Marketing Specialist
Staf en CommercieelMediorNaarden32 - 40 uur

Marketing Specialist

Staf en CommercieelMediorNaarden32 - 40 uur
Wil jij ook vertrouwen voelen en vrijheid krijgen om het op jouw manier te doen? Bij ons werk je samen met andere specialisten aan betekenisvolle, innovatieve en impactvolle projecten.
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen

Ben jij op zoek naar een functie in marketing waarbij je creativiteit, verantwoordelijkheid en ondernemerschap kunt tonen? Waar je goede ideeën gewoon kunt uitvoeren? Weet jij onze doelgroepen te bereiken en te activeren met een onderscheidende benadering? Dan zijn we op zoek naar jou.

Als marketeer ben je een belangrijke speler in ons Marketing & Communicatieteam. Je takenpakket is divers, van offline tot online marketing, van webinars en podcasts tot grote fysieke evenementen. Daarnaast zijn we een snelgroeiend en dynamisch fintechbedrijf en liggen er dus voortdurend nieuwe uitdagingen en vraagstukken die je kunt oppakken. Yellowtail Conclusion staat binnen de financiële sector al bekend als een van de 'best practices' op het gebied van marketing. Maar we willen meer! Wil jij daaraan bijdragen? Ons marketingteam bestaat uit 3 collega's, maar eigenlijk zijn alle ruim 130 Yellowtail-collega's onderdeel van jouw team. Bij hen halen we innovatieve content en zij zijn onze ambassadeurs.

Kerntaken:

 • Het mede bedenken en uitvoeren van de marketingstrategie
 • Het bedenken, maken en verspreiden van opvallende content
 • Invulling geven aan onze social mediastrategie
 • Het verder uitbouwen en beheren van onze websites
 • Het organiseren van (online) evenementen en fysieke bijeenkomsten
 • Het bedenken en coördineren van podcasts, video's en andere onderscheidende uitingen
 • Het verder opbouwen van onze CRM-aanpak

Wie zijn wij:

Wij helpen onze klanten uit de financiële sector met het ontwerpen van onderscheidende klantreizen en het slim gebruiken van data. Zo kunnen onze klanten een antwoord vinden op de uitdagingen rondom digitale transformatie. Yellowtail Conclusion is onderdeel van Conclusion. Een uniek ecosysteem van 28 expertbedrijven op het vlak van business transformatie en IT-services.

Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

Wat wij belangrijk vinden

Een gave rol waar jij al jouw creativiteit in kwijt kunt. Heb jij interesse? Dan helpt het als je zoveel als mogelijk voldoet aan het onderstaande:

 • Bovenal ben je super gedreven, enthousiast, productief en vindingrijk. Je werkt heel zelfstandig, maar bent wel altijd op zoek naar verbinding en samenwerking.
 • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau en minimaal 5 jaar ervaring in een marketingfunctie;
 • Beschikbaar voor 40 uur per week;
 • Ervaring met B2B-marketing;
 • Ervaring met online marketing waaronder SEO, SEA, WordPress, Google Analytics en LinkedIn advertising;
 • Zeer communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent sterk in tekst en beeld; aan jouw kritische blik ontsnapt geen detail;
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

What's in it for you

Bij ons ben je verzekerd van een werkomgeving waarin alle basiszaken perfect geregeld zijn. Denk aan de lekkerste lunches die worden verzorgd, de nieuwste MacBook en telefoon die voor je klaarligt, een prima pensioenregeling en een soepele salaris- en kostenafhandeling. Maar dat is nog lang niet alles! Wat ons écht onderscheidt is onze manier van werken:

 • Je mag volledig jezelf zijn en hoeft niet te voldoen aan een bepaald imago of stereotype. We zien je graag zoals je bent.
 • Je krijgt alle ruimte en kansen geboden om te groeien en te leren. Samen gaan we op zoek naar jouw talenten en ontwikkelen deze verder.
 • Je mag fouten maken want daar leer je van. We helpen op te staan en te groeien.
 • Je bepaalt grotendeels zelf waar en wanneer je werkt. Wij geloven in een goede werk-privé balans dus helpen we je om je thuiswerkplek goed en verantwoord in te richten. Maar we gaan verder: je kunt bij ons zelfs vanaf je favoriete vakantiebestemming remote werken!
 • Je kunt veel leuke activiteiten ondernemen met collega’s. Zo hebben we 2x per jaar een trip met het bedrijf, elke maand een Cultural FriYay en regelmatig andere (sportieve, interessante, leerzame) evenementen.
 • En wil je op kantoor even een pauze nemen, kun je altijd je collega uitdagen voor een potje dart, tafelvoetbal of tafeltennis.
Contact opnemen

Onze identiteit

Wij combineren kennis van business, IT en UX met innovatievermogen en implementatiekracht
Al 20 jaar ontwerpen, bouwen en beheren wij spelbepalende, digitale en data-gedreven software-oplossingen voor de financiële sector. Onze missie is het verbeteren van de kwaliteit van het financiële leven van de consument. De producten en diensten van Yellowtail Conclusion helpen om consumenten te activeren, handelingsvermogen te geven en vertrouwen te geven in het maken van (betere) financiële beslissingen. Onze focus ligt daarbij op een ultieme klantervaring. Daarnaast hebben wij dankzij onze domeinfocus ook diepgaande expertise van onderliggende bedrijfsprocessen, data en technologie, zoals robotics en machine learning. Tegelijkertijd zijn we sterk gericht op STP-verwerking en robotisering van complexe datastromen om onnodige stappen en handmatig werk te elimineren. Dit alles ter vereenvoudiging van bedrijfsprocessen in het belang van de klant.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Liane van den Toorn, corporate recruiter bij Yellowtail
Heb je vragen?

Liane van den Toorn

Corporate Recruiter

lvandentoorn@yellowtail.nl

+31 6 57 32 15 71

Kijk verder

contact