• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Projectmanager (digital) learning

Bright Alley

Medior

Utrecht, Nederland

Fulltime 32-40 uur

Moeytina Emanuels

Recruiter

Moeytina.Emanuels@conclusion.nl

06 - 13 33 54 20

Over deze vacature

Tijdelijkheid van deze rol
In het licht van een collega die herstellende is van ziekte in combinatie met een collega die met zwangerschapsverlof gaat zoeken we tijdelijke projectmanager.
Onze voorkeur gaat uit naar een collega die ons, in dienst voor bepaalde tijd (12 maanden), kan ondersteunen als Projectmanager. 

Het kan goed dat bij wederzijds enthousiasme dit contract wel kan worden omgezet naar een meer permanente vorm, omdat interne doorstroom bij Bright Alley niet ongewoon is.
We vinden het echter wel belangrijk om duidelijk te zijn om deze eerste, tijdelijke vorm en intentie van deze vacature. 

Projectmanagement @ Bright Alley
Als jij binnen komt, dan merk je dat er bij iedereen zorgen verdwijnen.
Iedereen weet: “Het is in goede handen, met jou als Projectmanager”.

Moeiteloos weet jij verwachtingen te managen en helderheid te scheppen in onze creatieve chaos.
Als dirigent in de driehoek: kwaliteit, tijd en geld stuur jij onze projectteams naar de uitkomst waarvan jij je hebt verzekerd dat onze opdrachtgevers en wij er gelukkig van worden. 
Je bent scherp op interne en externe processen en kijkt altijd naar wat er beter kan.
Kwaliteit, efficiency en betrouwbaarheid zijn enkele termen die jouw werkwijze symboliseren.

Je bent verantwoordelijk voor de projecten van een aantal van onze opdrachtgevers. Ieder project is anders en werk je met verschillende karakters en expertises, dit geeft je energie en uitdaging. Je hebt empathie voor alle stakeholders, maar bent duidelijk over de afspraken en kaders. Je zorgt dat zowel klant als projectteam scherp hebben en houden waar we zijn op de routekaart, zodat je zeker weet dat we aankomen op de bestemming.

Van A tot Z pak jij projecten op. In de voorbereidingsfase beoordeel je de aanvraag, maak je een realistische schatting van de benodigde resources en stel je samen met je collega’s het beste plan van aanpak op. Tijdens een project bewaak je de voortgang, zorg je voor een heldere rapportage naar je stakeholders, onderhoud je het klantencontact en evalueer je de resultaten. Het is niet alleen werken met mensen, maar ook zeker tools, tabellen en cijfers. Het een is onlosmakelijk verbonden met het andere.

Jij bent een afmaker en doorzetter en bent een voorbeeld in professionaliteit. 
Bij opdrachtgevers sta je te boek als een volwaardig gesprekspartner en word je gewaardeerd om je veelzijdigheid en gedrevenheid.
Onze identiteit
Bright Alley is onderdeel van Conclusion, Dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Met een kleine 30 bedrijven, verdeeld onder vier domeinen, zijn wij er voor startups, groeiers en gevestigde namen. Een passie voor business en digitalisering. Samen met ruim 1.750 bevlogen vakspecialisten werken wij aan uiteenlopende projecten en zijn wij dagelijks bezig om problemen op te lossen en nieuwe kansen te verzilveren.

Naast samenwerken, houden we ook van samen ontspannen, dus je kan sporten in een Conclusion team, meedoen met yoga, een eigen initiatief starten of gewoon een drankje met elkaar drinken in de skybar op de 22ste – Als dit natuurlijk allemaal weer mag na COVID-19. 

En nu we het toch over Corona hebben
Wij hebben met Conclusion en Bright Alley een duidelijke visie op “werken na Corona”. We geloven dat een combinatie van slim thuiswerken en slim op kantoorwerken goed samen gaat.

We beseffen dat dit best nog even zoeken zal zijn, maar we doen ons best om hier met elkaar een goede invulling aan te geven. Dit zie je bijvoorbeeld in onze opties voor een thuiswerk-deal, waar we een bijdrage doen aan je thuiswerkplek (je moet namelijk wel goed kunnen werken) en flexibele mogelijkheden in mobiliteit.
Jou missen we nog
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
 • > 3 jaar ervaring als projectmanager/projectleider of projectcoördinator.
 • Ervaring binnen digital, web of online leren is een pré.
 • Ervaring met (financial) reporting op projectniveau – termen als EAC en BAC komen jou bekend voor.
 • Jij bent iemand die zijn zaakjes altijd goed op orde heeft. Je kunt inmiddels vele voorbeelden noemen waarin je projecten hebt opgezet en pragmatisch hebt geleid langs de verschillende doelstellingen.
 • Je bent bekend met Agile en Scrum en de toepassing in de praktijk.
 • Complexere watervalmethodes hebben geen geheimen voor je.
 • Jij zorgt dat bij iedereen helder is wat het doel is en welke verwachtingen onze klant heeft.
 • Jij geeft vrijheid waar mogelijk, schermt af van onnodige ruis maar spreekt aan op verantwoordelijkheden aan zowel organisatie- als klantzijde.
Waardering voor je werk
Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Projectmanager bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):
 • Uitdagende projecten bij (inter)nationale klanten in de zakelijke dienstverlening, zorg, overheid, retail en non profit. 
 • Je hebt een sleutelrol binnen de organisatie; 
 • Je krijgt en neemt verantwoordelijkheid en daarmee invloed in de koers van ons bedrijf.
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie.
 • Telefoon, laptop en mobiliteitsoplossing, onze klanten zitten door het hele land en we gaan er na Corona graag weer op bezoek.
Trek je conclusie en solliciteer
Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, recruiter Moeytina Emanuels, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06-13335420 en moeytina@conclusion.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
We zijn opzoek naar iemand die een jaar in dienst wil, geen ZZP constructies.

Niet gevonden wat je zoekt?

HR Consultant AFAS

Conclusion AFAS Solutions

Medior, Senior

Utrecht

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security