• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Data Developer

Furore

Senior

Amsterdam, Nederland

Fulltime 32-40 uur

Mischa Bach

Recruiter

career@furore.com

+31 (0)20 346 71 71

Over deze vacature

Ja, je ziet het goed, Data Developer. Bij Furore krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:

 • Nauw samenwerken met de IT- en BI teams van ziekenhuizen in uitdagende projecten.
 • Ontwerpen en realiseren van near realtime datawarehouses voor onderzoek, bedrijfsinformatie en patiëntenzorg.
 • Het inzetten van cloudtechnologie om data met hoge actualiteit beschikbaar te maken voor de zorg
 • Herbruikbaar maken van brondata voor o.a. BI, Data Science en wetenschappelijk onderzoek.
 • Adviseren over- en bouwen van oplossingen op het gebied van gegevensuitwisseling en standaardisatie, zoals HL7 FHIR servers en API’s.
Hoe dit er concreet uitziet?
Voor alle projecten werk je als data developer voor onze klanten in de zorgsector. Dit zijn met name (academische) ziekenhuizen. Je werkt bij ons op kantoor, vanuit huis en bij de klant op locatie. 
In de datawarehouses die wij bouwen, meestal op basis van Microsoft-technologie, worden alle relevante databronnen ontsloten: het patiëntendossier (EPD), tal van klinische systemen, HR-systemen, financiële systemen, etc. De datamodellering wordt met (inter)nationale standaarden opgezet. Denk daarbij aan ZIB's (zorginformatiebouwstenen) en HL7 FHIR, gebaseerd op Microsoft technologie als SQL Server, SSAS, SSRS, PowerBI, Azure en Snowflake.

Als data developer krijg je in onze klantprojecten te maken met een aantal actuele uitdagingen:
 • Ondersteunen van het primaire 24x7 zorgproces met data-oplossingen gebaseerd op realtime ontsluiting van diverse bronnen;
 • Interne datateams meenemen en begeleiden door inhoud en techniek met elkaar te verbinden, bijvoorbeeld in de transitie naar een moderne DevOps werkwijze
 • Beheersbaar houden van alle technische processen in een centraal Dataplatform, bijvoorbeeld gericht op automatische kwaliteits- en testmonitoring.
 • Vanuit het datawarehouse de juiste mensen toegang verschaffen tot de juiste data op het juiste moment, door gebruik te maken de juiste autorisatietechnieken.


Als data developer zet je je dagelijks in voor onze klanten in de zorgsector door aan projecten te werken, bij Furore, op kantoor, vanuit huis of op locatie bij de klant. Ziekenhuizen registreren tal van patiëntengegevens in EPD’s, applicaties en databases en van die gegevens maakt jouw team bruikbare informatie. Bij het ontwerpen en bouwen van datawarehouses met medische gegevens voor ziekenhuizen staan externe verantwoording, kwaliteitsverbetering van de zorg en wetenschappelijk onderzoek centraal. Jij werkt als specialist op dit gebied doorgaans in een klein team, bestaande uit een projectleider, een leadontwikkelaar/architect en een of enkele collega-developers. Ook komt het weleens voor dat je zelfstandig aan opdrachten werkt. Je werkt bij ons als data developer met de ambitie om je de komende jaren breder te ontwikkelen, bijvoorbeeld tot lead developer of architect. Zo ben jij van betekenis.

Quote Sander Laverman, data engineer Furore:
“De grenzen van on-premise databasetechnologie komen in zicht. We staan aan de vooravond van grootschalige inzet van cloudtechnologie in de zorg, waarbij schaalbaarheid en parallelle rekenkracht nieuwe deuren openen.” 
Bekijk dit filmpje om te horen wat onze collega doet.

Onze identiteit

Furore is een specialist. Met opdrachtgevers in de zorg en de wetenschap zijn we onderscheidend in informatietechnologie en marktkennis. Als partner in informatisering zijn we betrokken bij de totale cyclus van informatiesystemen. Van de definitie tot de implementatie, en van support tot vervanging. Ons team bestaat uit 85 medewerkers die staan voor vakmanschap en plezier, met een focus op innovatieve oplossingen. Professionaliteit staat bij ons voorop, daarom blijven we onszelf ontwikkelen. Met flexibele werktijden zorgen we voor een goede werk-privébalans.

We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als data developer goed bij Furore in Amsterdam.

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je uitstekende kennis van datawarehouses, ETL en je resultaatgerichte aanpak.

Vinden mensen je eigenzinnig en recht door zee? Of juist doordacht in je aanpak? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral kwaliteit- en servicegericht, zelfstandig, kritisch, onderzoekend, gestructureerd, en een teamspeler. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als data developer heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:
 • SQLServer, Oracle en/of MongoDB
 • Modelleertechnieken (dimensioneel, tabular of datavault)
 • Nederlands, mondeling en schriftelijk
 • Kennis van cloud datawarehousetechnologie is een pré
 • Inhoudelijke kennis van de zorg- of wetenschapssector is een pré.
Voor deze functie heb je een hbo- en/of wo-diploma nodig. Aangevuld met 3 jaar werkervaring als software developer of BI-specialist.

Waardering voor je werk

In deze rol krijg je een contract voor 32-40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Data developer bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):
 • een salaris dat past bij je kennis en ervaring.
 • veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen.
 • flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
 • maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op het hoofdkantoor in Utrecht.
 • mogelijkheden om te sporten samen met collega’s.
 • een baan bij een informeel bedrijf. We stimuleren nieuwsgierigheid en moedigen initiatief aan.
 • de mogelijkheid om je nieuwe technieken eigen te maken en te onderzoeken hoe die toegepast kunnen worden.
 • een nauwe samenwerking met de ICT-afdeling en de eindgebruikers van het ziekenhuis.
 • bijzondere prestaties worden extra beloond.

Trek je conclusie en solliciteer

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Mischa Bach, HR adviseur, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 020-3467171 en career@furore.com. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact!

Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten vandaar dat de vacature open blijft staan. Als Furore geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Niet gevonden wat je zoekt?

Azure Integratie Specialist

AMIS I Conclusion

Medior, Senior

Nieuwegein

Fulltime 36-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security