• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Data Engineer

AMIS

Medior

Nieuwegein, Nederland

Fulltime 40 uur

Jantine Kroneman

HR-medewerker

jantine.kroneman@amis.nl

06-34659092

Over deze vacature

Omdat jij je graag bezighoudt met het uitdenken, ontwerpen en ontwikkelen van technische oplossingen. Jij maakt het mogelijk grote hoeveelheden data te verzamelen, op te slaan en te analyseren. Je ziet het als een uitdaging om met verschillende type data te werken en het maakt jou niet uit of het sensorische data is, gegevens uit verschillende applicaties of bijvoorbeeld transactiedata.
Je richt datastromen en datawarehousing zo in, dat data zich vrij kan bewegen. Je ontwikkelt data pipelines en richt de omgeving zo in dat het voor data analisten en data scientists mogelijk wordt om data zo goed mogelijk te analyseren. Je bouwt mee datalandschappen, cloudoplossingen en microservices en je ontwerpt de infrastructuur voor datalakes.
Je krijgt de ruimte om te innoveren en jouw bijdrage te leveren aan kennissessies en presentaties die AMIS geeft. Als jij jezelf wilt overstijgen, je verder wilt ontwikkelen en onderdeel wilt zijn van een hecht team van professionals, dan is de rol van Data Engineer bij AMIS iets voor jou.

Onze identiteit

AMIS is dé specialist op het gebied van Internet of Things, Data- en Integratie Engineering, Datagedreven toepassingen en Data Platforms. Ons team? Stuk voor stuk professionals met een hart voor IT en (integratie)technologie. We volgen de laatste IT-ontwikkelingen op de voet en delen kennis onderling en met de community. Het zit in onze cultuur elkaar verder te helpen als je vastloopt, ook al werk je niet met elkaar in hetzelfde project. Met ongeveer 80 zeer ervaren consultants voeren wij de meest uitdagende projecten uit op het gebied van integratie, modernisering, nieuwbouw beheer. Daarnaast ontwikkelen we web applicaties, data-integraties, API's, dataplatforms en analytics. Onze consultants gaan altijd voor optimaal resultaat, zodat onze klanten het maximale uit hun IT-investeringen halen. Wij bouwen aan lange termijn relaties met onze klanten. Persoonlijk contact, betrokkenheid en vertrouwen zijn de pijlers in onze klantrelatie. We werken in een hecht team met een groot groepsgevoel en ruimte om te groeien. Wil je meer lezen over het werken bij AMIS? Klik hier voor een interview met één van onze specialisten over de uitdagende projecten waaraan wij werken. 

We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in 1 ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Data Engineer goed bij AMIS in Nieuwegein.


Jou missen we nog

Wat neem je mee?
 • Een hbo- of wo-diploma richting IT of een vergelijkbare studierichting.
 • 2 -3 jaar ervaring met dataverwerkingsprocessen (bijvoorbeeld SQL en ETL)
 • Kennis van Cloud Services (Azure / Oracle Cloud / AWS)
 • Je beheerst een programmeertaal, zoals Python, Scala, Java of R.
 • Je kent datasystemen, zoals Spark, Hadoop, MongoDB.
 • Pragmatisch denken is jouw tweede natuur. Ontwikkelen volgens de Agile (Scrum)-methode ligt ook helemaal in jouw straatje.
 • Een heldere visie op je vakgebied, die je als vanzelfsprekend deelt met je collega’s en opdrachtgevers.
 • Een gedreven persoonlijkheid, die de klant, het team en organisatie altijd voorop en centraal stelt.

Waardering voor je werk

Wat mag je van ons verwachten?
 • Je talent kunnen inzetten binnen een omgeving waar je er écht toe doet.
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie.
 • Een leaseauto, telefoon en laptop zorgen ervoor dat je overal on the job kan zijn.
 • Samenwerken met experts in je vakgebied en tijd voor het uitpluizen van nieuwe technische ontwikkelingen. Bijna iedere week wordt een Special Interest Group (SIG) georganiseerd waar onderling kennis wordt gedeeld. En op de bekende conferenties in binnen- en buitenland zijn wij uiteraard present Want doorgroeien zit in DNA, lees hier waarom!.
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden. 
 • Work hard, play hard. Naast hard werken hebben we ook veel lol samen. Samen borrelen, bijkletsen tijdens een BBQ, een weekend weg. Kortom, een hechte club van collega’s.

Trek je conclusie en solliciteer

Benieuwd naar de projecten die nu lopen? Ik, Jantine Kroneman, HR-medewerker bij AMIS, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06-34 65 90 92 of jantine.kroneman@amis.nl. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact!
Wij geloven in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Niet gevonden wat je zoekt?

Salesforce developer

4NG I Conclusion

Medior

Driebergen

Parttime 32-38 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security