Directie Secretaresse
Staf en CommercieelMediorUtrecht32 - 40 uur

Directie Secretaresse

Staf en CommercieelMediorUtrecht32 - 40 uur
Twijfel niet langer Directie Secretaresse. Bij Conclusion krijg je een baan met inhoud
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen

Bij Conclusion krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:

 

 • Ondersteuning van één Directielid en de M&A director
 • Ondersteunen bij projecten en overnames;
 • Complex agendabeheer. Jij bent een kei in plannen en organiseren;
 • Ontvangen van gasten, externe relaties en diverse contacten. Jij bent onze gastvrouw of -heer;
 • Correspondentie en telefoon;
 • Jij bent het visitekaartje van de directie. Jij bent de oren en ogen van de directie. 

 

Hoe dit er concreet uitziet? Als Directie Secretaresse beheer je de agenda van één Directielid en de M&A director en regel je alles wat daaromheen nodig is aan voorbereiding en vervolgacties. Je help de directie met projectmanagement, presentaties en verzorgt de afhandeling van telefoongesprekken, post en e-mail. Verder ontvang je gasten en externe relaties en onderhoud je contacten met stakeholders. Daarnaast houd je je bezig met het opstellen van rapportages, dashboards en planningen en presentaties. Dus veel ballen in de lucht. Maar als spin in het web gaat jou dat moeiteloos af. 

Kortom je houdt ervan zaken meteen aan te pakken, je bent ondernemend, leergierig en creatief. Je ziet geen problemen, maar uitdagingen en oplossingen! Daarnaast ben je operationeel heel sterk. Met een glimlach en energie krijg jij iedereen de goede kant op. Zo maak je het verschil.

Het directiesecretariaat bestaat uit vier directiesecretaresses waarvan jij er een zal zijn. Samen ondersteun je op een dienstverlenende en prettige manier de directie van Conclusion. Daarin voer je zelfstandig eigen taken uit en vervang je bij afwezigheid van anderen elkaar. Het secretariaat is een belangrijk knooppunt voor de directie en de gehele organisatie. 

Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

Jij bent te herkennen aan je ondernemende persoonlijkheid en je talent om de kern uit een boodschap halen. 

Vinden mensen je flexibel? Of proactief? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral iemand die energiek en ondernemend is, waarmee je goed kan samen werken. Dat betekent open, enthousiast, flexibel, toegankelijk, laagdrempelig gericht op meedenken en meedoen. 

Werken in een team en met ICT-systemen is voor jou vanzelfsprekend. Je werkt gestructureerd en denkt ook procesmatig. Je hebt aan één woord genoeg en regelt proactief de ondersteuning die nodig is. Je bent niet bang om te sparren met directieleden en durft keuzes te maken. Daarmee weet je prima om te gaan want je bent flexibel en stressbestendig. Ook het ontvangen van en omgaan met externe relaties is een vanzelfsprekendheid. 

 • Voor deze functie heb je een goede basis gelegd management assistent of secretaresse, en ben je toe aan een 2de/ 3de stap in je carrière. 
 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau (HBO opleiding afgerond en/of tenminste 3 jaar aantoonbare werkervaring op HBO-niveau;
 • Tevens ben je vlekkeloos met het complete Microsoft-Officepakket; 
 • Uiteraard is het belangrijk in deze rol om goed om te kunnen gaan met vertrouwelijke informatie.
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar en woonachtig in omgeving Utrecht.
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

In deze rol krijg je een contract voor minimaal 32 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Directie Secretaresse, bieden we jou een contract voor onbepaalde tijd met daarbovenop: 
 • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
 • De mogelijkheid om door te groeien binnen ons ecosysteem
 • Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen
 • Mogelijkheden om te sporten samen met collega’s
 • Een gezellige werkomgeving, waar hard wordt gewerkt, maar waar ook tijd is voor humor en waar aandacht is voor elkaar.
Contact opnemen

Onze identiteit

We zijn Conclusion en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe?

Conclusion pand in Utrecht
Heb je vragen?

Kijk verder

contact