• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Frontend Developer

Conclusion Enablement

Junior/Medior/Senior

Amsterdam, Nederland

Parttime 32-38 uur

Max Trapman

IT Recruiter

max.trapman@conclusion.nl

+31 (0)613585668

Over deze vacature

Als jij bij ons werkt heb je invloed op welke tools jouw team gebruikt om de klantvraag zo goed mogelijk te beantwoorden. In een open, toegankelijke en relaxte omgeving draag jij als breed inzetbare Frontend Developer bij aan het realiseren van een nieuw platform en innovatieve oplossingen waarmee development teams hun dagelijkse zaken kunnen optimaliseren.


Hoe dit er concreet uitziet?
Stabiliteit, continuïteit en cutting edge technologie. Vanuit deze drie uitgangspunten begeleiden wij onze klanten op weg naar een futureproof applicatielandschap. Het resultaat: een IT-omgeving die de business borgt, versterkt en aanjaagt. Wij ondersteunen klanten van A tot Z: van applicatie discovery, architectuur, applicatie rationalisatie en consolidatie, tot het volledig cloud native maken van de applicatie suite en doen dat voor vrijwel alle technologieën.
 
Wie de kracht van slimme IT koppelt aan strategie en businessdoelen, oogst succes. Maar wat als het applicatielandschap verouderd, versnipperd en ondoorzichtig is? Hierin helpt Conclusion Enablement o.a. partijen als Royal FloraHolland, NS en Albert Heijn naar: 

 • Het ontwikkelen van up-to-date ontwikkelplatforms, bijvoorbeeld in Cloud Native of Cloud Ready; 
 • Applicatietransformatie van bedrijfskritische applicaties; 
 • Systemen die 24/7 up-to-date zijn en blijven. Met onze DevOps en Agile-teams geven we support vanuit ons Enablement & Innovation-team. Hier zitten de specialisten die ervoor zorgen dat we altijd op de N-1 status kunnen opereren. Zo werken wij aan continuous integration, continuous development en continuous deployment. 

Sinds het najaar van 2017 zijn wij o.a. verantwoordelijk voor de modernisering en het beheer van het IT landschap van Royal FloraHolland. Binnen deze complexe high availability omgeving is het onze ambitie te bouwen aan een managed services omgeving met de overgang van alle 300 applicaties van on premise naar de Cloud. Door dit ‘partnership voor life’ kan Royal FloraHolland zich voor 100% richten op haar core business.  

Onze identiteit

Conclusion Enablement is een specialist in de Nederlandse markt op het gebied van Development, Cloud, Workspace en Security services. Met ruim 450 applicatie- en Cloudspecialisten neemt Conclusion Enablement de verantwoordelijkheid voor het transformeren en beheren van applicaties en infrastructuren voor klanten zoals ProRail, Heijmans, Facilicom en natuurlijk Royal FloraHolland. Vanuit vakmanschap wordt gewerkt aan de optimale klantervaring waarbij het ontwerpen, (door)ontwikkelen en managen van bedrijfskritische systemen centraal staan. Dit vakmanschap komt ook terug in meervoudige partnerships met Microsoft en AWS.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 26 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Frontend Developer goed bij Conclusion Enablement met locaties in Utrecht en Amsterdam.

Jou missen we nog

​​​Jij bent te herkennen aan je zelfstandigheid en je gevoel voor oorzaak en gevolg. Vinden mensen je extravert? Of juist introvert? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral creatief, dienstverlenend en klantgericht. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als frontend developer heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder: 

 • Minimaal 2 jaar (bij voorkeur zoveel als mogelijk) aantoonbare ervaring in de rol van frontend developer;
 • Ervaring met cloud technologien en CI/CD zou fijn zijn, maar ook als dit niet zo is gaan wij graag het gesprek met je aan;
 • Ervaring met PWA, mobile en implementatie van push notifications voor Android en Apple;
 • IJzersterke communicatieve en sociaalvaardige skills;
 • Een flinke dosis ambitie en creativiteit;
 • Een heldere visie op jouw vakgebied, die jij vanzelfsprekend deelt met jouw collega’s en de opdrachtgever. Nieuwe technologie en ontwikkelingen houd je scherp in de gaten.

Waardering voor je werk

In deze rol krijg je een contract voor minimaal 32-uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als frontend developer en enabler bieden we daar bovenop (op basis van een fulltime dienstverband): 

 • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring; 
 • 26 vakantiedagen; 
 • Pensioenregeling; 
 • Bonusregeling; 
 • Vast contract bij aanvang; 
 • Leaseauto of mobiliteitsbudget; 
 • Telefoon en laptop; 
 • Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen; 
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden. 

Trek je conclusie en solliciteer

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie. 

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Max Trapman, recruiter, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06-13585668 of max.trapman@conclusion.nl. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact! Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten vandaar dat deze vacature open blijft staan.

Conclusion Enablement werft door tijdens de huidige situatie rond het coronavirus. Wij benutten zoveel mogelijk digitale mogelijkheden voor gesprekken op afstand.

Niet gevonden wat je zoekt?

Salesforce developer

4NG I Conclusion

Medior

Driebergen

Parttime 32-38 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security