• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Werken bij Conclusion

Vacature

(Functioneel) Tester

4NG | Conclusion

Junior/Medior/Senior

Breda, Nederland

40 uur

Over deze vacature

*** Dit is een vacature van Netvlies, onderdeel van 4NG***

 

Over de rol

Als tester bij Netvlies werk je in een scrum team samen aan diverse online producten. Van corporate websites tot aan complexe webapplicaties. Jij bent grotendeels verantwoordelijk voor de kwaliteitswaarborging en brengt advies uit op basis van jouw expertise. Je werkt nauw samen met opdrachtgevers, developers, designers en devops.

Voorafgaand aan de realisatiefase stel je samen met de klant een testplan op. Hierin leg je vast waarom we gedurende de realisatie testen, welke test vormen er ingezet worden en wat de browser- en device ondersteuning gaat zijn. Vervolgens denk je samen met je collega’s na over de vereisten van een product, stel je acceptatiecriteria vast en bedenk je testscenario’s die je gedurende de realisatiefase doorloopt. Als tester bedenk je allerlei verschillende scenario’s waar je als eindgebruiker of beheerder van het product tegenaan kan lopen. Van de happy flow tot aan de worst case scenario’s. Tijdens de oplevering van de (deel)producten test je de opgestelde scenario’s uitvoerig. Het testen zal in eerste instantie handmatig worden uitgevoerd. Je bent flexibel in je planning, nauwkeurig, doortastend en waar mogelijk geef je ook advies over UI/UX. Tot slot stuur je het development team aan op kwaliteit en kan je zelf onderscheid maken in prioriteit wat betreft de bevindingen.

Onze identiteit

Over ons

Binnen de samenwerking met onze klanten vervullen we de rol van digital  business partner. Meedenken, richting geven, inspireren… daar ligt onze kracht. En dat zijn ook de eigenschappen die we graag bij je terug zien. Je hebt een uitgesproken mening die je weet over te brengen. Bij Netvlies krijg je volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Je hebt binnen ons bedrijfsmodel zonder managers alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen.

Netvlies is onderdeel van 4NG, een full-service bureau netwerk dat bestaat uit 9 bureaus: Brainbrothers, 4net, Nextfields, PossibilIT, Arlanet, Netvlies, Bikkelhart, the theFactor.e en Bright Alley. Met ruim 300 gedreven specialisten aan boord heeft 4NG ieder specialisme onder één dak. En daarmee worden alle facetten van de digitale klantreis aangepakt. Wat 4NG jou belooft? Regie over je toekomst. Dat je doet waar je in gelooft. 4NG maakt graag plaats voor talent dat impact wilt maken, vooral op hun eigen manier. Will you own your future?

Jou missen we nog

Korte check: Jij...
 • ​​​​​​hebt HBO werk- en denkniveau;
 • hebt 1+ jaar ervaring in de IT met een vergelijkbare functie (ervaring met automatisch of security testen is daarbij een pre);
 • hebt kennis van of interesse in de techniek (Bijv. WCAG, Behat, Lighthouse, Archerysec);
 • bent analytisch, kritisch, en een echte doorzetter is;
 • hebt de passie om nieuwe technologieën en methodieken toe te passen;
 • hebt een ondernemende instelling. Een eigen bedrijf of freelance ervaring zien wij als een unieke toevoeging, dit past namelijk goed bij onze way of working;
 • bent iemand die verbanden kan zien (wat elkaar raakt en dus om kan vallen);
 • bent iemand die zelfstandig en proactief te werk gaat;
 • bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Waardering voor je werk

Daarvoor bieden wij..

een diverse, flexibele rol met veel groeimogelijkheden in een hechte organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden. Bij Netvlies werken we vanuit talent. 

We zetten je graag in je kracht en focussen op het ontwikkelen van competenties waar je aanleg voor hebt. We geloven in de talenten van onze collega´s en dat talenten zich ontwikkelen door begeleiding en samenwerking. Daarnaast geloven we dat je je talent pas echt (verder) ontwikkelt als je kunt, mag én wilt. Talentontwikkeling draait niet alleen om beschikken over de juiste kennis en tools, je moet jezelf ook verder willen ontwikkelen. Daarom heb je bij ons zelf de regie over je ontwikkeling en carrièrepad. 

Dat hoef je natuurlijk niet helemaal alleen te doen. We bieden verschillende vormen van ondersteuning, bijvoorbeeld feedback van je omgeving, trainingen en coachingsessies. Bovendien zijn we een hechte club collega’s die elkaar helpt groeien, op inhoudelijk én persoonlijk vlak. Ook na werktijd trekken we graag met elkaar op. In onze stamkroeg Dok19, op het sportveld, aan de BBQ of tijdens onze legendarische personeelsuitjes.

Trek je conclusie en solliciteer

Nieuwsgierig? Solliciteer direct via https://vacatures.netvlies.nl/scrum-master/nl

Heb je nog een vraag? Lois, de Talent Scout van Netvlies, helpt je graag verder. Mail naar lvandenbroek@netvlies.nl of bel 088-5504451

Niet gevonden wat je zoekt?

Salesforce developer

4NG I Conclusion

Medior

Driebergen

32 - 40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies