• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

DevOps engineer

Medior

Nieuwegein, Nederland

40 uur

Iris Pitar

ipitar@conclusion.nl

+31 (0)622883958

Over deze vacature
Ja, je ziet het goed, DevOps engineer. Bij Conclusion Xforce krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:
 • Ontwikkelen, beheren, leveren en onderhouden van het digitaal procesdossiersysteem voor een overheidsorgaan.
 • Werken aan een oplossing die er straks voor zorgt dat VM’s aangevraagd kunnen worden in een geautomatiseerde serviceportal.
 • Containeriseren van applicaties en het uitfaseren of overzetten van legacy-applicaties en -systemen voor een full-service marketingbureau.
Hoe dit er concreet uitziet? Ontwerpen, implementeren, beheren en optimaliseren van bedrijfskritische ICT-infrastructuren. Allerlei zaken bij verschillende klanten waar je druk mee bent als DevOps engineer. Bijvoorbeeld bij een overheidsorgaan waar we werken aan de ontwikkeling van het digitaal procesdossiersysteem. Deze applicatie wordt ontwikkeld binnen de private cloud van de klant. Zij maken gebruik van verschillende big data platforms, bijvoorbeeld het multimediaplatform, die binnen deze cloud actief zijn. 

Een andere toekomstige collega is op dit moment druk met het uitwerken van een oplossing zodat er meer VM’s aangevraagd kunnen worden in de serviceportal van de klant. Dit portal is geheel geautomatiseerd. Jouw collega werkt hier met verschillende technieken, denk aan Python, Ansible Tower, Vmware, Jenkins, Docker, vCloud, RabbitMQ, OKD (Upstream OpenShift) en Redis. Een hele lijst!

Ook heeft een full-service marketingbureau onze expertise ingeschakeld. Daar werken we aan het containeriseren van applicaties en het uitfaseren of overzetten van legacy-applicaties en -systemen. Kortom, migreren naar het nieuwe Kubernetes cluster op Amazon Web Services (AWS). Van het finetunen en onderhouden van de Kubernetes omgeving en het stroomlijnen van de CI/CD pipelines tot het inrichten van monitoring en alerting.
Zo ben jij van betekenis.
Onze identiteit
Conclusion Xforce is dé expert op het gebied van Open Source, Automation en Cloud. Onze consultants bereiden de klant voor op de toekomst door (geautomatiseerd) platforms te bouwen en te beheren, dan wel workloads naar de cloud te brengen.  Zij werken aan uitdagende opdrachten bij grote opdrachtgevers en maken zo hun ambities waar. Bij ons werken zo’n 100 consultants, stuk voor stuk professionals met een grondige kennis van Linux, Automation en Cloud. En omdat je nooit uitgeleerd bent, stimuleren wij ontwikkeling met 10 studiedagen en een riant opleidingsbudget. Bij Conclusion Xforce mag je gewoon jezelf zijn, in een no-nonsense cultuur. Wij gaan voor de inhoud!

We zijn onderdeel van Conclusion en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in 1 ecosysteem. Met ruim 1.750 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als DevOps engineer goed bij Conclusion Xforce in Nieuwegein.
Jou missen we nog
Jij bent te herkennen aan je diepgaande kennis over Linux en je bestickerde laptop.
Vinden mensen je sociaal? Of juist op jezelf? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral zelfstandig en bezit je sterke communicatieve vaardigheden. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als DevOps engineer heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:
 • Linuxsystemen. 
 • Automation, CI/CD, Agile en Scrum.
 • Script- en programmeertalen als Bash en Python.
 • Public cloud omgevingen als AWS en Azure.
Voor deze functie heb je minimaal 3 jaar werkervaring en wil je je technisch verder ontwikkelen.
Waardering voor je werk
In deze rol krijg je een contract voor 32, 36 of 40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als DevOps engineer bieden we een contract voor ombepaalde tijd met daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):
 • Een salaris dat past bij je kennis en ervaring. 
 • 10 studiedagen en genoeg budget om kennis uit te bouwen.
 • Een leaseauto (of mobiliteitsvergoeding) en laptop.
Trek je conclusie en solliciteer
Ben je benieuwd naar projecten die nu lopen en waar jij je bijdrage aan kunt leveren? Bel, app of mail mij direct. Ik ben Mark Luursema, directeur van Conclusion Xforce en kan je er alles over vertellen. Je bereikt mij op 06-51581762 of via email op mark.luursema@conclusionxforce.nl. Wil je liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je met alle plezier in contact.

Niet gevonden wat je zoekt?

Solution Architect

AMIS I Conclusion

Senior

Nieuwegein

40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
 • Thema's
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy