• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Junior IT Consultant

Yellowtail

Junior

Naarden, Nederland

Fulltime 36-40 uur

Kevin Overzee

Recruiter

koverzee@yellowtail.nl

+31(0)6 - 57 59 35 55

Over deze vacature

Het verzamelen van wensen, het leiden van workshops en het begeleiden van onze klanten bij innovatietrajecten zoals het versnellen van de aanvraag van hypotheken; dit zijn het soort projecten waar je als Junior IT Consultant bij Yellowtail aan deelneemt. Als je voor een super steile leercurve wilt gaan tenminste!

Heb je (bijna) je masterdiploma of enige ervaring in een bedrijf waar je een nummertje bent? Als je jezelf wilt ontwikkelen in IT Consultancy en snel vooruitgang wilt boeken; dan is werken bij Yellowtail de ideale start. We helpen je vertrouwd te raken met al facetten van IT Consultancy en samen met je collega's slimme en innovatieve oplossingen te realiseren.

Vanaf je eerste dag werk je in een projectteam en draag je bij aan oplossingen voor onze klanten. Dat is 'learning on the job' in essentie. Uiteraard met hulp van je collega's, projectleider en je mentor. Ze staan altijd voor je klaar voor al je vragen. Stuk voor stuk slimme jongens en meiden die net als jij altijd gaan voor het beste resultaat voor de opdrachtgever. Dit is de plek waar je zakelijke vaardigheden en slimme trucs leert en waar je in no-time een zelfstandige consultant wordt. Je richt je op één project tegelijk en draagt bij aan de digitalisering van uitdagende processen voor top-financials als ABN AMRO, Aegon, PGGM, Stater en Triodos. En je gaat diverse taken uitvoeren; van brainstorming en concepting, tot business/data-analyse en doorontwikkeling.

Onze identiteit

Bij Yellowtail zijn wij elke dag bezig met onze missie: de kwaliteit van het financiële leven van de consument verhogen. Dit werk doen wij met bevlogen consultants, ontwikkelaars en designers met veel ervaring en expertise binnen de financiële sector, maar ook de zorgsector zijn wij aan het onderzoeken. Met ons team bieden wij een gebalanceerde mix van skills en kennis op de gebieden van UX-design, processen en technologie.

Wij zijn onderdeel van Conclusion en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we kritische bedrijfsprocessen van onze klanten met technologische oplossingen. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Junior IT Consultant goed bij Yellowtail in Naarden.

Jou missen we nog

Als Junior IT Consultant bij Yellowtail weet je wat je wilt: je ambities waarmaken, de beste oplossing vinden en nooit een uitdaging overslaan. Je wilt je mening uiten en wordt niet snel weggeblazen. Maar ook omdat je beschikt over:
 • Een (bijna) afgeronde masteropleiding, bij voorkeur op het gebied van Business Informatics, Data Science of een soortgelijke studie;
 • Sterke affiniteit en interesse in IT en Finance;
 • 0-2 jaar ervaring als Junior Consultant;
 • Vlijmscherpe analytische vaardigheden, je verwerkt nieuwe informatie snel en gestructureerd;
 • Sterke communicatie vaardigheden, in Nederlands en Engels, op alle facetten en niveaus, voor zowel klanten als collega's

Waardering voor je werk

Inhoudelijke en boeiende projecten, duidelijke carrièremogelijkheden, erkenning van je talenten en een goede balans tussen werk en privé. Sommige werkgevers zeggen het, bij Yellowtail kun je erop rekenen. Ook kun je rekenen op:
 • een goed salaris;
 • een combinatie van werken op kantoor en thuiswerken;
 • leaseauto of mobiliteitsvergoeding;
 • ruime interne opleidingsmogelijkheden, ook op persoonlijk niveau;
 • een Macbook Pro, telefoon en telefoonabonnement;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • een pensioenbijdrage van 50% en collectieve verzekeringen;
 • een thuiswerkregeling voor het inrichten van je thuiswerkplek;
 • Tal van activiteiten, zoals FIFA-toernooien, Ladies Dinners, Heel Yellowtail Bakt, vrijdagmiddagborrels en wintersport.

Trek je conclusie en solliciteer

Heb jij interesse, maar wil je toch nog wat vragen stellen? Yellowtail-recruiter Kevin Overzee kan je hier alles over vertellen. Je bereikt hem via 06 - 575 93 555 en koverzee@yellowtail.nl. 

Wij zijn altijd op zoek naar goede Junior IT Consultants, vandaar dat deze vacature altijd open staat. 

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Solliciteer je direct en sluit jouw profiel aan bij de functie, dan maken we snel een (digitale) afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Niet gevonden wat je zoekt?

Traineeship Cloud Consultant

Conclusion Zuyd

Junior

Heerlen

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security