• Onze vacatures

    Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

  • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

  • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

  • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Junior Consultant Microsoft Dynamics 365 CE

Conclusion MBS

Junior

Utrecht, Nederland

Fulltime 32-40 uur

Elleke Duinkerken

Recruiter

mbsnl-hr@conclusionmbs.nl

+31 (0)6 22 00 67 21

Over deze vacature

Wil jij de fijne kneepjes van het consultancyvak snel in de vingers krijgen? En ben je klaar voor een mooie carrière in Microsoft Dynamics? Bij Conclusion MBS word jij opgeleid tot een van de besten in je vak.

●    Samen met een team van ervaren consultants breng je businessvraagstukken van onze klanten in kaart.
●    Je ondersteunt bij de implementatie van Microsoft Dynamics 365 CE projecten.
●    Je begeleidt de klant en de gebruikers bij het gebruik van de oplossing.

Hoe dit er concreet uitziet?
De ervaren consultants in je team brengen je een hoop waardevolle consultancykennis bij. Ze inspireren je het allerbeste uit jezelf te halen. Samen halen jullie de behoefte van klanten naar boven door middel van interviews, workshops en demo’s. Vanuit die inzichten bedenken en visualiseren jullie de oplossing. Deze vertalen jullie naar Dynamics 365 CE en het Power Platform. Samen met het team zorg je voor de implementatie en help je gebruikers om het beste uit de nieuwe oplossing te halen. 

Onze identiteit

Conclusion MBS (Microsoft Business Solutions) helpt organisaties bij succesvolle businesstransformaties. Als implementatiepartner van Microsoft Dynamics 365 brengen we mens, proces en technologie bij elkaar. De focus ligt op het implementeren van ERP- en CRM-applicaties van Dynamics 365. Ook biedt Conclusion MBS managed services en licentie- en subscriptiemodellen. Wij bedienen bedrijven in retail, wholesale, productie, professional services en de publieke sector. Onze werkwijze typeert zich door een hoge mate van betrokkenheid. Met kritische specialisten zijn we een partner voor bedrijven die hun businesstransformatie willen versnellen. Bij Conclusion MBS werken meer dan zestig enthousiaste professionals met diepgaande kennis van Dynamics 365.

Conclusion pakt het allemaal nét even anders aan
Conclusion MBS maakt onderdeel uit van Conclusion, een organisatie met 27+ expertbedrijven binnen één ecosysteem. Met tweeduizend collega’s die met technische oplossingen de kritische bedrijfsprocessen van onze klanten verbeteren. Die vanuit het hart van de samenleving écht het verschil maken. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat.

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je ontembare leergierigheid en je positieve instelling. Je weet wat je wilt en maakt graag snel stappen. Je staat open voor nieuwe dingen. De nieuwste technologische snufjes maak je je het liefst gisteren nog eigen. Je laat je inspireren door de mensen om je heen. En tegelijkertijd laat jij je niet snel van de wijs brengen. Je durft op de voorgrond te treden en je steekt als eerste je vinger op als er een presentatie of workshop gegeven moet worden.

Wat breng je?
●    Je hebt een hbo- of wo-diploma in een bedrijfskundige, commerciële of technologische richting.
●    Je hebt interesse in Microsoft CE (CRM-)implementaties.
●    Je wilt veel leren en staat open voor feedback.
●    Je hebt affiniteit met technologie en analytisch inzicht.
●    Je bent communicatief vaardig en beheerst het Nederlands en Engels goed.

Belangrijk, maar niet doorslaggevend
●    Je hebt ervaring met Microsoft Dynamics 365 CE.

Waardering voor je werk

Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Junior Consultant Microsoft Dynamics 365 CE bieden we jou:
●    Een contract voor onbepaalde tijd en een marktconform salaris dat past bij jouw groeipotentie;
●    De vrijheid om je eigen agenda in te delen. Wij geloven in het efficiënt indelen van je tijd en de juiste balans tussen werk en privé;
●    Een leuk team en persoonlijke coaching om je verder te helpen in je ontwikkeling;
●    Een loopbaan waarin je snel stappen maakt;
●    Een dienstverband van 32 - 40 uur;
●    28 vrije dagen per jaar (bij fulltime);
●    Een zakelijk en sociaal wereldwijd netwerk;
●    Een leaseauto of mobiliteitsregeling;
●    Een laptop en smartphone, inclusief internetvergoeding;
●    Een maandelijkse bijdrage aan je ziektekostenverzekering en sportabonnement;
●    Wekelijks een uitgebreide (digitale) borrel en maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op het hoofdkantoor in Utrecht (zodra dat weer kan);
●    Mogelijkheden om samen met collega’s te sporten (zodra dat weer kan).

Trek je conclusie en solliciteer

Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan je motivatie en cv naar MBSNL-hr@conclusionmbs.nl.
Heb je nog vragen over de vacature? Dan breng ik, HR Generalist Elleke Duinkerken, je graag in contact met een aanstaande collega die je meer kan vertellen. Je bereikt me op 06-22006721 of via MBSNL-hr@conclusionmbs.nl.

Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten vandaar dat de vacature open blijft staan. Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Conclusion werft door tijdens de huidige coronasituatie. Wij benutten digitale mogelijkheden voor sollicitatiegesprekken op afstand. Zodra het kan en mag, doen we dat weer face-to-face.

Niet gevonden wat je zoekt?

Traineeship Cloud Consultant

Conclusion Zuyd

Junior

Heerlen

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security