• Onze vacatures

    Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

  • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

  • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

  • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Junior SAP SuccessFactors Consultant

myBrand

Junior

Geertruidenberg, Nederland

Fulltime 32-40 uur

Ankie van der Put

recruitment@mybrand.nl

+31 6 11921487

Over deze vacature

Als SAP SuccessFactors Consultant ben je binnen myBrand onderdeel van de kern van onze dienstverlening. Onze klanten zijn continu in beweging en verwachten van ons dat wij hen daarin optimaal ondersteunen. Samen met je collega’s begeleid je de klant bij de (internationale) implementatie SAP SuccessFactors om zo bij te dragen aan de verbetering van de HR processen. Daarnaast draag je zorg voor de implementatie van de systeemconfiguratie van zowel SuccessFactors als onze producten en lever je een bijdrage door workshops en trainingen te verzorgen. Je opereert op het snijvlak van ICT en Business/HR, waarbij je samenwerkt met alle betrokkenen.

Onze identiteit

myBrand is opgericht vanuit de droom om een bedrijf te creëren waar we zelf klant zouden willen zijn. Deze droom is nog steeds springlevend en is 16 jaar geleden vertaald in myBrand’s missie, het zijn van de door klanten als best gewaardeerde dienstverlener door het nemen van verantwoordelijkheid. Vandaag zijn wij een robuuste, brede SAP & Low-code dienstverlener met ruim 400 medewerkers in vestigingen Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. myBrand kent een uniek, bottom-up organisatiemodel waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn, met als credo ‘Taking Responsibility’. Er is sprake van een hoge mate van medezeggenschap die onder andere gestalte krijgt vanuit een eigen medezeggenschapsorgaan, het ‘myVoice team’. Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de medewerkers zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor is het mogelijk om een platte organisatiestructuur, met één tussenlaag van teamleiders, te handhaven en houden we de lijnen kort.

Bij myBrand werken we met veel passie aan SAP HCM en SAP SuccessFactors. Met een uitgebreide historie van meer dan 20 jaar HR kennis en ervaring binnen het SAP-domein heeft myBrand een prominente plaats als HCM kennispartij.

Onze focus ligt op het leveren van geïntegreerde HR dienstverlening. Hierbij maken wij primair gebruik van de cloud software SAP SuccessFactors. In en om SAP SuccessFactors integreren wij ons onderscheidend vermogen. Dit doen wij door niet alleen de implementatie te verzorgen voor de verschillende SAP SuccessFactors modules, maar ook door de SAP SuccessFactors licenties te leveren, een professioneel beheermodel te bieden en extra functionaliteit te kunnen leveren binnen SAP SuccessFactors door onze, door SAP gecertificeerde, producten in te zetten.

Jou missen we nog

Je bent binnen myBrand een SAP SuccessFactors expert in wording. Je werkt hierbij regelmatig op locatie bij de klant en daarnaast kan je op een van onze kantoren of thuis te werken. Waar je ook bent, werk je aan de verschillende modules die SAP SuccessFactors te bieden heeft. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van een team waarin alle relevante kennis en ervaring is geborgd.

Waardering voor je werk

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket en aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei. Denk hierbij aan coaching via ons eigen myCoach programma en kennisontwikkeling middels het myExperience ontwikkelmodel en het Consultant of the Future programme, om zo samen verder door te groeien als HCM kennispartij.

Daarnaast maken we bij myBrand ook genoeg tijd voor plezier. Zo organiseren we regelmatig (digitale) vrijdagmiddagborrels, familiedagen en teamuitjes. Dit varieert van beach buggy rijden op het strand, een dagje naar de Efteling met je familie, een clinic Curling tot gewoon een avondje gamen op kantoor.

Trek je conclusie en solliciteer

Lijkt je dit wat? myBrand is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s! Dus wanneer jij toe bent aan een nieuwe uitdaging, kennis en ervaring wilt opdoen met SuccessFactors; twijfel dan niet en neem contact met mij op.

Sollicitaties kunnen gericht worden aan Ankie van der Put, recruitment@mybrand.nl, +31 6 11921487.
 

Niet gevonden wat je zoekt?

Traineeship Cloud Consultant

Conclusion Zuyd

Junior

Heerlen

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security