• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Digital Learning Consultant

Bright Alley

Medior

Utrecht, Nederland

Fulltime 32-40 uur

Moeytina Emanuels

Recruiter

Moeytina.Emanuels@conclusion.nl

06 - 13 33 54 20

Over deze vacature

Tijd voor jouw volgende stap? Jij wil jouw scherpe analyses, creativiteit, schrijftalent en nieuwsgierigheid omzetten naar impactvolle oplossingen voor onze klanten. Je bent een professional die de werkelijke vraag van de klant weet te identificeren en die zich onderscheidt door oplossingsgerichte creativiteit. Naast pragmatisch ben je leergierig en wil je steeds dat stapje extra zetten dat nodig is voor je klant. 

Je luistert, adviseert, ontwerpt en creëert maatwerk leeroplossingen voor onze opdrachtgevers. Het hele proces, van a tot z. En vaak met een digitale component. Met als doel het in beweging brengen van medewerkers. Hierbij maak je onder andere gebruik van onze eigen succesvolle werkwijze en tools uit het design thinking gedachtegoed. Je voert meerdere projecten tegelijkertijd uit, waardoor geen dag hetzelfde is. Onze opdrachtgevers zijn grote en kleinere nationale en internationale organisaties. Wij werken in multidisciplinaire teams; samen met design, development en projectmanagers werk je aan de beste oplossingen.

Voorbeelden van vragen die wij krijgen:
 • Hoe zorgen we ervoor dat nieuwe medewerkers van onze brouwerij zich snel thuis voelen en hun weg weten in onze organisatie?
 • Hoe krijgen medewerkers van een grote Nederlandse bank meer klantbewustzijn terwijl zij geen direct klantcontact hebben? 
 • In de advocatuur is het belangrijk dat wij “compliant” werken. Hoe zorgen we ervoor dat onze medewerkers op een prikkelende manier bekend worden met de compliance regels?
 • De energiemarkt is volop in beweging. Hoe nemen we onze medewerkers hierin mee?
 • Hoe train je medewerkers voor situaties die niet regelmatig voorkomen, maar wel grote impact hebben?

Onze identiteit

Bright Alley levert innovatieve performance-oplossingen die werknemers laten excelleren. Scherp, disruptief en onbevangen. Ons team bestaat uit 35 experts op het gebied van didactiek, (game-) design, user experience en learning technology. Wij geloven in de kracht van innovatie. Met een mix van didactiek, techniek en vormgeving helpen wij bij onboarding, compliance, safety en medewerkersbetrokkenheid. Wij creëren belevingen over de noodzaak van verandering en zorgen met onze digitale leeroplossingen dat medewerkers beter presteren.

We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als (Digital) Learning Consultant goed bij Bright Alley in Utrecht.

We werken nu (nog) thuis, maar als we straks weer naar kantoor mogen, dan staat er een bureau voor je klaar in Utrecht. Pal naast stadion Galgenwaard én op nog geen vijf minuten afstand van de snelweg vind je ons kantoor. Naast samenwerken houden we ook van samen ontspannen. Je kan meedoen in één van de Conclusion sportteams, gratis yogalessen volgen, je presenteren voor alle werkmaatschappijen van Conclusion of gewoon een drankje met elkaar drinken in de skybar op de 22ste verdieping. Tenminste, als je niet op locatie bent bij één van je opdrachtgevers.

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je kennis van digitaal leren en je kraakheldere eigen visie.

Vinden mensen je extravert? Of juist behoudend? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral zelfstandig en creatief. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Learning Consultant heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:
 • Als zelfstandig professional schakel jij snel, houd je het hoofd koel en behoud je moeiteloos het overzicht. 
 • Een heldere visie op je vakgebied en een constante nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen.
 • “Tekst is, zeg maar, echt mijn ding”. Jij bent zichtbaar en communiceert helder, zowel in foutloos geschreven woord, als in enthousiaste presentaties of interactieve workshops. Nederlands en Engels.
 • Het is een pré als wij jou niets meer hoeven uit te leggen over auteurstools zoals Articulate Storyline of Lectora.
 • Nog mooier is het, als je ook ervaring met het LMS Moodle hebt.
Voor deze functie heb je hbo/wo werk- denkniveau en een afgeronde opleiding in de richting van bijvoorbeeld Onderwijs- of Opleidingskunde, Ontwikkelingspsychologie of Changemanagement. Aangevuld met minimaal 3 jaar adviserende ervaring op het gebied van leerinterventies en/of verandertrajecten bij voorkeur met digitaal component.

Waardering voor je werk

Waardering voor je werk
In deze rol krijg je een contract voor minimaal 36 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als (Digital) Learning Consultant bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):
 • Een uitdagende onderwijskundige baan in een dynamische, creatieve omgeving.
 • Continue focus op het vinden van de juiste (leer-) oplossing die de performance van medewerkers vergroot.
 • Zelfstandig met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, binnen een multidisciplinair team.  
 • Je talent inzetten binnen een dynamische omgeving waarin je er écht toe doet, waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt en waar je dingen kan doen die bij jou passen.
 • Volop mogelijkheden om je kwaliteiten, vakkennis en persoonlijk verder te ontwikkelen. Wij willen namelijk ook dat onze medewerkers op hun top presteren.
 • Een salaris en bijpassende arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jouw ervaring en groeipotentie. 

Trek je conclusie en solliciteer

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, recruiter Moeytina Emanuels, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06-13335420 en moeytina@conclusion.nl.

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Conclusion werft door tijdens de huidige coronasituatie. Wij benutten digitale mogelijkheden voor sollicitatiegesprekken op afstand. Zodra het weer kan en mag, doen we dat weer face-to-face.

Niet gevonden wat je zoekt?

Business Consultant

Conclusion Zuyd

Medior

Heerlen

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security