• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Modern Workspace Engineer – Adoption

Conclusion Future IT

Medior

Utrecht, Nederland

Fulltime 36-40 uur

Diane Breure

Recruiter

dbreure@conclusion.nl

+31 (0)683117475

Over deze vacature

Tijd voor verandering, Modern Workspace Engineer. Bij Conclusion Future IT krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:
 • In een Mobile First, Cloud First wereld weet jij de beste oplossingen te vinden voor onze klanten. Als Adoption engineer ben jij aan zet bij complexe veranderingen, klantvragen en nieuwe releases rondom Microsoft 365. Hierin ben je continue op zoek naar verbeteringen voor een effectief gebruik van Microsoft 365 producten in een organisatie.
 • Je houdt je bezig met de laatste veranderingen en ontwikkelingen op het gebeid van de Cloud Workspace. Microsoft producten zoals de Microsoft 365 suite (Exchange Online, Teams, SharePoint Online, OneDrive for Business, et cetera), Azure AD en Windows 1x en bent hiermee in staat een brug te slaan tussen Business en Technology.
 • Binnen het Conclusion 365 Workspace team ben jij een teamplayer en zijn kennisontwikkeling en kennisdeling vanzelfsprekend. Binnen dit team worden klantvragen opgepakt en werk je samen met de andere specialismen binnen Microsoft 365. Naast klantvragen ben je bezig met ontwikkelen van instructies zodat de Microsoft 365 gebruikers productief blijven in een continue veranderende omgeving.

Hoe dit er concreet uitziet?
Een dag uit het leven van een Workspace Engineer: Vanuit de hybride situatie waarin wij werken bepaal je of je op kantoor of via teams aansluit bij de dagstart. Tijdens de dagstart bespreek je met je team wat je gisteren hebt gedaan, wat je vandaag gaat doen en of je wellicht hulp nodig hebt van je collega. Na een eerste controle op mogelijke urgente klantvragen, ga je werken aan de backlog items in Azure DevOps die je op je sprint hebt staan. Deze werkzaamheden sluiten aan bij je kennis en expertise, waarbij continue verbeteren een belangrijk element is. Samen met het team werk je aan de continuïteit van onze Workspace diensten. Je staat op het punt om een beschrijving van een nieuwe Teams feature te lanceren, hiervoor stem je nog even af met je collega uit het team.

In de middag heb je een video opname in de Conclusion Studio op de agenda staan. Door nieuwe features in Microsoft 365 is het goed om deze kort toe te lichten middels beeld en geluid.
Je sluit de dag af met een collegiale review van een Adoption Readiness Scan die bij één van onze nieuwe klanten is uitgevoerd. Op deze manier borgen we de kwaliteit binnen ons team. Zo maak je het verschil.

Onze identiteit

Het leveren van IT-diensten die ondersteunend zijn aan de primaire bedrijfsprocessen van onze klanten is onze kracht, wij leveren de diensten die ervoor zorgen dat klanten kunnen excelleren en zich geen zorgen hoeven te maken over de werking van de systemen. Dit doen wij door een goede samenwerking tussen verschillende teams zodat we zowel een stukje ‘customer intimacy’ als ‘operational excellence’ kunnen leveren. Wij leveren IT diensten zoals IT diensten bedoeld zijn.

We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Modern Workspace Engineer goed bij Conclusion Future IT in Utrecht.

Jou missen we nog


Jij bent te herkennen aan je hoge mate van creativiteit en je zwak voor goede koffie.

Vinden mensen je positief-kritisch en overdenkend aan de gevolgen van wijzigingen? Of als iemand die vol enthousiasme voor het resultaat gaat? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral taak- en kwaliteit gericht en beschik je over hoge mate van mensenkennis. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Modern Workspace Engineer heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:

 • functionele kennis van de Microsoft 365 onderdelen zoals, Exchange Online, Microsoft 365 Groups, SharePoint Online en Teams;
 • functionele kennis van de Microsoft Power Platform onderdelen zoals, Power Automate en Power Apps;
 • ervaring met adoptieprocessen en verandermanagement naar modern werken;
 • Microsoft 365 Adoption Tools;
 • kennis van bedrijfsprocessen en organisatieveranderingen.


Voor deze functie heb je HBO-diploma of werk- en denkniveau. Aangevuld met relevante certificeringen zoals MS-900 en SC-900.
 

Waardering voor je werk

Waardering voor je werk
In deze rol krijg je een contract voor 40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Modern Workspace Engineer  bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):
•    Een salaris dat past bij je kennis en ervaring.
•    Een leaseauto of een mobiliteitsbudget.
•    Een telefoon en laptop zodat je overal aan de slag kunt
•    Bonusregeling en stand-by-vergoeding.
•    Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen
•    Als het weer kan, een maandelijks een uitgebreide borrel met band of DJ op de 23ste verdieping met dakterras op het hoofdkantoor in Utrecht.
•    Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden. 
•    Mogelijkheid tot thuiswerkregeling ten behoeve van een bureaustoel en bureau.
•    Mogelijkheden om te sporten samen met collega’s.
•    Een omgeving waarin je je talent kan inzetten en jij er echt toe doet.

Trek je conclusie en solliciteer

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Lotte Duursma, recruiter, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via recruitment.futureIT@cfit.nl. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact!

Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten vandaar dat de vacature open blijft staan. Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.
Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Niet gevonden wat je zoekt?

Azure Integratie Specialist

AMIS I Conclusion

Medior, Senior

Nieuwegein

Fulltime 36-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security