• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Werken bij Conclusion als business consultant

Vacature

Ervaren Projectmanager - regio Noord-Nederland

KWD Resultaatmanagement

Medior/Senior

Groningen, Nederland

24 - 32 uur/40 uur

Recruiter

Diane Breure

Recruiter

Recruiter

dbreure@conclusion.nl

+31 6 - 83 11 74 75

Over deze vacature

Om onze klanten in de noordelijke helft van Nederland beter van dienst te kunnen zijn, zijn we op zoek naar een medior of senior IT Projectmanager in die regio. Bij KWD Resultaatmanagement krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:
 • Samen met onze opdrachtgevers werken aan succesvolle business & ICT projecten
 • Leiding geven aan Agile ontwikkelteams
 • Sturing geven aan de implementatie van ERP-systemen
 • Onze klanten helpen meer resultaat te behalen met hun projecten
Hoe dit er concreet uitziet? Als Projectmanager bij KWD Resultaatmanagement geef je leiding aan betekenisvolle projecten op het snijvlak van business en ICT. Projecten die ertoe doen bij aansprekende opdrachtgevers. Uitdagende omgevingen, die je in staat stellen het beste uit jezelf te halen, en een doorslaggevende bijdrage te leveren aan het projectsucces. Daarbij is de combinatie van jouw professionele ervaring en je persoonlijke bagage bepalend, en word je waar nodig optimaal ondersteund door ervaren collega-KWD’ers. Zo maak je het verschil.

Onze identiteit

Werken bij KWD Resultaatmanagement betekent werken in een enthousiaste club met collega’s. Net als jij, zijn wij betrokken, enthousiast en behulpzaam. Stuk voor stuk hebben we een schat aan kennis van en ervaring in ons vak en gaan we met plezier naar ons werk. Dit doen we vaak individueel bij onze klanten en soms ook samen met collega’s. We managen uitdagende en grote opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers.

Maar allemaal willen we ook ergens bij horen. Wij zijn collega’s die op elkaar terug kunnen vallen en ook samen leuke dingen doen. Collega’s die jou een thuisbasis bieden en er voor je zijn als je ze nodig hebt, zakelijk én privé.

Met vakdagen en bijtanksessies zorgen we voor een gezamenlijke basis waarbij je jouw collega’s ook informeel beter leert kennen. Vakdagen combineren we dan ook altijd met een actief social event. En een keer per jaar trekken we er met zijn allen op uit, of samen met partners. Want bij KWD Resultaatmanagement vinden wij dat we successen moeten vieren. En dat doen we dan ook graag samen.

KWD Resultaatmanagement hecht veel waarde aan het delen van kennis en ervaring (Kennis Willen Delen). Dit doen wij door regelmatig seminars en symposia te organiseren. Wij onderzoeken samen met bedrijven en universiteiten relevante vraagstukken op ons vakgebied. De resultaten delen wij op verschillende manieren. Hier kun jij persoonlijk ook aan bijdragen.

Daarnaast draagt iedere KWD’er ook op een andere manier bij aan de bedrijfsvoering. We hebben geen staf-afdelingen, maar doen alles zelf. Of het nou gaat over de organisatie van onze jaarlijkse Project en Agile Management Vakdag, het beheer van ons wagenpark of het KWD-bulletin, we doen dit in eigen huis. Iedere collega heeft op deze manier een verantwoordelijkheid binnen KWD en is medeverantwoordelijk voor het succes van KWD. Jouw ondernemerschap hierbij is van harte welkom.

We zijn een onafhankelijke en zelfstandig onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Projectmanager goed bij KWD Resultaatmanagement.

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je resultaatgerichtheid en je kritische kijk op zaken. Vinden mensen je ondernemend met een sterk adaptief vermogen ? Of juist het vermogen hebben om vanuit een helikopterview het overzicht te bewaren en bij te sturen waar nodig? Mag allebei, want verschil moet er zijn. 

Voor deze functie ben je vooral resultaat gedreven en communicatief sterk. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Projectmanager heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:
 • Jij bereikt resultaat op een pragmatische, hands-on agile/hybride manier, waarbij samenwerken en de mens centraal staan, en (agile) frameworks hulpmiddelen zijn. 
 • Je beschikt over een Kunnen, Willen en Durven mentaliteit, en leeft voor Resultaat. Kunnen door het inzetten van je ervaring, kennis, kunde bij onze klanten. Willen door je commitment en drive voor maximaal resultaat, met duidelijke grenzen naar jezelf en de klant voor een goede balans tussen privé en werk. Durven door het nemen van verantwoordelijkheid voor je opdrachten, je overtuigingen, je bewuste keuze tussen agile, traditionele of hybride aanpak en het hierbij behouden van je onafhankelijkheid. En Resultaat omdat het daar uiteindelijk om te doen is.
Voor deze functie heb je:
 • Minimaal een HBO-denkniveau, aangevuld met aantoonbare ervaring in een (agile) project management functie op het snijvlak van business en ICT;
 • Je weet verschillende project- en agile management methodieken op pragmatische wijze toe te passen op het gewenste resultaat;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als scrum master, product owner, projectleider of projectmanager;
 • Je bent resultaatgericht, wat voortkomt uit een sterke persoonlijke drive om vanuit vakmanschap succesvol te zijn binnen een organisatie en waarde toe te voegen op een open, maar kritische, wijze. De bijbehorende verantwoordelijkheden worden ervaren als uitdagend en de KWD-er committeert zich aan zijn/haar klant en het behalen van maximaal resultaat; 
 • Je hecht waarde aan een omgeving met ervaren vakmensen en wil graag meebouwen aan de ontwikkeling en continuïteit van KWD;
 • Tevens is de persoonlijke ontwikkeling een belangrijk element en is ben je architect van je eigen loopbaan. Een KWD-er is blijvend, met ondersteuning, op zoek naar uitbreiding van eigen mogelijkheden, kennis en kunde.  

Waardering voor je werk

Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Projectmanager bieden we jou een uitdagende job, met onder meer:
 • Een inkomen tussen 75.000 en 105.000 euro per jaar: passend bij jouw ervaring en competenties;
 • Flexibele werktijden en mogelijkheden tot het werken vanuit huis. Wij geloven in het efficiënt indelen van je tijd en de juiste balans tussen werk en privé;
 • Een leaseauto (of mobiliteitsregeling), zodat je voor elke opdrachtgever aan de slag kunt;
 • De kans om te werken aan jouw persoonlijke kwaliteiten, groeipotentie en vakkennis;
 • De mogelijkheid om professioneel door te groeien tot programmamanager;
 • Een laptop en telefoon, inclusief internetvergoeding;

Trek je conclusie en solliciteer

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen KWD? Ik, Diane Breure, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via whatsapp, via 06-83117475 en/of diane.breure@kwdrm.nl 
Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact!

Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten vandaar dat de vacature open blijft staan. 

Als KWD Resultaatmanagement geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.
Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Niet gevonden wat je zoekt?

HR Consultant AFAS

Conclusion AFAS Solutions

Medior, Senior

Utrecht

40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies