Junior Business Consultant
ConsultancyJuniorUtrecht32 - 40 uur

Junior Business Consultant

ConsultancyJuniorUtrecht32 - 40 uur
Uitdagende opdrachten binnen onze teams Change, Digitale Strategie, Leiderschap of Prestatieverbetering.
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen
Ben je net of bijna afgestudeerd en sta je te popelen om je carrière te beginnen? Wil je jezelf in enkele maanden ontwikkelen tot een volwaardige consultant bij een club die het nét even wat anders doet? Goed nieuws! We zoeken nieuw talent om in februari te starten bij Conclusion Consulting. Ons uitgebreide onboarding programma is ontworpen met jouw groei en ontwikkeling in gedachten. Je staat vanaf dag één in nauw contact met je mede-junior consultants, omdat je samen met hen aan boord stapt. Doe mee en start je carrière in stijl bij Conclusion Consulting!

Bij Conclusion Consulting krijg je een baan met inhoud en door de uitdagende opdrachten zal je een steile leercurve ervaren. Daarnaast krijg je 1 dag per week de tijd om te ontwikkelen, innoveren en ondernemen. Je gaat werk verrichten dat ertoe doet, zoals het:
 • Organisatorisch, coördinerend en administratief ondersteunen in projecten, in onze projectgroep en bij de klant;
 • Uitvoeren van (deel)projecten en activiteiten waarbij je zelfstandig keuzes maakt passend bij onze product- en dienstverlening;
 • Opbouwen en onderhouden van een grootschalig netwerk en signaleren van mogelijkheden voor nieuwe opdrachten.

Hoe dit er concreet uitziet?
Als Junior Business Consultant heb je een zeer gevarieerde rol. Je zit vaak bij onze klanten op locatie, wat betekent je op verschillende plekken komt. Je vervult een essentiële rol in de organisatie, coördinatie en administratieve ondersteuning van meerdere projecten. Dit kan variëren van het in kaart brengen van bedrijfsprocessen bij een klant tot het bieden van on-site assistentie bij complexe projecten en programma's die de organisatie naar nieuwe hoogten stuwen.

Wat overeenkomt in alles wat je doet, is dat iedereen op jouw inzet kan rekenen: je komt met goede adviezen en gaat voor resultaat. Met je werkzaamheden maak je het je opdrachtgevers makkelijk. Je voert regelmatig zelfstandig (deel)projecten of activiteiten uit. Je krijgt de verantwoordelijkheid en de vrijheid om te werken op jouw manier binnen de werkafspraken. Je houdt voortdurend toezicht op de voortgang, de inhoudelijke kwaliteit en de vaktechnische aspecten van je opdrachten, en je houdt een scherp oog open voor nieuwe kansen.
Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

Jij bent te herkennen aan je overtuigingskracht en je scherpe mensenkennis. Vinden mensen je extravert? Of juist bedachtzaam? Mag allebei, want juist die combinatie van verschillen vormt ons Buitengewoon Team. Voor deze functie ben je vooral sociaal en resultaatgericht. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als junior consultant heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:
 • Hoe je succesvolle gesprekken voert en helder en overtuigend advies geeft;
 • Kennis van informatie- en communicatietechnologie. Dat zou mooi meegenomen zijn.
Voor deze functie heb je:
 • Een relevant hbo- wo-diploma in de richting van bijvoorbeeld: (Technische) Bedrijfskunde, Economie of Verandermanagement;
 • Interesse in het verbeteren en veranderen van organisaties;
 • Je wilt aanpakken, ondernemen en jezelf ontwikkelen;
 • Je haalt energie uit het meedenken over en meewerken aan proposities voor nieuwe en bestaande klanten;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Junior Business Consultant bieden we jou een contract voor onbepaalde tijd met daarbovenop: 
 • Een marktconform salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie, inclusief een bonusregeling;
 • Flexibele werktijden en het werken vanuit huis. Wij geloven in het efficiënt indelen van je tijd en de juiste balans tussen werk en privé;
 • Een leaseauto (of mobiliteitsregeling), zodat je voor elke opdrachtgever aan de slag kunt; 
 • De kans om te werken aan jouw persoonlijke kwaliteiten, groeipotentie en vakkennis bij onze eigen Academy;
 • De mogelijkheid om door te groeien binnen Conclusion Consulting en ons ecosysteem; 
 • Een laptop en telefoon, inclusief thuiswerk- en internetvergoeding;
 • De optie om gebruik te maken van onze collectieve pensioenregeling en ziektekostenverzekering;
 • Wekelijks een borrel en maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op het hoofdkantoor in Utrecht;
 • Mogelijkheden om te sporten en met collega’s deel te nemen aan sportevents zoals de Dam tot Damloop. 
Bij Conclusion Consulting nemen we onze verantwoordelijkheid voor milieu en maatschappij. Met concrete initiatieven dragen wij bij aan ‘Ongelijkheid verminderen’ (SDG 10) en ‘Klimaatactie’ (SDG 13). Lees meer.
Contact opnemen

Onze identiteit

Onze 80 collega’s zetten samen hun ambitie en talent in om van betekenis te zijn voor klanten. Dit zijn Business Consultants met jarenlange ervaring in digitale strategie, prestatieverbetering, leiderschapsontwikkeling en verandermanagement. En allemaal hebben ze hetzelfde doel: samen instaan voor het succes van onze klanten door het mensgericht toepassen van change, business en digitale expertise. Deze consultancy-club van daadkrachtige, leergierige – en soms een tikje eigenwijze - professionals vormt een hecht team met als motto: ‘Better together’. Dit komt terug in onze kernwaarden: mensgericht, inspirerend, eigenaarschap, ruimte en vertrouwen, elke dag beter en balans tussen vandaag en morgen.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Iris Pitar recruiter Conclusion
Heb je vragen?

Iris Pitar

Senior recruiter

ipitar@conclusion.nl

+31 6 - 22 88 39 58

Kijk verder

contact