• Onze vacatures

    Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

  • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

  • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

  • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Customer Service Manager

Conclusion MBS

Senior

Utrecht, Nederland

Fulltime 32-40 uur

Nick Botman

Interim Recruiter

nick.botman@conclusion.nl

+31(0)6 - 50 49 93 80

Over deze vacature

Heb jij sterke schouders die aardig wat verantwoordelijkheid kunnen dragen? Heb jij ook voor Customer Service in een B2B omgeving gewerkt? Weet jij het beste uit een team te halen en werk je graag samen met partners uit heel Europa? Dan kun je als Customer Service Manager bij ons aan een mooie carrière bouwen.

●    Je hebt een duidelijke visie op onze Customer Service en weet die te vertalen naar een aansprekende managed services-propositie.
●    Je werkt met aansprekende klanten die aan de basis staan van ons succes 
●    Je maakt onderdeel uit van een hecht team én profiteert daarnaast van de kennis van meer dan 2.000 collega’s uit het Conclusion ecosysteem.

Hoe dit er concreet uitziet?
Conclusion MBS helpt klanten bij hun digitale transformatie door de implementatie van oplossingen op basis van het Microsoft Dynamics 365-platform. Of het nu gaat om ERP of CRM, het beheer van deze systemen is kritisch voor de bedrijfsvoering van onze klanten. De continuïteit, stabiliteit en optimalisatie van de systemen is daarmee essentieel. Daarom bieden wij een verscheidenheid aan managed services, waarmee we onze klanten ontzorgen.

Conclusion MBS levert deze managed services onder verantwoordelijkheid van een Customer Service Manager. Van jou, dus. Als Customer Service Manager ben je verantwoordelijk voor het afspreken en bewaken van de dienstverlening aan onze klanten inclusief deservice levels. De services worden georganiseerd vanuit ons kantoor in Utrecht, met een eigen team, gecombineerd met specialisten van onze nearshore partners in Europa.

Als Service Manager werk je nauw samen met:
●    onze managed services-klanten
●    onze nearshore partners 
●    onze Accountmanager(s) 
●    delivery teams binnen MBS
●    derde partijen zoals Microsoft en ISV’s

Onze identiteit

Conclusion MBS (Microsoft Business Solutions) helpt organisaties bij succesvolle businesstransformaties. Als implementatiepartner van Microsoft Dynamics 365 brengen we mens, proces en technologie bij elkaar. De focus ligt op het implementeren van ERP- en CRM-applicaties van Dynamics 365. Ook biedt Conclusion MBS managed services en licentie- en subscriptiemodellen. Wij bedienen bedrijven in retail, wholesale, productie, professional services en de publieke sector. Onze werkwijze typeert zich door een hoge mate van betrokkenheid. Door onze kritische blik zijn we dé partner voor bedrijven die hun businesstransformatie willen versnellen. Bij Conclusion MBS werken meer dan zestig enthousiaste professionals met diepgaande kennis van Dynamics 365.

Over Conclusion
Conclusion is een IT-dienstverlener die opereert als bruggenbouwer tussen strategie, business en technologie. Het bedrijf onderscheidt zich door het ecosysteem van ruim 25 Nederlandse expertbedrijven op het vlak van businesstransformatie en IT-services. Ieder van deze bedrijven is een autoriteit op het eigen vakgebied. Gezamenlijk begeleiden zij middelgrote tot grote bedrijven en overheden op hun digitale reis naar morgen. Conclusion neemt verantwoordelijkheid voor missie- en maatschappijkritische bedrijfsprocessen en systemen, in het hart van de Nederlandse samenleving. 

Jou missen we nog

De klant staat voor jou centraal en je weet wat er nodig is om klanten succesvol te maken. Daarnaast ben je en een sterke organisator en weet hoe je een team succesvol aanstuurt. Je weet de mensen om je heen scherp te houden, te inspireren en te enthousiasmeren. Ook ben je vertrouwd met het opstellen, afsluiten en beheren van contracten. Zo maak je écht het verschil, voor ons en voor onze klanten.

Wat breng je nog meer?
●    Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
●    Ervaring met Microsoft Dynamcis 365 technologie heeft zeker de voorkeur
●    Je weet hoe je een winstgevende managed services-propositie in de markt kunt zetten.
●    Je hebt een scherp oog voor het bewaken van de kwaliteit van onze dienstverlening rondom dit domein.
●    Je stelt je open voor je collega’s en bent graag hét aanspreekpunt voor managed services binnen MBS.
●    Je weet escalaties goed te managen wanneer dat nodig is.
●    Je bewaakt de juiste kwaliteit en competentiemix in ons managed services-team.
●    Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma
●    Je hebt kennis van organisatie, team-t en accountmanagement 
●    Commerciele vaardigheden zijn een pre 

Waardering voor je werk

Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Service Manager bieden we jou:
●    Een contract voor onbepaalde tijd en een marktconform salaris;
●    De vrijheid om je eigen agenda in te delen. Wij geloven in het efficiënt indelen van je tijd en de juiste balans tussen werk en privé;
●    Een leuk team en persoonlijke coaching om je verder te helpen in je ontwikkeling;
●    Een loopbaan waarin je stappen maakt;
●    28 vrije dagen per jaar (bij fulltime);
●    Een zakelijk en sociaal wereldwijd netwerk;
●    Een leaseauto of mobiliteitsregeling;
●    Een laptop en smartphone, inclusief internetvergoeding;
●    Een maandelijkse bijdrage aan je ziektekostenverzekering en sportabonnement;
●    Wekelijks een uitgebreide (digitale) borrel en maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op het hoofdkantoor in Utrecht (zodra dat weer kan);
●    Mogelijkheden om samen met collega’s te sporten (zodra dat weer kan).

Trek je conclusie en solliciteer

Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan je motivatie en cv naar nick.botman@conclusion.nl.
Heb je nog vragen over de vacature? Dan breng ik, Interim Recruiter Nick Botman, je graag in contact met een aanstaande collega die je meer kan vertellen. Je bereikt me op 06-50499380 of via nick.botman@conclusion.nl.

Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten vandaar dat de vacature open blijft staan. Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Niet gevonden wat je zoekt?

Business Consultant

Conclusion Zuyd

Medior

Heerlen

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security