• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Mannen aan het werk achter beeldscherm

Vacature

Medior Modern Workspace Engineer – Identity & Security

Conclusion Enablement

Medior

Utrecht, Nederland

32 - 40 uur

Carola Smits, recruiter Conclusion Enablement

Carola Smits

Corporate Recruiter

Carola Smits, recruiter Conclusion Enablement

Carola.smits@cfit.nl

+31 6 16 11 69 97

Over deze vacature

Tijd voor verandering! Als jij op zoek bent naar een uitdagende carrière waarin je werkt aan oplossingen die ertoe doen, dan is de rol van Modern Workspace Engineer bij Conclusion Enablement iets voor jou.

Als 2e/3e lijnssupport engineer ben jij de expert die complexe verstoringen, klantvragen en nieuwe releases rondom Microsoft 365, Azure AD en Microsoft 365 Defender weet op te lossen. Jij blijft altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Cloud Workspace en weet deze kennis te gebruiken om klantvragen effectief af te handelen.

Binnen het Conclusion 365 Workspace team werk je samen met andere specialisten om klantvragen op te pakken. Samen ontwikkelen jullie baselines zodat de Microsoft 365 configuraties up-to-date blijven in een continue veranderende omgeving.

Een dag uit het leven van een Workspace Engineer bij Conclusion Enablement is nooit hetzelfde. Je begint je dag met een dagstart waarin je met je team bespreekt wat er gedaan moet worden en wie er hulp nodig heeft. Vervolgens ga je aan de slag met de backlog items in Azure DevOps die op jouw sprint staan. Hierbij staat continue verbetering voorop en werk je samen met je team aan de continuïteit van de Workspace diensten.

Na de lunch staat er een baseline review op de agenda om de impact van nieuwe features in Microsoft 365 te bepalen. Hierover schakel je met de Architect en de Product Owner om de vervolgstappen te bepalen. Aan het einde van de dag sluit je af met een collegiale review van een script dat volgende week gebruikt gaat worden t.b.v. een Azure AD App Registration.

Als Modern Workspace Engineer bij Conclusion Enablement maak jij het verschil. Je werkt aan uitdagende projecten, blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werkt samen met een team van specialisten. Kortom, een rol met inhoud waarin je echt het verschil kunt maken.

Onze identiteit

Bij Conclusion Enablement draait het allemaal om vakmanschap. Met meer dan 450 specialisten in Development, Cloud, Workspace en Security services, zijn we de absolute specialist op de Nederlandse markt. Als partner van bedrijven zoals ProRail, Heijmans, Facilicom en Royal FloraHolland, nemen wij de verantwoordelijkheid voor het transformeren en beheren van bedrijfskritische systemen en infrastructuren. Hierbij staat de optimale klantervaring centraal en werken we vanuit vakmanschap aan het ontwerpen, door ontwikkelen en managen van deze systemen.

Ons vakmanschap wordt erkend door meervoudige partnerships met Microsoft en AWS. Dit betekent dat wij als geen ander op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen en deze kennis kunnen toepassen voor onze klanten.

Maar wat ons echt anders maakt, is dat wij onderdeel zijn van Conclusion. Een ecosysteem met meer dan 26 verschillende bedrijven die samenwerken aan het verbeteren van kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. Met ruim 2.000 collega’s hebben wij op het juiste moment de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken.

Bij Conclusion Enablement vinden we lef en ondernemerschap belangrijk. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dit is onze aanpak en als jij hierin past, dan zit je bij ons goed. Met locaties in Utrecht en Amsterdam bieden wij jou de kans om jouw vakmanschap in te zetten voor uitdagende projecten en samen te werken met de beste experts in het vakgebied. Kortom, bij Conclusion Enablement maken wij het verschil en jij kunt daar onderdeel van uitmaken!

Jou missen we nog

Jij bent de persoon die altijd weet wat er moet gebeuren en geen genoegen neemt met een matig resultaat. Maar, laten we eerlijk zijn, goede koffie is ook belangrijk. Herkenbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Modern Workspace Engineer ben jij dé expert op het gebied van Microsoft 365 en Azure AD. Maar we willen vooral dat je jezelf blijft, want dat is waar jij goed in bent. Je hebt oog voor detail, bent oplossingsgericht en beschikt over:

 • Diepgaande kennis van de Azure AD-onderdelen zoals Self Service Password Reset, Multi Factor Authentication, Conditional Access, Single Sign On en Application Proxy;
 • Diepgaande kennis van de Microsoft 365 Defender suite, zoals Defender for Endpoint, Defender for Office, Defender for Cloud Apps en Defender for Identity;
 • Aantoonbare ervaring met het opzetten en bewaken van hybrid identities met Azure AD Connect en/of ADFS;
 • Brede ervaring met Office 365 gerelateerde producten zoals Exchange Online, Microsoft 365 Groups en Teams;
 • Algemene kennis van Azure (IaaS / PaaS);
 • Een certificering “Microsoft 365 Certified: Security Administrator” of je bent er druk mee bezig;
 • PowerShell-vaardigheden en de wens om zoveel mogelijk te automatiseren.

Om in aanmerking te komen voor deze functie, beschik je over een HBO-diploma of werk- en denkniveau. Daarnaast heb je relevante certificeringen zoals MS-100, 101, MS-500 en SC-300 op zak. We zoeken iemand die positief-kritisch en overdenkend is, maar die ook vol enthousiasme voor het resultaat gaat. 

Waardering voor je werk

Bij ons waarderen we jouw harde werk en inzet als Modern Workspace Engineer. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw kennis en ervaring. Hier zijn de hoogtepunten:

 • Salaris op maat: We zorgen ervoor dat je een competitief salaris ontvangt dat past bij jouw kennis en ervaring.
 • Leaseauto of mobiliteitsbudget: Je krijgt de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsbudget, zodat je gemakkelijk naar je werk en klantlocaties kunt reizen.
 • Telefoon en laptop: We voorzien je van een telefoon en laptop, zodat je overal kunt werken en altijd in verbinding blijft.
 • Bonusregeling en stand-by-vergoeding: Naast je salaris bieden we een aantrekkelijke bonusregeling en stand-by-vergoeding als waardering voor je inzet.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: We stimuleren je om je kennis verder uit te bouwen door middel van cursussen, trainingen en opleidingen.
 • Gezelligheid op de werkvloer: We organiseren maandelijkse uitgebreide borrels met live muziek of een DJ op onze 23ste verdieping met dakterras op ons hoofdkantoor in Utrecht (wanneer dit weer mogelijk is).
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden: We bieden flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden, zodat je werk en privé goed kunt combineren.
 • Thuiswerkregeling: We zorgen voor een thuiswerkregeling waarbij je kunt rekenen op een goede bureaustoel en bureau voor een comfortabele thuiswerkplek.
 • Sporten met collega's: Je hebt de mogelijkheid om samen met collega's te sporten en zo je gezondheid en teamspirit te bevorderen.
 • Een omgeving waarin jij er toe doet: We creëren een omgeving waarin jouw talent en inzet echt gewaardeerd worden, en waar je de kans krijgt om jezelf te laten zien.

Bij ons ben je meer dan zomaar een werknemer, je bent een waardevol lid van ons team. We zorgen ervoor dat je alle middelen en mogelijkheden hebt om succesvol te zijn in je rol als Modern Workspace Engineer en jezelf verder te ontwikkelen.

Trek je conclusie en solliciteer

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie. 

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Carola Smits, recruiter, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06 16 11 69 97, carola.smits@cfit.nl. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact! Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten vandaar dat deze vacature open blijft staan.

Conclusion Enablement werft door tijdens de huidige situatie rond het coronavirus. Wij benutten zoveel mogelijk digitale mogelijkheden voor gesprekken op afstand.

Niet gevonden wat je zoekt?

Productiemedewerker

Conclusion ForeyeT

Junior

Capelle a/d IJssel

32 - 40 uur

Contact
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
 • Thema's
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies