• Onze vacatures

    Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

  • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

  • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

  • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Mannen aan het werk achter beeldscherm

Vacature

Scrum Master

Conclusion Enablement

Medior/Senior

Utrecht/Amsterdam, Nederland

40 uur

Recruiter

Max Trapman

IT Recruiter

Recruiter

max.trapman@conclusion.nl

+31 6 - 13 58 56 68

Over deze vacature

Ja, je leest het goed, Scrum Master. Bij Conclusion Enablement krijg je een baan met inhoud waarin jij het verschil maakt voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het:

•    fungeren als coach voor het ontwikkelteam en de Platform Owner en deze optimaal laten presteren. De Scrum Master zorgt voor overzicht, snelheid, reflectie en bewaakt het proces;
•    begeleiden van een team in een agile transformatie. Daarbinnen zorgen voor vertrouwen in elkaar en open en eerlijk te zijn naar elkaar om zo te groeien als team. Als Scrum Master bewaar je de rust en zorg je dat emoties niet de overhand nemen.
•    ondersteunen van een ontwikkelteam dat nieuwe diensten bouwt om de werknemer zo goed mogelijk te ondersteunen.
 
Hoe dit er concreet uitziet?
Als Scrum Master werk je in multidisciplinaire teams die in sprints, met een vaste lengte van 2 weken, werkende producten opleveren. Scrum wordt vaak ingezet wanneer het gewenste eindresultaat bij de klant nog niet echt duidelijk is. Gedurende het project worden de wensen en eisen steeds duidelijker en omgezet naar een bruikbaar product. Samenwerking is de basis en de teams moeten snel kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. Ook ben je met scrum zeer flexibel om laat in het proces nog met wijzigingen om te gaan.
 
Een Scrum Team is vaak onderdeel van een organisatieverandering. Je begeleidt dan ook je team hierin en ondersteunt hen om door deze transformatie heen te komen. Je creëert een veilige omgeving, zodat je team optimaal kan functioneren.
In deze functie coach je jouw scrum team zodat zij zelfstandig kunnen werken. Je faciliteert alle zaken waar een scrum team tegenaan loopt en helpt hen daarbij met hun problematiek. Zo heeft je team alle ruimte om te focussen, zodat sprintdoelen behaald worden en zodat ze kunnen excelleren. Je regelt allerlei praktische zaken die nodig zijn om een project succesvol te laten zijn. Maar je bent ook de contactpersoon naar de opdrachtgever, zodat je team in volledige focus kan werken en niet afgeleid wordt.

Onze identiteit

Conclusion Enablement is een specialist in de Nederlandse markt op het gebied van Development, Cloud, Workspace en Security services. Met ruim 450 applicatie- en Cloudspecialisten neemt Conclusion Enablement de verantwoordelijkheid voor het transformeren en beheren van applicaties en infrastructuren voor klanten zoals ProRail, Heijmans, Facilicom en natuurlijk Royal FloraHolland. Vanuit vakmanschap wordt gewerkt aan de optimale klantervaring waarbij het ontwerpen, (door)ontwikkelen en managen van bedrijfskritische systemen centraal staan. Dit vakmanschap komt ook terug in meervoudige partnerships met Microsoft en AWS.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 26 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Scrum Master goed bij Conclusion Enablement met locaties in Utrecht en Amsterdam.

Jou missen we nog

Jou missen we nog
Je bent te herkennen aan je expertise op het gebied van Agile & Scrum. Vinden mensen je ondernemend en zelfstandig? Of iemand die goed kan communiceren en met mensen om kan gaan? Mag allebei, want verschil moet er zijn.
Je weet in ieder geval hoe je een multidisciplinair team aan moet sturen. Je houdt van aanpakken en weet jouw hoofd cool te houden tijdens stressbestendige situaties. Je hebt goede communicatieve vaardigheden om de stakeholders mee te nemen in de sprints. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Scrum Master heb je natuurlijk wel verstand van zaken, waaronder:

  • bij voorkeur in het bezit van PSM1- en Leading SAFe certificering (pre);
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een Agile-omgeving;
  • affiniteit met IT. Dat is ook een voorwaarde gezien de sectoren waarin we opereren.
Voor deze functie heb je minimaal een relevante hbo opleiding, aangevuld met minstens 2 jaar ervaring als Scrum Master.

Waardering voor je werk

Waardering voor je werk
In deze rol krijg je een contract voor 40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Scrum Master bieden we de volgende voorwaarden op basis van een fulltime dienstverband:

•    Een salaris dat past bij je kennis en ervaring;
•    Een leaseauto of een mobiliteitsbudget;
•    Een telefoon en laptop zodat je overal aan de slag kunt;
•    Bonusregeling en stand-by-vergoeding;
•    Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen;
•    Maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op de 23ste verdieping met dakterras op het hoofdkantoor in Utrecht;
•    Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden;
•    Mogelijkheid tot thuiswerkregeling ten behoeve van een bureaustoel en bureau;
•    Mogelijkheden om te sporten samen met collega’s;
•    Een omgeving waarin je je talent kan inzetten en jij er echt toe doet.

Trek je conclusie en solliciteer

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie. 

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Max Trapman, recruiter, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06-13585668 of max.trapman@conclusion.nl. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact! Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten vandaar dat deze vacature open blijft staan.

Conclusion Enablement werft door tijdens de huidige situatie rond het coronavirus. Wij benutten zoveel mogelijk digitale mogelijkheden voor gesprekken op afstand.

Niet gevonden wat je zoekt?

Productiemedewerker

Conclusion ForeyeT

Junior

Capelle a/d IJssel

32 - 40 uur

Contact
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Thema's
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies