• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Mannen aan het werk achter beeldscherm

Vacature

Full Stack Java Developer Nieuwegein (hybride)

First8

Medior

Nieuwegein, Nederland

32 - 40 uur

Tobias van Veen, recruiter Conclusion MBS

Tobias van Veen

Recruitment Business Partner

Tobias van Veen, recruiter Conclusion MBS

tobias.van.veen@conclusion.nl

+31 6 57 60 73 32

Over deze vacature

Ben jij een Full Stack Java Developer, woonachtig in omgeving Nieuwegein en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen Java? Vind jij het leuk om een kijkje te nemen in diverse Java keukens en om betrokken te zijn in verschillende projecten als onderdeel van een team? Denk hierbij aan het: 
 • Inzetten van de nieuwste Java technieken voor complexe projecten bij uiteenlopende opdrachtgevers
 • Coachen en adviseren van jouw collega’s om samen te pionieren binnen dit vakgebied
 • Oppakken van technologie gedreven projecten om zo jouw kennis verder te vergroten en te delen.
Hoe dit er concreet uitziet?
Gewoon doen waar wij goed in zijn: vette shit maken voor onze klanten. Als Full Stack Java Developer bij First8, ben jij verantwoordelijk voor de integratie tussen de frontend en de backend. Met jouw Java kennis en drive maken wij het verschil. Bij First8 werk je in een klein en hecht team, met korte lijnen, een platte organisatiestructuur en een informele werksfeer. Met een kantoor in Nieuwegein en Nijmegen heeft First8 de slagkracht van een enterprise in de Java wereld, als onderdeel van Conclusion.

Onze identiteit

First8 staat voor vakmanschap. Wij zijn dé Enterprise Open source-partij van Nederland. Bij ons werken Java en Open-source programmeurs met passie voor het vak. Wij doen waar wij goed in zijn: excelleren in het bedenken van oplossingen waar menig ander al lang is afgehaakt. Vanuit onze locaties in Nijmegen en Nieuwegein en bij onze klanten op locatie werken wij aan gave projecten waarbij complexiteit, integratie en security, onderdelen zijn van jouw werkzaamheden. Wij houden van korte lijnen en snelle service.

Ook zijn wij de trotse business partner van RedHat en NLJUG. Daarnaast zijn wij al jaren hoofdsponsor van Masters of Java, het officieuze NK Java programmeren. Hiervoor bedenken en schrijven wij de opdrachten en zijn wij verantwoordelijk voor het framework en de software.

Daarnaast zijn wij onderdeel van Conclusion. Dit is een dynamisch ecosysteem van ruim 25 autonome expertbedrijven die zich richten op business transformaties en IT-services.

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan jouw passie voor Java en Open Source, jouw kennis hiervan én jouw puzzelverslaving. Dat laatste is uiteraard niet noodzakelijk, maar wel een pré! Er worden graag spelmiddagen georganiseerd namelijk. Daarnaast ben jij iemand met een benaderbare persoonlijkheid en gevoel voor oorzaak en gevolg.

Het maakt ons niet uit of jij introvert of extrovert bent. Voor deze functie ben je vooral ondernemend en creatief in het bedenken van innovatieve Java maatwerkoplossingen. Het zou saai zijn als iedereen hetzelfde was, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen.

Voor deze functie heb je minimaal een hbo-diploma in de richting van informatica. Aangevuld met > 4 jaren werkervaring als Full Stack Java Developer.
Jouw kennis en ervaring met verschillende tools, frameworks en languages is belangrijk voor je inzetbaarheid bij onze klanten. Dit zijn geen harde eisen (behalve Java), maar je kunt denken aan: Angular,VueJS, Javascript, Spring (Boot), Docker, Kubernetes, Databases, Microservices, Data processing, REST, Security. Bovendien is er altijd ruimte om te leren! Wij ondersteunen het natuurlijk, wanneer jij graag wilt bijleren. 

Na een kennismaking volgt er een assessment, waarin wij jouw Java kennis toetsen. Niet om jou te plagen, maar om een idee te krijgen van jouw niveau. Het is dus meer een dialoog dan een vragenvuur. Niet alleen om een beter beeld te krijgen van jouw Java kennis, we vinden het ook gewoon leuk om over Java te praten! Kwaliteit is binnen First8 erg belangrijk, want samen willen wij uitblinken in wat we doen. Doe jij mee?

Waardering voor je werk

Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Full Stack Java Developer, krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd. Daarbovenop, krijg jij het volgende:
 • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Laten we daar aan de voorkant samen over in gesprek gaan. We betalen graag voor kwaliteit. 
 • We zijn nooit uitgeleerd. Wil jij een training, een cursus of opleiding volgen? Trek aan de bel! Wij faciliteren een budget en opleidingsdagen die je kunt gebruiken.  
 • Veel medewerkers hebben als groeipad om zich door te ontwikkelen tot senior developer. Zit je al op dit niveau, dan kun jij je doorontwikkelen in bijvoorbeeld het leiden van een project of het doorgroeien naar teamlead. Wijkt jouw pad qua ambitie van af? Laten we vooral een kop koffie drinken samen, om jouw pad verder uit te stippelen. 
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden inclusief facilitering. Het maakt ons niet uit of je om 9u of om 10u begint, zolang de uren maar gemaakt worden. Het is immers écht niet meer van deze tijd om onnodig in de file te staan, toch?
 • Uiteraard zijn er voldoende werkplekken op kantoor, in zowel Nijmegen als in Nieuwegein waar je altijd mag zitten. Over het algemeen wordt er bij ons hybride gewerkt en is er onderling contact over kantoordagen, zodat je nog steeds collega's om je heen hebt wanneer je wilt.
 • Een leaseauto of mobiliteitsvergoeding en een laptop naar keuze. 
 • Een mooie pensioenregeling en deelname aan een collectieve zorgverzekering. 
 • Lidmaatschap van de NLJUG.
Wanneer jij wilt kun je aansluiten bij de maandelijke bordspelavonden. Hier wordt er fanatiek gespeeld en bovendien is het erg gezellig met een snack en een drankje erbij! Bovendien, delen wij graag onderling (Java) kennis en dagen wij elkaar uit. Vakinhoudelijk, via ons Tech Blog, tijdens onderlinge bordspelavonden, First8Academies en andere events.

Trek je conclusie en solliciteer

Dat klinkt allemaal best tof, toch? Is het na het lezen van deze vacature gaan kriebelen? Solliciteer dan direct via de onderstaande knop! Vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op met mij, Tobias van Veen, via tobias.van.veen@conclusion.nl. Het is ook mogelijk om mij te bellen, of wanneer ik niet direct kan opnemen, een appje te sturen via: +31 6 57 60 73 32.  Omdat wij hard aan het groeien zijn, zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe Java toppers. Ik zie jouw sollicitatie graag tegemoet!

Niet gevonden wat je zoekt?

Productiemedewerker

Conclusion ForeyeT

Junior

Capelle a/d IJssel

32 - 40 uur

Contact
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
 • Thema's
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies