• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Projectmanager - Talent Programma

KWD Resultaatmanagement

Junior/Medior

Nieuwegein, Nederland

Parttime 24-32 uur/Fulltime 40 uur

Diane Breure

Recruiter

dbreure@conclusion.nl

+31 (0)683117475

Over deze vacature

Ja, je ziet het goed, getalenteerde Projectmanager! Bij KWD Resultaatmanagement zijn we op zoek naar ambitieuze professionals die zich verder willen ontwikkelen en specialiseren in project- en programmamanagement. 

Wil jij uitblinken in rollen als Scrummaster, Agile Coach, Product Owner, Release Train Engineer, Projectmanager en PMO’er? En wil je je verder ontwikkelen, kennis en ervaring opdoen en (samen met onze zeer ervaren projectmanagers) werken bij onze klanten? Lees dan verder!

Hoe dit er concreet uitziet? 
Zodra je bij ons binnen bent krijg je een ontwikkelassessment aangeboden, waarvan de uitkomsten de basis zijn voor het Persoonlijke Ontwikkel Plan. Dit POP is de leidraad voor alle opleidingen en persoonlijke begeleiding in jouw eerste jaar. Uiteraard ook in combinatie met concrete praktijkervaring binnen onze KWD-opdrachten, onder begeleiding van een ervaren KWD-collega. 

Door de combinatie van praktijk en persoonlijke ontwikkeling bieden we je de kans om snel door te groeien tot een zelfstandig werkend projectmanager op een van onze uitdagende business & ICT projecten bij onze opdrachtgevers.

Daarbij ga je onze klanten helpen meer resultaat te behalen met hun projecten, bijvoorbeeld door leiding geven aan Agile ontwikkelteams of sturing geven aan de implementatie van softwarepakketten.

Onze identiteit

Werken bij KWD Resultaatmanagement  betekent werken in een enthousiaste club met collega’s. Net als jij, zijn wij betrokken, enthousiast en behulpzaam. Stuk voor stuk hebben we een schat aan kennis van en ervaring in ons vak en gaan we met plezier naar ons werk. Dit doen we vaak individueel bij onze klanten en soms ook samen met collega’s. We managen uitdagende en grote opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. 

Maar allemaal willen we ook ergens bij horen. Wij zijn collega’s die op elkaar terug kunnen vallen en ook samen leuke dingen doen.  Collega’s die jou een thuisbasis bieden en er voor je zijn als je ze nodig hebt, zakelijk én privé. 
Met vakdagen en bijtanksessies zorgen we voor een gezamenlijke basis waarbij je jouw collega’s ook informeel beter leert kennen. 
KWD Resultaatmanagement hecht veel waarde aan het delen van kennis en ervaring (Kennis Willen Delen). Dit doen wij door regelmatig seminars en symposia te organiseren. Wij onderzoeken samen met bedrijven en universiteiten relevante vraagstukken op ons vakgebied. De resultaten delen wij op verschillende manieren. Hier kun jij ook aan bijdragen.

Daarnaast draagt iedere KWD’er ook op een andere manier bij aan de bedrijfsvoering. We hebben geen staf-afdelingen, maar doen alles zelf. Of het nou gaat over de organisatie van onze jaarlijkse Project en Agile Management Vakdag, het beheer van ons wagenpark of het KWD-bulletin, we doen dit in eigen huis. Iedere collega heeft op deze manier een verantwoordelijkheid binnen KWD en is medeverantwoordelijk voor het succes van KWD. Jouw ondernemerschap hierbij is van harte welkom.

We zijn een onafhankelijke en zelfstandig onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Projectmanager goed bij KWD Resultaatmanagement.

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je onverstoorbaarheid en je kritische kijk op zaken. Vinden mensen je nuchter of juist vol passie? Mag allebei, want verschil moet er zijn. 

Voor deze functie ben je vooral resultaatgericht en leergierig. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, je hebt natuurlijk verstand van zaken, waaronder:
 • Kennis van project- en agile management methodieken
 • Affiniteit met IT
Voor deze functie heb je:
 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding 
 • Minimaal 2 jaar ervaring als scrum master, agile coach, pmo’er, product owner, projectleider of projectmanager
 • Een hoog leervermogen en de drive om je verder te ontwikkelen

Waardering voor je werk

Wat we bieden:
 • Een marktconform salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie
 • Een variabele beloning op basis van 3 componenten
 • In ieder geval een jaar lang intensieve coaching: daarna laten we je natuurlijk niet vallen
 • Een leaseauto (of mobiliteitsregeling)
 • De kans om te werken aan jouw persoonlijke kwaliteiten, groeipotentie en vakkennis
 • Een laptop en telefoon, uiteraard met internetvergoeding

Trek je conclusie en solliciteer

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen KWD Resultaatmanagement? Ik, Diane Breure, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via whatsapp, via 06-83117475 en/of diane.breure@kwdrm.nl 
Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact!

Als KWD Resultaatmanagement geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Niet gevonden wat je zoekt?

HR Consultant AFAS

Conclusion AFAS Solutions

Medior, Senior

Utrecht

Fulltime 40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security