• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Werken bij Conclusion

Vacature

IT Project Manager

Conclusion Mission Critical

Medior

Utrecht/Amsterdam, Nederland

40 uur

Jim Kuijs

Jim Kuijs

IT Recruiter

Jim Kuijs

jkuijs@conclusion.nl

06-55930460

Over deze vacature

Even opletten project manager. Bij Conclusion Mission Critical krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:
 • Begeleiden en sturen van projecten op het gebied infra, netwerk en de cloud;
 • Begrijpen en samenwerken met maatschappijkritische klanten;
 • Kunnen inschatten van risico’s en de juiste techneuten aanhaken om deze te verhelpen.
Hoe dit er concreet uitziet?
Als PM’er ben je verantwoordelijk voor het opleveren van de projectuitkomsten zoals afgesproken met de klant. In veel gevallen zijn ben je als PM betrokken bij het bespreken van de klantvraag en het opstellen van de offerte. Om een voorbeeld te noemen werk je bij één van onze klanten aan meerdere projecten tegelijkertijd en om de voortgang daarvan te bespreken zijn er iedere week vaste overlegmomenten met de klant. Eéns per 4 weken rapporteren we uitgebreid alle lopende projecten op voortgang en budget. Naast de vaste afspraken zijn er natuurlijk overleggen met het projectteam om de werkzaamheden in te plannen, de status te bespreken en te helpen daar waar het project niet goed loopt. Uit deze meetings komen natuurlijk afspraken en actiepunten waar je als PM mee aan de slag gaat. Ook de uren die door het projectteam worden besteed horen bij de klantafspraken en deze bewaak je als PM op wekelijkse basis. Verder werken we als PM team aan samenwerking en delen we kennis en ervaringen met elkaar om zo onze professionaliteit en klanttevredenheid te vergroten.

Onze identiteit

De wereld verandert, de IT versnelt. 24/7 moeten bedrijven 100% kunnen vertrouwen op de continuïteit van hun kritische processen. Dat is wat Conclusion Mission Critical doet samen met haar ca. 150 collega's. Wij zijn actief in hét hart van de maatschappij. Wij ontzorgen onze klanten en zorgen dat met onze diensten hun bedrijfskritische systemen te allen tijde beschikbaar, wendbaar en weerbaar zijn. Hoe we dit doen? Door onze diensten te ontwerpen, bouwen en beheren voor onze klanten, op de best passende manier. In een wereld die continu verandert, waar de IT blijft versnellen, is het belangrijk dat de klant mee innoveert maar óók beschikbaar en weerbaar blijft. Conclusion Mission Critical speelt in op deze vraag en neemt de klant mee naar de wereld van morgen. Met onze nauwe samenwerking tussen medewerkers, techniek en organisatie zorgen wij er met elkaar voor dat onze diensten altijd beschikbaar zijn. In control today, innovate for tomorrow!

We pakken het bij Conclusion net even anders aan. Met meer dan 28 bedrijven in 1 ecosysteem en met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als IT projectmanager goed bij Conclusion Mission Critical in Utrecht of Amsterdam.

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je sterke relatiemanagement skills en je commerciële inzicht.
Vinden mensen je bedachtzaam? Of juist onstuimig? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral dienstverlenend en klantgericht. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als project manager heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:
 • Begrijp je het spanningsveld tussen de run voor Mission Critical en de deadlines voor projecten;
 • Heb je een hands-on mentaliteit en ben je niet te beroerd om administratieve zaken zelf op te pakken;
 • Begrijp je voldoende van de techniek om reële voorspellingen te doen over complexiteit, risico’s en impact;
 • Weet je te schakelen met infra/netwerk architecten die vanuit de opdrachtgever een belangrijke vinger in de pap hebben omtrent de besluitvorming;
 • Ben je commercieel vaardig: je snapt hoe een offerte en pricing opgesteld wordt;
 • Heb je sterkte relatiemanagement vaardigheden, met name richting klant;
 • Projectmanagement in een agile werkomgeving waar je afstemming zoekt met Product Owners.
Voor deze functie heb je minimaal hbo- werk- en -denkniveau. Én heb je minimaal 3 jaar ervaring in het aansturen van projecten als eindverantwoordelijke, bij voorkeur in de ICT-branche. Hiernaast vragen we minimaal 3 jaar ervaring met het werken in een agile omgeving en zijn de certificeringen Prince2 en IPMA mooi meegenomen.

Waardering voor je werk

In deze rol krijg je een contract voor minimaal 32 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als (Medior)projectmanager bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):

•    Een salaris dat kan oplopen tot €5000,- obv. 40u, afhankelijk van je kennis en ervaring;
•    Een bonusregeling;
•    Direct een vast contract;
•    Een leaseauto, telefoon en laptop;
•    Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen;
•    Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden;

Trek je conclusie en solliciteer

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Jim Kuijs recruiter, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 0655930460 en jkuijs@conclusion.nl. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact!

Een pre employment screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Niet gevonden wat je zoekt?

Accountmanager New Business

Conclusion Learning Centers

Junior, Medior

Utrecht

32 - 40 uur40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies