• Onze vacatures

    Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

  • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

  • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

  • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Microsoft 365 Consultant

Conclusion Zuyd

Medior

Heerlen, Nederland

Fulltime 32-40 uur

Elena Atanasova

Corporate recruiter

elena@conclusion.nl

+31 (0)6 - 13 80 45 97

Over deze vacature

Ja, je ziet het goed, Microsoft 365 Consultant. Bij Conclusion Zuyd krijg jij een baan waarin jij het verschil maakt. Werk dat ertoe doet, zoals bijvoorbeeld het: 
•    Het analyseren, adviseren en begeleiden bij implementatie van het (verder) in gebruik nemen van Microsoft 365 oplossingen die de klant helpt om de bedrijfsprocessen effectiever en veiliger uit te voeren.

Hoe ziet dit eruit?
Als Microsoft 365 consultant help je onze klanten met het analyseren van behoeftes rondom digitaal samenwerken aan de hand van de bestaande werkprocessen,  je neemt de klant mee in de mogelijkheden binnen het MS 365 domein  en stemt samen met de klant af welke oplossingen in gebruik genomen gaan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inrichten van Microsoft Teams ten behoeve van actielijsten, het delen van documenten of het automatiseren van standaard werkprocessen door Microsoft Power Automate. 
Als Microsoft 365 consultant help je na de analyse, definitie en implementatie fase de vernieuwde digitalisering goed te laten landen in de organisatie door middel van een heldere communicatie en een aansluitend adoptietraject. 

Je begeleidt gebruikers door middel van trainingen en je ondersteunt bij functionele vragen. Kortom je bent de duizendpoot die onze klanten naar een hoger niveau tilt door middel van Microsoft 365.

Onze identiteit

Conclusion Zuyd is de digitale transformatiespecialist van het zuiden. Vanuit Limburg helpen wij organisaties met elk online én offline vraagstuk. Onze kracht ligt in het verbinden van verschillende disciplines; of het nu gaat om consultancy, data, cloud, testing of softwareontwikkeling. Met onze unieke mix van kennis, ervaring en lef helpen wij organisaties om (weer) wendbaar en weerbaar te worden. Ons hechte team bestaat uit ruim 80 professionals die de ruimte krijgen om hun talenten verder te ontwikkelen en hun ambities na te jagen. Zo werken we samen aan de digitale toekomst van Limburg.

We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in 1 ecosysteem. Met ruim 1.750 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Microsoft 365 Consultant goed bij Conclusion Zuyd in Heerlen.

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je Microsoft aspiraties en je zwak voor dopio’s.

Of ben je te herkennen aan je teamspirit en je scherpe mensenkennis? Vinden mensen je koppig? Of juist meegaand? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral stressbestendig en analytisch. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Microsoft 365 Consultant heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder;
•    Je hebt gedegen functionele kennis van het Microsoft 365 domein, de applicaties en de samenwerkingsplatformen zoals MS Teams, SharePoint, OneDrive, Azure AD, MS Projects, OneNote, Tasks, Outlook etc. Je weet onderlinge afhankelijkheden en mogelijkheden tot koppelen van deze omgevingen. 
•    Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met IT gerelateerde verandertrajecten.
•    Je bent in het bezit van minstens een Microsoft 365 Fundamentals certificering en bij voorkeur nog aanvullingen hierop.
•    Je hebt ruime ervaring met IT adoptietrajecten en bent in staat om je kennis en kunde over te dragen aan een groep (zowel online als fysiek).
•    Je bent goed bekend met data classificatie en data loss prevention methodieken binnen MS 365.

Voor deze functie heb je minimaal hbo werk- en denk niveau. Aangevuld met ervaring met het werken in complexe omgevingen. Daarnaast herken je jezelf in de volgende competenties: kwaliteitsgerichtheid, probleemoplossend vermogen, creativiteit, plannen en organiseren, flexibiliteit en communicatieve vaardigheden. 

Waardering voor je werk

Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Microsoft 365 Consultant bieden we daarbovenop: 
•    een contract voor onbepaalde tijd op basis van 32-40 uur per week
•    een salaris dat past bij je kennis en ervaring.
•    veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen.
•    een bonusregeling die jouw inzet stimuleert.
•    flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
•    maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op het kantoor in Heerlen of digitaal in deze tijd.
•    mogelijkheden om te sporten samen met collega’s.
•    een leaseauto om naar kantoor of naar de klant te reizen.
•    een telefoon en laptop zodat je overal aan de slag kunt.

Trek je conclusie en solliciteer

Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten vandaar dat de vacature open blijft staan. Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Elena Atanasova, vertel je er graag alles over. Je bereikt me via +31(0)6 - 13 80 45 97 en elena@conclusion.nl. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact!

Niet gevonden wat je zoekt?

Business Consultant

Conclusion Zuyd

Medior

Heerlen

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security