Resource Manager
Staf en CommercieelSeniorUtrecht32 - 40 uur

Resource Manager

Staf en CommercieelSeniorUtrecht32 - 40 uur
Bouw jij resource management bij ons uit tot een volwassen afdeling? Conclusion Enablement groeit en we hebben plek voor een ervaren en gedreven Resource Manager.
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Zelf jouw functie vormgeven
Groot ecosysteem van experts
Veel aandacht voor jou als mens

Conclusion Enablement is toonaangevend waar het gaat om complexe IT-landschappen. Vanuit multidisciplinaire teams werken we aan innovatieve oplossingen voor grote bedrijven. Ondertussen groeit onze organisatie. We hebben veel talent in huis en dat wordt alleen maar meer. Als Resource Manager weet jij hoe je het maximale uit iedere professional haalt. Dat faciliteer je door mensen daar te krijgen waar zij kunnen uitblinken en zich helemaal op hun plek voelen. Door jou zijn al onze medewerkers straks op de juiste werkzaamheden ingezet. De functie Resource Manager is nog vrij nieuw binnen Conclusion Enablement. Jij krijgt alle vrijheid en vertrouwen om hier vanuit jouw ervaring zelf invulling aan te geven.


Dit ga je doen

Je gaat aan de slag met onze customer en product roadmaps. Op basis van deze jaarplannen stel je met de chapter teams samen. Belangrijke stakeholders hierin zijn service delivery managers en product managers. Je overziet het proces van demand & supply en weet steeds de juiste informatie te raadplegen. En als de juiste informatie er niet is, dan regel je dat die er komt. De complexiteit zit in de vele multidisciplinaire teams, verscheidenheid aan klantorganisaties en verschillende chapters. Je laat je niet uit het veld slaan door tegenslag, want die komt er gegarandeerd, maar lost het behendig op. Nog lang niet alle processen zijn doorontwikkeld. Daar mag jij je voor inzetten. Ook strategieontwikkeling behoort tot jouw verantwoordelijkheden. 

Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

Jouw vaardigheden
 • Aantoonbare ervaring in resource management (we denken aan minimaal 5 jaar), bij voorkeur binnen de IT managed services of consultancysector. Je kunt goed omgaan met tools voor resourceplanning en -beheer.
 • Het is een pre wanneer je bekend bent met ‘run & change’ en ervaring hebt met complexe backlogs.
 • De kracht van multidisciplinaire teams is voor jou geen verrassing. Tegen de achtergrond van klantspecifieke eigenschappen en voorkeuren van medewerkers vind jij de juiste afstemming van vraag en aanbod.
 • Presenteren, onderhandelen, gesprekken leiden; jouw communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld en die zet je in voor verbinding. Je schakelt effectief tussen verschillende stakeholders.
 • Een instelling gericht op vernieuwing en verbetering, zowel voor jouw eigen ontwikkeling als voor werk dat je aflevert.
 • Je hebt een helicopterview op de voortgang van projecten en impact van incidenten. Ook overzie je de hele talentpool. 
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

Wat krijg je van ons
 • Direct een vast contract met moderne arbeidsvoorwaarden die horen bij het nieuw werken, inclusief mobiliteitsregeling, thuiswerkvoorzieningen, aantrekkelijke pensioenregeling met een grote bijdrage vanuit ons als werkgever, bonus en meer.
 • De voordelen van een grote organisatie via ons Conclusion-ecosysteem (ca 2.600 medewerkers) en de ervaring van betrokken ondernemerschap binnen het zelfstandige bedrijf Conclusion Enablement (ca 450 medewerkers).
 • Een maandsalaris van € 4.500 – € 6.000, afhankelijk van ervaring
 • Veel vrijheid om zelf vorm te geven aan jouw functie.
 • Aandacht voor jou als persoon, zowel in je professionele ontwikkeling als je persoonlijk welzijn. Waarbij jij zelf aangeeft waaraan je behoefte hebt; dus maatwerktrainingen, maar ook interne sessies. En natuurlijk borrels en evenementen. Dit past bij onze mensgerichte cultuur. 
Contact opnemen

Onze identiteit

Conclusion Enablement is een specialist in de Nederlandse markt op het gebied van Development, Cloud, Workspace en Security services. Met ruim 450 applicatie- en Cloudspecialisten neemt Conclusion Enablement de verantwoordelijkheid voor het transformeren en beheren van applicaties en infrastructuren voor klanten zoals ProRail, Heijmans, Facilicom en natuurlijk Royal FloraHolland. Vanuit vakmanschap wordt gewerkt aan de optimale klantervaring waarbij het ontwerpen, (door)ontwikkelen en managen van bedrijfskritische systemen centraal staan. Dit vakmanschap komt ook terug in meervoudige partnerships met Microsoft en AWS.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Kijk verder

contact