• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Junior (Digital) Learning Consultant

Bright Alley

Junior

Utrecht, Nederland

Fulltime 40 uur

Iris Pitar

Recruiter

ipitar@conclusion.nl

+31 (0)6-22883958

Over deze vacature

CLASS OF ‘22
DIPLOMA OP ZAK? TIJD VOOR HET ECHTE WERK!

WIJ ZOEKEN JUNIOR (DIGITAL) LEARNING CONSULTANTS !
 
Gefeliciteerd!
Jij hebt je studie afgerond en bent nu op zoek naar een toffe eerste uitdaging!
Het moet creatief zijn, veel vrijheid en verantwoordelijkheid hebben, maar ook voldoende begeleiding om gerust je eerste stappen op de arbeidsmarkt te zetten. Je wil niet alleen maar “plannen maken” maar ook juist toffe producten. Je bent op zoek naar variatie, dynamiek en collega’s waar je ook lekker een drankje mee kan drinken. Klinkt goed toch?

Nou, let’s go!
Wij leiden je binnen 12 maanden op tot (Digital) Learning Consultant!

Wij zijn Bright Alley – al ruim 25 jaar actief als full service (digital) learning bureau. Wij ontwerpen en ontwikkelen digitale leermiddelen die zich richten op medewerkers van onze opdrachtgevers.
Dat zijn bierbrouwers, vliegtuigmaatschappijen, banken, overheden, pensioenorganisaties, energiemaatschappijen en vele anderen. Je kan je voorstellen dat daarmee je werk eigenlijk nooit hetzelfde is.

VOORBEELDEN VAN VRAGEN DIE JIJ KAN KRIJGEN:
 • Hoe zorgen we ervoor dat nieuwe medewerkers van onze brouwerij zich snel thuis voelen en hun weg weten in onze organisatie?
 • Hoe krijgen medewerkers van een grote Nederlandse bank meer klantbewustzijn terwijl zij geen direct klantcontact hebben? 
 • In de advocatuur is het belangrijk dat wij “compliant” werken. Hoe zorgen we ervoor dat onze medewerkers op een prikkelende manier bekend worden met de compliance regels?
 • Hoe train je medewerkers voor situaties die niet regelmatig voorkomen, maar wel grote impact hebben?


Learning Consultants zijn verantwoordelijk voor het didactische fundament van onze oplossingen. Samen met je team, bestaande uit een Projectmanager, een Designer en soms een Developer ga je in gesprek met de klant om de vraag achter de vraag te achterhalen. Samen ontwerp en ontwikkel je  een passende (digitale) leeroplossing die direct impact heeft op medewerkers en organisatie.

Jij hebt scherpe analyses, creativiteit, schrijftalent en nieuwsgierigheid. Je luistert, adviseert, ontwerpt en creëert maatwerk leeroplossingen voor onze opdrachtgevers. Het hele proces, van a tot z. En vaak met een digitale component. 

Als Junior Consultant mag je meteen aan de slag binnen Bright Alley, niet zomaar in het diepe, maar wel “ga het maar doen”. We ondersteunen je met onze beproefde way-of-working en door je uit te dagen en intern op te leiden. Als Junior krijg je een ervaren collega als Mentor en organiseren we interne workshops waarin we je alle facetten van het werken binnen een digitaal bureau aanleren. Voor je het weet leid je je eigen projecten en zet jij medewerkers in beweging! 


WAT KAN JE VERWACHTEN?
 • 12 maanden vol uitdagingen en ontwikkeling die je tot breed inzetbare Digital Learning Consultant maken.
 • Een uitdagende onderwijskundige baan in een dynamische, creatieve omgeving.
 • Zelfstandig met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, binnen een multidisciplinair team.  
 • Je talent inzetten binnen een dynamische omgeving waarin je er écht toe doet, waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt en waar je dingen kan doen die bij jou passen.
 • Volop mogelijkheden om je kwaliteiten, vakkennis en persoonlijk verder te ontwikkelen. Wij willen namelijk ook dat onze medewerkers op hun top presteren.

Onze identiteit

Bright Alley levert innovatieve performance-oplossingen die werknemers laten excelleren. Scherp, disruptief en onbevangen. Ons team bestaat uit 35 experts op het gebied van didactiek, (game-) design, user experience en learning technology. Wij geloven in de kracht van innovatie. Met een mix van didactiek, techniek en vormgeving helpen wij bij onboarding, compliance, safety en medewerkersbetrokkenheid. Wij creëren belevingen over de noodzaak van verandering en zorgen met onze digitale leeroplossingen dat medewerkers beter presteren.

We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Senior (Digital) Learning Consultant goed bij Bright Alley in Utrecht.

We werken nu (nog) thuis, maar als we straks weer naar kantoor mogen, dan staat er een bureau voor je klaar in Utrecht. Pal naast stadion Galgenwaard én op nog geen vijf minuten afstand van de snelweg vind je ons kantoor. Naast samenwerken houden we ook van samen ontspannen. Je kan meedoen in één van de Conclusion sportteams, gratis yogalessen volgen, je presenteren voor alle werkmaatschappijen van Conclusion of gewoon een drankje met elkaar drinken in de skybar op de 22ste verdieping. Tenminste, als je niet op locatie bent bij één van je opdrachtgevers.

Jou missen we nog

JIJ BRENGT MEE:
 • Een afgeronde relevante WO-opleiding zoals bijvoorbeeld: Onderwijskunde, Ontwikkelingspsychologie of Changemanagement. Maar als jij kan motiveren waarom je andere studie aangevuld met je side-hustles net zo goed is – dan horen we dat graag.
 • Vers uit de schoolbanken!– dus laten we zeggen maximaal 3 jaar geleden afgestudeerd.
 • Je bent zelfstandig, schakelt snel en vindt het leuk om meerdere ballen in de lucht te houden. 
 • Een heldere visie op je vakgebied en een constante nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen.
 • “Tekst is, zeg maar, echt mijn ding” Jij bent zichtbaar en communiceert helder, zowel in foutloos geschreven woord, als in enthousiaste presentaties of interactieve workshops. 
 • Het is een pré als je ervaring hebt met auteurstools zoals Articulate Storyline of Lectora of met LMS Moodle hebt.

Waardering voor je werk

In deze rol krijg je een contract voor minimaal 36 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als (Digital) Learning Consultant bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):

 • Je ervaring en talent niet alleen inzetten in projecten, maar ook met het coachen en opleiden van collega’s. 
 • Klanten en de markt in de breedste zin inspireren met een toffe pitch of workshop.
 • Sleutelpositie in de kwaliteit van de Learning Consultants in zowel de opleiding, de kwaliteitsbewaking en onze ambitie te blijven verbeteren.
 • Een adviseursrol binnen projecten als vraagbaak voor collega’s met minder ervaring.
 • Volop mogelijkheden om je kwaliteiten, vakkennis en persoonlijk verder te ontwikkelen. Wij willen namelijk ook dat onze medewerkers op hun top presteren.
 • Marktconform salaris, laptop, telefoon en een keuze in leaseauto of mobiliteitsbudget.
 • Donderdag een volledig verzorgde borrel in onze skybar.
 • Medewerkers van Conclusion kunnen meedoen met Yoga, Bootcamps en tal van initiatieven zoals bowlen, bedrijfshockey, hardlopen etc.

Trek je conclusie en solliciteer

Solliciteer nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar Oscar.vanderhorst@brightalley.nl.

We gaan opzoek naar de juiste kandidaten in juli en augustus, zodat je op 5 september kan starten!
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Twijfel je of heb je nog vragen? Dan kan je altijd even contact opnemen met Oscar van der Horst.
Oscar.vanderhorst@brightalley.nl

Niet gevonden wat je zoekt?

HR Consultant AFAS

Conclusion AFAS Solutions

Medior, Senior

Utrecht

Fulltime 40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security