• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

IT Procesmanager

Conclusion Mission Critical

Medior/Senior

Utrecht/Amsterdam, Nederland

Fulltime 32-40 uur

Jim Kuijs

IT Recruiter

jkuijs@conclusion.nl

06-55930460

Over deze vacature

Even opletten Procesmanager. Bij Conclusion Mission Critical krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:
 • Continue monitoren en verbeteren van de operationele processen (Incidentmanagement, Pro-blemmanagement, Changemanagement, Configurationmanagement)
 • Het (laten) uitvoeren van de IPCC taken
 • Input leveren voor de ISO en ISAE certificeringen
 • Beschrijven, bijwerken en actualiseren procesbeschrijvingen
 • Deelnemen aan interne en externe (klant) overleggen, en ook het initiëren hiervan
 • Faciliteren richting zowel onze klant- als beheer teams
 • Het opstellen van en rapporteren over de afgesproken KPI’s en deze onderbouwen 
Hoe dit er concreet uitziet? 
Als procesmanager binnen Conclusion Mission Critical lever jij elke dag toegevoegde waarde aan onze klanten. Jij zorgt er namelijk voor dat processen sneller, slimmer en beter uitgevoerd kunnen worden. Dat doe je door samen met, de beheer teams aan de ene kant en met de klant aan de andere kant, de processen continue te optimaliseren. Je voert diverse operationele activiteiten uit maar je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor het ontwerpen en behouden van het best mogelijke proces om de Nachtrust as a Service te waarborgen voor onze klanten. Het team van (met jou erbij) acht procesmanagers is eigenaar van de processen incident,- problem,- change, en configurationmanagement en van het continual improvement proces. In deze rol ben je verantwoordelijk voor een aantal van deze processen. Je optimaliseert de processen voor specifieke klanten maar ook de processen binnen onze organisatie Conclusion Mission Critical. 

Onze identiteit

De wereld verandert, de IT versnelt. 24/7 moeten bedrijven 100% kunnen vertrouwen op de continuïteit van hun kritische processen. Dat is wat Conclusion Mission Critical doet samen met haar ca. 150 collega's. Wij zijn actief in hét hart van de maatschappij. Wij ontzorgen onze klanten en zorgen dat met onze diensten hun bedrijfskritische systemen te allen tijde beschikbaar, wendbaar en weerbaar zijn. Hoe we dit doen? Door onze diensten te ontwerpen, bouwen en beheren voor onze klanten, op de best passende manier. In een wereld die continu verandert, waar de IT blijft versnellen, is het belangrijk dat de klant mee innoveert maar óók beschikbaar en weerbaar blijft. Conclusion Mission Critical speelt in op deze vraag en neemt de klant mee naar de wereld van morgen. Met onze nauwe samenwerking tussen medewerkers, techniek en organisatie zorgen wij er met elkaar voor dat onze diensten altijd beschikbaar zijn. In control today, innovate for tomorrow!

We pakken het bij Conclusion net even anders aan. Met meer dan 28 bedrijven in 1 ecosysteem en met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als procesmanager goed bij Conclusion Mission Critical in Utrecht of Amsterdam.

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je sterke relatiemanagement skills en je analytisch vermogen.
Vinden mensen je bedachtzaam? Of juist onstuimig? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral dienstverlenend en klantgericht. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als mission critical proces manager heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:
 • Het spanningsveld tussen de traditionele ITIL werkwijze versus SCRUM/Agile
 • De processen zijn voor iedere klant weer net iets anders ingericht
 • Het gebruik van verschillende service management tooling
 • Het uitdragen van het belang van de processen en collega’s trainen in het volgen hiervan
Voor deze functie heb je minimaal hbo- werk- en -denkniveau. Én heb je minimaal 3 jaar ervaring in  als procesmanager bij voorkeur in de ICT branche. Hiernaast vragen we minimaal 3 jaar ervaring met het werken in een agile omgeving en is de certificering ITIL4 mooi meegenomen. Kennis van ServiceNOW is een pré.

Waardering voor je werk

In deze rol krijg je een contract voor minimaal 32 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als procesmanager bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):
 • Een salaris dat kan oplopen tot €5000,- bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Een bonusregeling;
 • Direct een vast contract;
 • Een leaseauto, telefoon en laptop;
 • Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen;
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.

Trek je conclusie en solliciteer

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Jim Kuijs recruiter, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 0655930460 en jkuijs@conclusion.nl. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact!
Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Een pre employment screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure

Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten vandaar dat de vacature open blijft staan. Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Niet gevonden wat je zoekt?

Recruiter

Conclusion Low Code Company

Junior, Medior

Utrecht

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security