Projectmanager
ConsultancySeniorNaarden32 - 40 uur

Projectmanager

ConsultancySeniorNaarden32 - 40 uur
Stakeholdermanagement, coördineren, agile, scrum. Jij kent het allemaal!
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen

Digitaal Weerbaar Nederland
Nederland behoort tot de top van de meest gedigitaliseerde landen ter wereld. Logisch dat de beveiliging van informatie voor de Nederlandse overheid uiterst belangrijk is. Key Control Dashboard, het softwareproduct van Yellowtail Conclusion, speelt hier een belangrijke rol in. Veel grote Nederlandse overheidsorganisaties steunen op de functionaliteiten van Key Control Dashboard. Het dashboard is een Integrated Management Systeem waarin integraal een oplossing wordt geboden voor ISMS (informatiebeveiliging), GRC (risico-en compliance) en PMS (privacy management). Kortom, Key Control Dashboard helpt organisaties met het beheersen van risico’s door middel van workflows, dashboards en rapporten.

Als Projectmanager krijg jij de verantwoordelijkheid over verschillende projecten in verschillende fasen; van een implementatie bij een groot ministerie tot een project bij een zorgorganisatie dat op het punt staat om live te gaan. Het is aan jou om de mogelijke obstakels vooraf te tackelen.

Waarom is Projectmanager jouw nieuwe job?

Jij bent op zoek naar een uitdagende, diverse rol waar geen dag hetzelfde is en vol afwisseling zit. Zo ben je het ene moment bezig met het maken van voortgangsrapportages om de klant op de hoogte te houden van de projectstatus en op het andere moment geef jij de Business Developers input zodat zij het volgende Key Control Dashboard-succes kunnen scoren. Jij bent de motor van het projectteam en zorgt dat de energie blijft stromen.

Maar er is meer! Bij Key Control Dashboard krijg je ook de vrijheid om processen te verbeteren en verkoopkansen aan te pakken. Zie jij mogelijkheden om het team of het product naar een hoger niveau te tillen, dan krijg je ook hierin de ruimte om dit tot een project te maken. Kortom, de Projectmanager functie bij Key Control Dashboard is een veelzijdige functie die jou de kans biedt om jouw carrière een flinke boost te geven!

Wie zijn jouw collega’s?
Het team Key Control Dashboard is ontzettend divers. De kracht van het team is de combinatie van verschillende type consultants, projectmanagers en techneuten. Samen zorg je voor het succesvol afronden van projecten.

Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

 • Je hebt een afgeronde relvante master WO.
 • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring als Consultant, Projectmanager of een soortgelijke rol.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in IT.
 • Je hebt relevante projectmanagement certificeringen of bent bereid deze te behalen.
 • Je bent bekend met compliance, riskmanagement, informatiebeveiliging en audits.
 • Ervaring binnen de overheidssector is nice to have.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

Bij ons ben je verzekerd van een werkomgeving waarin alle basiszaken perfect geregeld zijn. Denk aan de lekkerste lunches die worden verzorgd, de nieuwste MacBook en telefoon die voor je klaarligt, een prima pensioenregeling en een soepele salaris- en kostenafhandeling. Maar dat is nog lang niet alles! Wat ons écht onderscheidt is onze manier van werken:

 • Je mag volledig jezelf zijn en hoeft niet te voldoen aan een bepaald imago of stereotype. We zien je graag zoals je bent.
 • Je krijgt alle ruimte en kansen geboden om te groeien en te leren. Samen gaan we op zoek naar jouw talenten en ontwikkelen deze verder. 
 • Je hebt de ontwikkeling van je salaris grotendeels zelf in de hand. De salarisrange is tussen € 3500 en € 4850 (definitieve inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring).
 • Je krijgt een mobiltiteitsbudget van € 837 per maand die je op verschillende manieren van reizen kunt inzetten (waaronder een elektrische leaseauto).
 • Je bepaalt grotendeels zelf waar en wanneer je werkt. Wij geloven in een goede werk-privé balans dus helpen we je om je thuiswerkplek goed en verantwoord in te richten. Maar we gaan verder: je kunt bij ons zelfs vanaf je favoriete vakantiebestemming remote werken!
 • Je kunt veel leuke activiteiten ondernemen met collega’s. Zo hebben we 2x per jaar een trip met het bedrijf, elke maand een Cultural FriYay en regelmatig andere (sportieve, interessante, leerzame) evenementen.
 • En wil je op kantoor even een pauze nemen, kun je altijd je collega uitdagen voor een potje dart, tafelvoetbal of tafeltennis.
Contact opnemen

Onze identiteit

Wij combineren kennis van business, IT en UX met innovatievermogen en implementatiekracht
Al 20 jaar ontwerpen, bouwen en beheren wij spelbepalende, digitale en data-gedreven software-oplossingen voor de financiële sector. Onze missie is het verbeteren van de kwaliteit van het financiële leven van de consument. De producten en diensten van Yellowtail Conclusion helpen om consumenten te activeren, handelingsvermogen te geven en vertrouwen te geven in het maken van (betere) financiële beslissingen. Onze focus ligt daarbij op een ultieme klantervaring. Daarnaast hebben wij dankzij onze domeinfocus ook diepgaande expertise van onderliggende bedrijfsprocessen, data en technologie, zoals robotics en machine learning. Tegelijkertijd zijn we sterk gericht op STP-verwerking en robotisering van complexe datastromen om onnodige stappen en handmatig werk te elimineren. Dit alles ter vereenvoudiging van bedrijfsprocessen in het belang van de klant.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Liane van den Toorn, corporate recruiter bij Yellowtail
Heb je vragen?

Liane van den Toorn

Corporate Recruiter

lvandentoorn@yellowtail.nl

+31 6 57 32 15 71

Kijk verder

contact