• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Payroll Consultant AFAS

Conclusion AFAS Solutions

Medior/Senior

Utrecht, Nederland

Fulltime 32-40 uur

Ilse Bloem

IT Recruiter

Ilse.Bloem@conclusion.nl

+31 (0)6 82 17 92 66

Over deze vacature
Check dit Payroll consultant. Bij Conclusion AFAS Solutions krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:
 • Adviseren van klanten over hun bedrijfsprocessen op het gebied van finance, HR en payroll.
 • Realiseren en inrichten van volledig geautomatiseerde procesgestuurde systemen.

Hoe dit er concreet uitziet?

Je werkt voor verschillende klanten. Samen met hen onderzoek je wat er nodig is om salarisverwerkingen zo goed mogelijk geregeld en geautomatiseerd te krijgen. Bij de ene klant duik je in de inrichting van een uitbetaling of inhouding, bij de andere in die van de berekening van werknemersverzekeringen of pensioenen. Bij weer andere opdrachtgevers verbeter je bijvoorbeeld het indiensttredingsproces en integreer je dat met payroll. Uiteindelijk resulteert een groot deel van de HR processen en een aanpassing in de salarisverwerking, dat betekent dat jij bij elke klantvraag een rol kan spelen. Elke klantvraag is even interessant.

Je komt altijd met een scherpe analyse en levert maatwerk met de AFAS-software op het gebied van finance, HR en payroll. Je werkt bij je klanten met verschillende cao’s en regelingen. Die maak je jezelf eigen, zodat je goed kunt inspelen op vragen. Ons service center voorzie je van de juiste informatie. En terwijl de klant efficiënter werkt, converteer jij data naar AFAS. Zo zorg jij dat alles op rolletjes blijft lopen. Laat jij een onvergetelijke indruk achter?

Onze identiteit
Conclusion AFAS Solutions (CAS) biedt unieke dienstverlening op het gebied van AFAS-software. Want wij hebben niet alleen kennis van Profit, Insite en Outsite in huis, wij weten die kennis te combineren met de expertise uit ons ecosysteem. En dat geeft een extra dimensie aan ons werk. Wij zijn een werkmaatschappij van Conclusion, de meest veelzijdige werkgever van Nederland. Bij ons ontwikkel je jezelf zowel in de diepte als in de breedte, met de mooiste opdrachten binnen ons vakgebied.

We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in 1 ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Payroll consultant goed bij Conclusion AFAS Solutions in Utrecht.
Jou missen we nog
Jij bent te herkennen aan je brede kennis van AFAS of vergelijkbaar pakket en pizza als lunch.
Vinden mensen je extravert? Of juist introvert? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral communicatief en dienstverlenend. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Payroll consultant heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:
 • Methoden, technieken en geautomatiseerde tools voor het maken van rapportages en analyses.
 • Managementinformatie op het gebied van verzuim, HR en finance.
 • Bedrijfs-, HRM- en payroll-processen.
Voor deze functie heb je minimaal een mbo-werk- en denkniveau en zeker 3 jaar werkervaring, bij voorkeur als AFAS Payroll consultant.
Waardering voor je werk
In deze rol krijg je een contract voor 32 tot 40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Payroll consultant bieden we een contract voor onbepaalde tijd met daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):
 • Salaris dat past bij je kennis en ervaring. Een bonusregeling is part of the deal.
 • Leaseauto, telefoon en laptop.
 • Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen. Je gaat onder meer voor de AFAS-certificeringen.
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
 • Maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op het hoofdkantoor in Utrecht.
 • Mogelijkheden om te sporten samen met collega’s.
 • Dagelijks een verse biologische lunch.
Trek je conclusie en solliciteer
Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Ilse Bloem, recruiter, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06-82179266 of ilse.bloem@conclusion.nl. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact!

Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten vandaar dat de vacature open blijft staan. Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Niet gevonden wat je zoekt?

HR Consultant AFAS

Conclusion AFAS Solutions

Medior, Senior

Utrecht

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security