• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Junior Implementatie­consultant EPD

Furore

Junior

Amsterdam, Nederland

Fulltime 32-40 uur

Over deze vacature

Even opletten startende Implementatie Consultant EPD! Bij Furore krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:

 • meedoen en meedenken in de ICT-projecten van het poliklinisch proces en autorisaties bij ziekenhuizen;
 • overnemen van beheerwerkzaamheden van het elektronisch patiëntendossier (EPD);
 • ondersteunen als functioneel beheerder van bijvoorbeeld de afdeling Radiologie en nucleaire geneeskunde tijdens de nazorgperiode van de HiX livegang;
 • uitrollen van het (Epic) EPD als applicatiespecialist. Jij bent dé specialist bij de werkprocessen van het OK complex en de Anesthesie.


Hoe dit er concreet uitziet?
Je bent als startende implementatie consultant EPD nauw betrokken bij het invoeren of optimaliseren van een softwarepakket vanuit een expertrol. Naast het daadwerkelijk inrichten van dit pakket geef je advies en begeleiding aan de klant. Van het in kaart brengen van processen, het inrichten van het EPD tot het uitvoeren van testen en ontwikkelen van opleidingsmateriaal.

Jouw carrière begint met een opleidingstraject. Hier staat het elektronische patiëntendossier (EPD) centraal en word je opgeleid in een of meerdere modules. Ook leer je hoe je zowel lopende als nieuwe implementatietrajecten begeleidt. Die implementaties maak je van dichtbij mee, bijvoorbeeld tijdens een traineeship van 9 maanden bij een regionaal ziekenhuis. Daar neem je de beheerwerkzaamheden, in een kleine beheerorganisatie, van het EPD over. Van het triëren en het oplossen van meldingen op het bestaande EPD (HiX) tot het meewerken bij de ICT-projecten op de poliklinische afdeling. Een belangrijk detail: de beheerders van het ziekenhuis nemen deel in het HiX project. Juist omdat het een kleine werklocatie is, word je echt onderdeel van het project én het ziekenhuis. Zowel aan de inrichtingskant van het EPD, als aan de projectkant. Een mooi begin om je vaardigheden als consultant verder te ontwikkelen.

Een ander voorbeeld van een project is de nazorgperiode van de HiX livegang op de afdeling Radiologie en nucleaire geneeskunde. Je denkt na over de optimalisatie van de processen en de order flow. Ook ben je druk met het schrijven van een beheerhandboek voor de beheerders van de HiX-processen. Je ondersteunt het team bij hun vragen over ingewikkelde casussen, zodat ze zelfstandig met HiX aan de slag kunnen gaan in de toekomst.

Er is meer, want jij zorgt voor de perfecte match tussen het EPD en de zorgprocessen wanneer een patiënt een operatie moet ondergaan. Het OK complex en de Anesthesie rekenen op je. Jij laat jouw vaardigheden zien als applicatiespecialist, met als specialisatie de werkprocessen, bij het uitrollen van het (Epic) EPD. Het doel is om de administratieve last zoveel mogelijk te beperken. Van het versimpelen van de uitwisseling van patiëntenstromen tot het verminderen van de wachttijden.
Kortom, veel diverse werkzaamheden bij klanten in de Zorg. Zo ben jij van betekenis.

Onze identiteit

Furore is een specialist. Met opdrachtgevers in de zorg en de wetenschap zijn we onderscheidend in informatietechnologie en marktkennis. Als partner in informatisering zijn we betrokken bij de totale cyclus van informatiesystemen. Van de definitie tot de implementatie, en van support tot vervanging. Ons team bestaat uit 85 medewerkers die staan voor vakmanschap en plezier, met een focus op innovatieve oplossingen. Professionaliteit staat bij ons voorop, daarom blijven we onszelf ontwikkelen. Met flexibele werktijden zorgen we voor een goede werk-privébalans.

We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als junior implementatieconsultant EPD goed bij Furore in Amsterdam.

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je grote liefde voor de vakgebieden Zorg en ICT en je kritische kijk op zaken.

Vinden mensen je recht door zee? Of juist terughoudend? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral kwaliteit- en servicegericht, commercieel, zelfstandig, gestructureerd en leergierig. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als junior implementatie consultant EPD heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:
 • uitgebreide kennis van de Cure en/of Care markt
 • Windows
 • stevige communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.
Voor deze functie heb je een hbo- en/of wo-diploma.

Waardering voor je werk

In deze rol krijg je een contract voor 32-40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als junior implementatie consultant EPD bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):
 • een salaris dat past bij je kennis en ervaring.
 • veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen.
 • flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
 • maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op het hoofdkantoor in Utrecht.
 • mogelijkheden om te sporten samen met collega’s.
 • een baan bij een informeel bedrijf. We stimuleren nieuwsgierigheid en moedigen initiatief aan.
 • de mogelijkheid om midden in de ziekenhuisprocessen te staan tijdens de implementaties. Hier krijg jij de kans om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te brengen.
 • een opleidingstraject tot EPD-specialist. IT wordt je vak!
 • intensieve begeleiding door een mentor/teamleider.
 • bijzondere prestaties worden extra beloond.

Trek je conclusie en solliciteer

Inhoudelijk sparren met onze afdelingsmanager Implementatiediensten bij Furore? Richard Hopmans kan je er alles over vertellen. Je bereikt hem via 020-3467171 en career@furore.com. Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Stuur een app naar M 06 - 12 70 26 58 en onze Corporate Recruiter Anette Appelhof neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten vandaar dat de vacature open blijft staan. Als Furore geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Niet gevonden wat je zoekt?

Lead Data Developer

Furore I Conclusion

Senior

Amsterdam

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security