• Onze vacatures

    Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

  • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

  • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

  • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Implementatie­consultant EPD

Furore

Medior

Amsterdam, Nederland

Fulltime 32-40 uur

Over deze vacature

Tijd om je expertise ergens anders in te zetten, implementatieconsultant EPD! Bij Furore krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:

• bewaken van de algehele projectplanning van een aanmeldzuilen implementatietraject;
• adviseren en uitvoeren van analyses;
• aanspreekpunt zijn voor functioneel beheer themagroepen.

Hoe dit er concreet uitziet?
Je bent als implementatieconsultant nauw betrokken bij het invoeren of optimaliseren van een softwarepakket vanuit een expertrol. Naast het daadwerkelijk configureren van dit pakket geef je advies en begeleiding aan de klant. Van het in kaart brengen en optimaliseren van processen, het inrichten van het EPD tot het uitvoeren van testen en ontwikkelen van opleidingsmateriaal.
Bij een Universitair Medisch Centrum ben je verantwoordelijk als (deel) projectleider voor het ondersteunen van de overall projectleider en het faciliteren en adviseren van medewerkers van poliklinieken gedurende het implementatietraject van de aanmeldzuilen. Dit UMC implementeert aanmeldzuilen in de Centrale hal en op de poliklinieken, waar de patiënt zich aan kan melden voor zijn afspraak met zijn ID-bewijs.

Bij een ander project adviseer en voer je analyses uit rondom de inrichting van de autorisatiestructuur in het EPD en processen daaromheen. Daarnaast ondersteun je het functioneel beheer bij de inrichting hiervan.
Je bent als EPD expert vraagbaak voor het functioneel beheer voor groepen als klinisch, poliklinisch en acute zorg. Je maakt aanpassingen aan de configuratie binnen de implementaties van nieuwe processen bijvoorbeeld omtrent behandelbeperking. Zo ben jij van betekenis.

Bekijk dit filmpje om te horen wat onze collega doet.

Onze identiteit

Furore is een specialist. Met opdrachtgevers in de zorg en de wetenschap zijn we onderscheidend in informatietechnologie en marktkennis. Als partner in informatisering zijn we betrokken bij de totale cyclus van informatiesystemen. Van de definitie tot de implementatie, en van support tot vervanging. Ons team bestaat uit 80 medewerkers die staan voor vakmanschap en plezier, met een focus op innovatieve oplossingen. Professionaliteit staat bij ons voorop, daarom blijven we onszelf ontwikkelen. Met flexibele werktijden zorgen we voor een goede werk-privébalans.

We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 1.750 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als senior implementatieconsultant goed bij Furore in Amsterdam.

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je liefde voor de vakgebieden Zorg en ICT en talent om de kern uit een boodschap halen.

Vinden mensen je recht door zee? Of juist terughoudend? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral kwaliteit- en servicegericht, zelfstandig, gestructureerd en leergierig. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als implementatieconsultant heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:
• uitgebreide kennis van de Cure markt: ziekenhuisprocessen, functioneel beheer van (EPD) systemen.
• aantoonbare ervaring van EPD systemen is een pré.
• commerciële affiniteit is een pré.
• stevige communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Voor deze functie heb je een hbo- en/of wo-diploma.

Waardering voor je werk

In deze rol krijg je een contract voor 32-40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als implementatieconsultant bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):
• een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden dat past bij jouw relevante kennis en werkervaring;
• veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen;
• flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden;
• mogelijkheden om te sporten samen met collega’s;
• een baan bij een informeel bedrijf. We stimuleren nieuwsgierigheid en moedigen initiatief aan;
• de mogelijkheid om zelfstandig op projectbasis bij verschillende klanten te werken en midden in het ziekenhuisproces samen met de gebruikers;
• ontwikkelmogelijkheden bij commerciële affiniteit of andere persoonlijke interesses;
• verantwoordelijkheid voor verschillende klanten in de gezondheidszorg;
• de mogelijkheid om mentor of teamleider te zijn van een aantal (junior) collega’s;
• bijzondere prestaties worden extra beloond.

Trek je conclusie en solliciteer

Inhoudelijk sparren met onze afdelingsmanager Implementatiediensten bij Furore? Richard Hopmans kan je er alles over vertellen. Je bereikt hem via 020-3467171 en career@furore.com. Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Stuur een app naar M 06 - 12 70 26 58 en onze Corporate Recruiter Anette Appelhof neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten vandaar dat de vacature open blijft staan. Als Furore geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Niet gevonden wat je zoekt?

Business Consultant

Conclusion Zuyd

Medior

Heerlen

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security