• Onze vacatures

    Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

  • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

  • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

  • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Senior Consultant Supply Chain Management WMS

Conclusion MBS

Senior

Utrecht, Nederland

Fulltime 36-40 uur

Nick Botman

Interim Recruiter

nick.botman@conclusion.nl

+31(0)6 - 50 49 93 80

Over deze vacature

Krijg jij een kick van het automatiseren van complexe warehouseprocessen als onderdeel van een ERP-implementatie? En neem je onze klanten graag aan de hand bij het verbeteren van warehouseprocessen met Microsoft Dynamics 365? Dan kun je bij ons écht carrière maken!

●    Je vertaalt complexe warehouseprocessen naar een goed werkend automatiseringssysteem.
●    Je werkt aan grote, aansprekende projecten, zowel in Nederland als internationaal.
●    Je haalt er energie uit om je collega-consultants verder te helpen in hun ontwikkeling. 

Hoe dit er concreet uitziet?
Met een team van ervaren specialisten – met kennis van bijvoorbeeld inkoopprocessen en financiële processen – implementeren jullie Dynamics 365 bij de klant. Samen met het team zorg je voor een succesvolle end-to-end ERP-implementatie. Jij bent eindverantwoordelijk voor de implementatie van bedrijfsprocessen binnen het warehouse. Daarvoor bezoek je het warehouse en bespreek je de businessprocessen en de acceptatiecriteria met de warehousemanager en key users. Daarna help je de consultants met het beschrijven van een functioneel ontwerp en geef je de ontwikkelaar de opdracht dit te bouwen. Vervolgens test het team de warehouse-oplossing samen met de klant en zorgen jullie voor de livegang. Je begeleidt je team en de klant van begin tot eind bij ingebruikname van de oplossing.

Dit ga je doen
●    Je analyseert de warehouseprocessen en de behoeftes van de klant – zowel van de warehousemanager als van de key users.
●    Je adviseert met jouw team de klant en je past de best practices toe die we met onze jarenlange ervaring in warehousemanagement hebben opgebouwd.
●    Samen met het team vertalen jullie de bedrijfsprocessen van het warehouse naar de standaardprocessen binnen Dynamics 365. 
●    Je begeleidt het team bij de ontwikkeling, het testen en implementeren van de applicatie bij de klant.
●    Je weet op inspirerende wijze de behoefte van de klant naar boven te brengen met interviews, workshops en demo’s.
●    Je motiveert en enthousiasmeert de consultants door ze te betrekken bij het volledige proces.

Onze identiteit

Conclusion MBS (Microsoft Business Solutions) helpt organisaties bij succesvolle businesstransformaties. Als implementatiepartner van Microsoft Dynamics 365 bedrijfsapplicaties brengt de organisatie mens, proces en technologie bij elkaar. De focus ligt op het implementeren van ERP en CRM-applicaties van Microsoft Dynamics 365. Ook biedt Conclusion MBS managed services en licentie- en subscriptiemodellen. De organisatie bedient bedrijven in retail, wholesale, productie, professional services en de publieke sector. De werkwijze van Conclusion MBS typeert zich door een hoge mate van betrokkenheid. Met kritische specialisten is Conclusion MBS graag een partner voor bedrijven die hun businesstransformatie willen versnellen. Bij Conclusion MBS werken meer dan zestig enthousiaste professionals met diepgaande kennis van Microsoft Dynamics.

Over Conclusion
Conclusion is een IT-dienstverlener die opereert als bruggenbouwer tussen strategie, business en technologie. Het bedrijf onderscheidt zich door het ecosysteem van ruim 25 Nederlandse expertbedrijven op het vlak van business transformatie en IT-services. Ieder van deze bedrijven is een autoriteit op het eigen vakgebied. Gezamenlijk begeleiden zij middelgrote tot grote bedrijven en overheden op hun digitale reis naar morgen. Conclusion neemt verantwoordelijkheid voor missie- en maatschappijkritische bedrijfsprocessen en systemen, in het hart van de Nederlandse samenleving. 

Jou missen we nog

Jij kent de processen van een warehouse als je broekzak. En hoe complexer zo’n warehouse is, hoe leuker jij ’t vindt. Om de beste oplossing voor de klant te vinden, kijk je met het hele team verder dan de gebaande paden. Je geeft de consultants de ruimte om met innovatieve ideeën te komen, maar houdt daarbij wel oog voor kwaliteit en de behoeftes van de klant. En als het nodig is, durf je grenzen te stellen en te verleggen.

Wat breng je?
●    Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met ERP-implementaties, als senior consultant.
●    Je hebt een grote kennis van warehouseprocessen.
●    Je hebt ervaring met het implementeren van een Advanced Warehouse Managementmodule binnen Microsoft Dynamics 365/ Dynamics AX.
●    Je bent een positieve verbinder die graag samenwerkt en het voortouw neemt.
●    Je beschikt over een hbo- of wo-diploma, bijvoorbeeld bedrijfskunde of informatica.
●    Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels

Waardering voor je werk

Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Financieel Administratief Medewerker bieden we jou:
●    Een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden;
●    Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
●    De vrijheid om je eigen agenda in te delen. Wij geloven in het efficiënt indelen van je tijd en de juiste balans tussen werk en privé;
●    Een leuk team en persoonlijke coaching om je verder te helpen in je ontwikkeling;
●    Een fulltime dienstverband van 40 uur;
●    28 vrije dagen per jaar (bij fulltime);
●    Toegang tot tech-events en sociale events én ruimte om deze zelf (mee) te organiseren;
●    Een zakelijk en sociaal wereldwijd netwerk;
●    Een leaseauto of mobiliteitsregeling;
●    Een laptop en smartphone, inclusief internetvergoeding;
●    Een maandelijkse bijdrage aan je ziektekostenverzekering en sportabonnement;
●    Wekelijks een uitgebreide (digitale) borrel en maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op het hoofdkantoor in Utrecht (zodra dat weer gepland wordt);
●    Mogelijkheden om samen met collega’s te sporten.

Trek je conclusie en solliciteer

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Nick Botman, breng je graag in contact met een aanstaande collega die je meer kan vertellen. Je bereikt me via 06-50499380 of via nick.botman@conclusion.nl.

Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten vandaar dat de vacature open blijft staan. Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Niet gevonden wat je zoekt?

Business Consultant

Conclusion Zuyd

Medior

Heerlen

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security