnen het vakgebied en kan klant en collega’s aansteken met je enthousiasme en kennis en kunde binnen strategie, concepting, UX- en UI. 

Belangrijk element van deze rol is de drive om deze ervaring en kennis nu breder in te zetten.
Je gaat een deel van je tijd besteden aan het opleiden en inspireren van collega’s en klanten, daarnaast kan je worden ingevlogen als “zwaargewicht” adviseur op projecten en houd je het bredere “digital” speelveld in de gaten om de organisatie als geheel te voeden met signalen die van toepassing kunnen zijn op de koers en strategie.

Onze identiteit

Bright Alley levert innovatieve performance-oplossingen die werknemers laten excelleren. Scherp, disruptief en onbevangen. Ons team bestaat uit 35 experts op het gebied van didactiek, (game-) design, user experience en learning technology. Wij geloven in de kracht van innovatie. Met een mix van didactiek, techniek en vormgeving helpen wij bij onboarding, compliance, safety en medewerkersbetrokkenheid. Wij creëren belevingen over de noodzaak van verandering en zorgen met onze digitale leeroplossingen dat medewerkers beter presteren.

We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Senior (Digital Learning) Creative / Designer goed bij Bright Alley in Utrecht.

We werken nu (nog) thuis, maar als we straks weer naar kantoor mogen, dan staat er een bureau voor je klaar in Utrecht. Pal naast stadion Galgenwaard én op nog geen vijf minuten afstand van de snelweg vind je ons kantoor. Naast samenwerken houden we ook van samen ontspannen. Je kan meedoen in één van de Conclusion sportteams, gratis yogalessen volgen, je presenteren voor alle werkmaatschappijen van Conclusion of gewoon een drankje met elkaar drinken in de skybar op de 22ste verdieping. Tenminste, als je niet op locatie bent bij één van je opdrachtgevers.

Jou missen we nog

Dit is een sleutelrol binnen onze organisatie waarbij je deel-verantwoordelijkheid zal dragen voor de kwaliteit van de Designers en Learning Consultants.
 • Minimaal 5+ jaar creatieve ervaring binnen Digital aan bureauzijde.
 • Een afgeronde relevante opleiding zoals bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend: CMD, Grafische vormgeving, Industrieel ontwerp of HCID.
 • Een heldere visie op je vakgebied en een constante nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen die je deelt met collega’s en onze klanten.
 • Volledige bekwaamheid en inzetbaarheid binnen creatieve strategie, concepting, UX en UI.
 • Ervaring in Design thinking, Service Design en gerelateerde methodieken/perspectieven.
 • Volledige beheersing van Adobe CS, aangevuld met andere tooling waarvan jij ons precies kan vertellen waarom dat de must-use is.
 • Jij bent zichtbaar en communiceert helder, je voelt je goed bij enthousiaste presentaties, pitches of interactieve workshops. Zowel in het Nederlands als Engels.
 • Je brengt rust, nuchterheid en vakkennis op het moment dat een andere nerveus wordt.
 • Jij put uit ervaring en kan de-escaleren waar nodig.
 • Je begrijpt het stakeholderveld en betrekt de juiste stakeholders op het juiste moment.
 • Je bent zelfstandig en vindt  veel vrijheid en verantwoordelijkheid prettig, je functioneert goed binnen een multidisciplinair team.  

Waardering voor je werk

In deze rol krijg je een contract voor minimaal 36 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Senior (Digital Learning) Creative / Designer bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):

 • Je ervaring en talent niet alleen inzetten in projecten, maar ook met het coachen en opleiden van collega’s. 
 • Klanten en de markt in de breedste zin inspireren met een toffe pitch of workshop.
 • Sleutelpositie in de kwaliteit van de Designers en deels ook de Learning Consultants door opleiding, kwaliteitsbewaking en het stimuleren van “het steeds beter willen doen”.
 • Een adviseursrol binnen projecten als vraagbaak voor collega’s met minder ervaring.
 • Volop mogelijkheden om je kwaliteiten, vakkennis en persoonlijk verder te ontwikkelen. Wij willen namelijk ook dat onze medewerkers op hun top presteren.
 • Marktconform salaris, laptop, telefoon.
 • Donderdag een volledig verzorgde borrel in de skybar.
 • Medewerkers van Conclusion kunnen meedoen met Yoga, Bootcamps en tal van initiatieven zoals bowlen, bedrijfshockey, hardlopen etc.

Trek je conclusie en solliciteer

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, recruiter Moeytina Emanuels, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06-13335420 en moeytina@conclusion.nl.

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Niet gevonden wat je zoekt?

Business Consultant

Conclusion Zuyd

Medior

Heerlen

Parttime 32-38 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security