• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Modern Workspace Engineer

Conclusion Enablement

Medior/Senior

Utrecht, Nederland

Fulltime 40 uur

Max Trapman

IT Recruiter

max.trapman@conclusion.nl

+31 (0)613585668

Over deze vacature

Tijd voor verandering, Modern Workspace Engineer. Bij Conclusion Enablement krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:
 • Bijdragen leveren aan de door-ontwikkeling van de verschillende Workspace diensten, bouw je scripts, doe je automation en zorg ervoor dat de klanten blij worden;
 • Oplossen van complexe incidenten en problemen, en direct doorkijken naar hoe we ervoor kunnen zorgen dat we deze in het vervolg kunnen voorkomen;
 • Samenwerken aan de algehele klant beleving, kennisontwikkeling en -deling met klant en collega is een vanzelfsprekendheid.

Hoe dit er concreet uitziet? 
Je houdt je bezig met de laatste technieken en ontwikkelingen op het gebied van de Modern Workspace oplossing van Microsoft. Microsoft-producten zoals de Microsoft 365 suite (Endpoint Manager, Teams, OneDrive for Business, et cetera), Azure AD, SCCM en Windows 10 en 11 kennen geen geheimen voor je. Binnen het Conclusion Workspace platformteam ben jij een teamplayer en zijn kennisontwikkeling en kennisdeling vanzelfsprekend. Binnen dit team worden klantvragen opgepakt en werk je samen met de andere specialismen binnen Microsoft 365 domein. De Microsoft 365 Consultants en Architecten behoren tot hetzelfde team waardoor kennis gebundeld beschikbaar is. Zo maak jij het verschil.

Onze identiteit

Conclusion Enablement is een specialist in de Nederlandse markt op het gebied van Development, Cloud, Workspace en Security services. Met ruim 450 applicatie- en Cloudspecialisten neemt Conclusion Enablement de verantwoordelijkheid voor het transformeren en beheren van applicaties en infrastructuren voor klanten zoals ProRail, Heijmans, Facilicom en natuurlijk Royal FloraHolland. Vanuit vakmanschap wordt gewerkt aan de optimale klantervaring waarbij het ontwerpen, (door)ontwikkelen en managen van bedrijfskritische systemen centraal staan. Dit vakmanschap komt ook terug in meervoudige partnerships met Microsoft en AWS.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 26 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Modern Workspace Engineer goed bij Conclusion Enablement met locaties in Utrecht en Amsterdam.

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je hoge mate van analytisch denkvermogen en je zwak voor goede koffie. Vinden mensen je positief-kritisch en overdenkend aan de gevolgen van wijzigingen? Of als iemand die vol enthousiasme voor het resultaat gaat? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral taak- en kwaliteit gericht en beschik je over hoge mate van oplossend vermogen. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Modern Workspace Engineer heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:

 • Diepgaande kennis van Microsoft 365 Modern Desktop met in het bijzonder Microsoft Endpoint Manager aangevuld met Azure kennis;
 • Brede interesse en kennis van Mobile Device of Application Management en de visie hierachter (Windows 10/ 11, Android Enterprise, iOS/ iPadOS en MacOS);
 • Je hebt brede ervaring met andere Microsoft 365 gerelateerde producten zoals Exchange Online, Microsoft Teams, Azure AD, SharePoint Online;
 • PowerShell en de wens om zo veel mogelijk te automatiseren.

Voor deze functie heb je HBO-diploma of werk- en denkniveau. Aangevuld met relevante certificeringen zoals MD-100 en 101, en ruime werkervaring.

Waardering voor je werk

Waardering voor je werk
In deze rol krijg je een contract voor 40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Modern Workspace Engineer  bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):
 • Een salaris dat past bij je kennis en ervaring;
 • Een leaseauto of een mobiliteitsbudget;
 • Een telefoon en laptop zodat je overal aan de slag kunt;
 • Bonusregeling en stand-by-vergoeding;
 • Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen;
 • Als het weer kan, een maandelijks een uitgebreide borrel met band of DJ op de 23ste verdieping met dakterras op het hoofdkantoor in Utrecht;
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden;
 • Mogelijkheid tot thuiswerkregeling ten behoeve van een bureaustoel en bureau;
 • Mogelijkheden om te sporten samen met collega’s;
 • Een omgeving waarin je je talent kan inzetten en jij er echt toe doet.

Trek je conclusie en solliciteer

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie. 

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Max Trapman, recruiter, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06-13585668 of max.trapman@conclusion.nl. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact! Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten vandaar dat deze vacature open blijft staan.

Conclusion Enablement werft door tijdens de huidige situatie rond het coronavirus. Wij benutten zoveel mogelijk digitale mogelijkheden voor gesprekken op afstand.

Niet gevonden wat je zoekt?

Salesforce developer

4NG I Conclusion

Medior

Driebergen

Parttime 32-38 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security