• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Mannen aan het werk achter beeldscherm

Vacature

Mendix Developer, senior

Conclusion Low Code Company

Senior

Utrecht, Nederland

32 - 40 uur

Recruiter Conclusion Low Code Company

Joanne Becht

IT Recruiter

Recruiter Conclusion Low Code Company

jbecht@conclusion.nl

+31 (0)6 23 73 08 10

Over deze vacature

Tijd om je expertise ergens anders in te zetten, senior Mendix developer. Bij Conclusion Low Code Company krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:
 • ontwikkelen van complexe integrale platforms waarmee de bedrijfsprocessen van onze klanten worden vereenvoudigd en verbeterd. 
 • meedenken en brainstormen met de klant en analyseren wat er nodig is: je ziet kansen en mogelijkheden.
 • aansturen van de ontwikkelaars op de projecten en het begeleiden van de junioren en medioren in het team.
Hoe dit er concreet uitziet?
Binnen een team van Mendix-specialisten, onder wie een aantal experts en een 2 tal Mendix MVP's, werk je intensief samen aan verschillende projecten bij diverse klanten. Jij bent zelf ook een expert of hebt de ambitie dat te worden. Mendix heeft voor jou geen geheimen. Je bent gewend om complexe en uitdagende functionaliteiten op te pakken. Je denkt na over een inzichtelijke en overzichtelijke architectuur waarbij je slimme technologische oplossingen implementeert, test en integreert naar de specifieke wensen van de klant. Jij bent verantwoordelijk voor de complete software-architectuur. Voorbeelden van een aantal projecten zijn bijv. de prijswinnende app vanuit Mendix zelf voor de app met de meeste impact. Waarbij onze Mendix Consultants in samenwerking met een multidisciplinair DevOps-team bij de NS een nieuwe platform in slechts 6 maanden ontwikkelden. De nieuwe applicatie, genaamd Gids, biedt gedetailleerde informatie om NS te helpen zich voor te bereiden op gepland onderhoud. Al het NS-personeel kan deze informatie vinden in één gebruiksvriendelijke applicatie in plaats van in de verschillende applicaties die ze voorheen gebruikten. Ons team heeft ook repetitieve taken geautomatiseerd waar het personeel verantwoordelijk voor was, waardoor zij hun tijd nu kunnen besteden aan impactvol werk dat reizigers helpt om veilig naar hun bestemming te rijden.
Een app, allemaal relevant werk voor onze klanten dat vaak ook nog invloed heeft op ons als consument. Laat jij graag een onvergetelijke indruk achter?

Onze identiteit

In deze snel veranderende wereld neemt de vraag naar innovatieve oplossingen toe. Bedrijven hebben meer dan ooit behoefte aan een flexibel applicatielandschap om relevant te blijven. Bij Conclusion Low Code Company maken we met veel plezier toekomstbestendige maatwerkapplicaties met het ontwikkelplatform van Mendix. Zo vergoten we samen met onze klanten de slagkracht van hun organisatie. We werken in teams van vakmensen met verschillende expertises en achtergronden. We houden ervan om onze kennis te delen en helpen elkaar om beter te worden. We hebben langetermijnrelaties met onze klanten, zijn eerlijk over wat er technisch wel en niet kan en komen pro actief met passende oplossingen. Natuurlijk combineren we Mendix technologie steeds meer met AI, IoT en data om onze klanten een voorsprong te geven. Samenwerking met onze bredere expertise binnen ons Conclusion ecosysteem zorgt dat wij steeds voorop lopen. 

We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in 1 ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als senior Mendix developer goed bij Conclusion Low Code Company in Utrecht.

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je enorme kennis van Mendix en je zwak voor coole games. Vinden mensen je een denker? Of juist een doener? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral gedreven en vernieuwend. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als senior Mendix developer heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:
 • systemen en programma’s als Mendix, Java, Javascript, JSON, .NET, CSS, XML en HTML5.
 • IT-software, architectuur, systeemintegratie en UX.
 • IoT, RPA, Proces- Mining, BI, Big Data, AI, devops en beheer.
 • ervaring met de Agile-Scrum-methodiek
 • goede beheersing van de NL taal in woord en geschrift.
Voor deze functie heb je minimaal een hbo- of wo-diploma Technische of Bedrijfskundige Informatica of een technische studie met IT-raakvlakken. Verder heb je meer dan 4 jaar ervaring als Mendix Consultant, developer of - engineer of als Low Code architect. Een certificaat voor Mendix Advanced. Als je al bent gecertificeerd voor Mendix Expert is dat mooi meegenomen.

Waardering voor je werk

In deze rol krijg je een contract voor 32 of 40 uur per week. Aan jou de keuze! Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als senior Mendix developer bieden we een contract voor onbepaalde tijd met daarbovenop:
 • een salaris dat past bij je kennis en ervaring.
 • een leaseauto, telefoon en laptop.
 • 8 dagen in 2023 om naar eigen inzicht te gebruiken voor ontwikkeling, vrijwilligerswerk of innovatie.
 • een bonusregeling is part of the deal.
 • veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen, seminars en opleidingen.
 • flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
 • maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj in onze cloud bar op de 22e etage. 
 • wekelijks in onze cloud bar een moment om even te socializen met IT collega's uit het ecosysteem en je eigen business.
 • mogelijkheden om te sporten samen met collega’s.
 • dagelijks een verse biologische lunch.
 • een dartbord, voetbal - en tafeltennistafels om je tussen je werkzaamheden door even te ontspannen.

Trek je conclusie en solliciteer

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Joanne Becht, Corporate IT recruiter, kan je er alles over vertellen. Vragen nog over de rol? Je bereikt mij via 0623730810, WhatsApp, jbecht@conclusion.nl of via LinkedIn. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact!

Niet gevonden wat je zoekt?

Productiemedewerker

Conclusion ForeyeT

Junior

Capelle a/d IJssel

32 - 40 uur

Contact
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
 • Thema's
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies