• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Scrum Master

Conclusion Zuyd

Senior

Heerlen, Nederland

Fulltime 32-40 uur

Patrick Mevis

patrick.mevis@conclusion.nl

+31 6 408 028 07

Over deze vacature

 

 

Ja, je leest het goed, Scrum Master. Bij Conclusion Zuyd krijg je een baan met inhoud waarin jij het verschil maakt voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Fungeren als coach voor het ontwikkelteam en de Product Owner en deze optimaal laten presenteren. De Scrum Master zorgt voor overzicht, snelheid, reflectie en bewaakt het proces.
 • Begeleiden van een team in een agile transformatie. Daarbinnen zorgen voor vertrouwen in elkaar en open en eerlijk te zijn naar elkaar om zo te groeien als team. Als Scrum Master bewaar je de rust en zorg je dat emoties niet de overhand nemen.
 • Ondersteunen van een ontwikkelteam dat een nieuwe applicatie bouwt om een werknemer te voorzien van locatie gebonden informatie.

 

Hoe dit er concreet uitziet?
Als Scrum Master werk je in multidisciplinaire teams die in sprints, met een vaste lengte van 1 tot 4 weken, werkende producten opleveren. Scrum wordt vaak ingezet wanneer het gewenste eindresultaat bij de klant nog niet echt duidelijk is. Gedurende het project worden de wensen en eisen steeds duidelijker en omgezet naar een bruikbaar product. Samenwerking is de basis en de teams moeten snel kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. Ook ben je met scrum zeer flexibel om laat in het proces nog met wijzigingen om te gaan.

 

Een Scrum Team is vaak onderdeel van een organisatieverandering. Je begeleidt dan ook je team hierin en ondersteunt hen om door deze transformatie heen te komen. Je creëert een veilige omgeving, zodat je team optimaal kan functioneren.

In deze functie coach je jouw scrumteam zodat zij zelfstandig kunnen werken. Je faciliteert alle zaken waar een Scrum Team tegenaan loopt en helpt hen daarbij met hun problematiek. Zo heeft je team alle ruimte om te focussen, zodat sprintdoelen behaald worden en zodat ze kunnen excelleren. Je regelt allerlei praktische zaken die nodig zijn om een project succesvol te laten zijn. Maar je bent ook de contactpersoon naar de opdrachtgever, zodat je team in volledige focus kan werken en niet afgeleid wordt.

Onze identiteit

Conclusion Zuyd is de digitale transformatiespecialist van het zuiden. Vanuit Limburg helpen wij organisaties met elk online én offline vraagstuk. Onze kracht ligt in het verbinden van verschillende disciplines: consultancy, data, cloud, testing of softwareontwikkeling. Met onze unieke mix van kennis, ervaring en lef helpen wij organisaties om (weer) wendbaar en weerbaar te worden. Ons hechte team bestaat uit ruim 80 professionals die de ruimte krijgen om hun talenten verder te ontwikkelen en hun ambities na te jagen. Zo werken we samen aan de digitale toekomst van Limburg.


We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in 1 ecosysteem. Met ruim 1.750 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Scrum Master goed bij Conclusion Zuyd in Heerlen.

Jou missen we nog

Je bent te herkennen aan je expertise op het gebied van Agile & Scrum. Vinden mensen je ondernemend en zelfstandig? Of iemand die goed kan communiceren en met mensen om kan gaan? Mag allebei, want verschil moet er zijn.

Je weet in ieder geval hoe je een multidisciplinair team aan moet sturen. Je bent een stressbestendige aanpakker die het overzicht weet te behouden. Je hebt goede communicatieve vaardigheden om de klant mee te nemen in de sprints. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Scrum Master heb je natuurlijk wel verstand van zaken, waaronder:

 • Je bent in het bezit van minimaal de PSM1-certificering
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een Agile-omgeving. Bij voorkeur heb je ook bijgedragen aan de Agile-transitie van een organisatie.
 • Affiniteit met IT is ook een voorwaarde gezien de sectoren waarin we opereren

Voor deze functie heb je minimaal een relevant hbo-diploma, aangevuld met minstens vijf jaar ervaring als Scrum Master.

Waardering voor je werk

In deze rol krijg je een contract voor 32-40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Scrum Master bieden we de volgende voorwaarden op basis van een fulltime dienstverband:

 • een contract voor onbepaalde tijd
 • een salaris dat past bij je kennis en ervaring
 • veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via cursussen, trainingen en opleidingen
 • een bonusregeling die jouw persoonlijke ontwikkeling en inzet stimuleert
 • flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden
 • maandelijks een uitgebreide borrel op het kantoor in Heerlen
 • een leaseauto om naar kantoor of naar de klant te reizen (of een mobiliteitsbudget)
 • een telefoon en laptop zodat je overal aan de slag kunt
Trek je conclusie en solliciteer

Trek je conclusie en solliciteer

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen of op zoek naar meer informatie? Ik, Patrick Mevis, vertel je er graag alles over. Je bereikt me via 06 408 028 07 of patrick.mevis@conclusion.nl. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact!

Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten vandaar dat deze vacature open blijft staan. Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Niet gevonden wat je zoekt?

HR Consultant AFAS

Conclusion AFAS Solutions

Medior, Senior

Utrecht

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security