Customer Engineer
Development en TechMedior, SeniorUtrecht40 uur

Customer Engineer

Development en TechMedior, SeniorUtrecht40 uur
Wil jij ook vertrouwen voelen en vrijheid krijgen om het op jouw manier te doen? Bij ons werk je samen met andere specialisten aan betekenisvolle, innovatieve en impactvolle projecten.
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen

Staat het bijdragen aan innovatieve oplossingen en het adviseren van de klant bij jou bovenaan? Ben jij er klaar voor om je expertise ergens anders in te zetten? Bij Conclusion Enablement krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:

Opstellen en uitvoeren van Azure migratie trajecten;

Digitale transformatie trajecten initiëren en uitvoeren;

Bijdrage aan implementatie van verschillende workspace, cloud (public en private) en netwerk; gerelateerde diensten bij onze klanten.


Hoe ziet jouw rol eruit:

Als customer engineer ben je breed (T-shaped) georiënteerd. Dit betekent dat je meer een generalist bent dan een specialist, uiteraard heb je altijd wel 2 of 3 elementen waar je net iets meer in uitblinkt. Jij bent als customer engineer vanuit de inhoudelijk, technische kant het eerste aanspreekpunt voor de klant. Dat betekent dat je de systeemomgevingen en achterliggende diensten van onze klanten kent. Maar ook dat je periodiek met de klanten bespreekt hoe de klanttevredenheid kan worden verbeterd. Je leeft je dus echt in de problematiek van de klant en komt uit eigen initiatief met passende voorstellen. Tegelijkertijd ben je een buddy en sparringpartner voor je collega’s, reik je hen de helpende hand en ben je de schakel tussen de klant en het klantenteam.


Jouw verantwoordelijkheden en taken bestaan onder anderen uit:

Klantvragen vertalen naar concrete oplossingen;

Adviseren;

Bijdragen aan, robuuste, efficiënte en innovatie oplossingen voor de klanten/diensten;

Opstellen en bijhouden klant Roadmap;

Schakel tussen klant, klantteam en expertise teams;

Coördinatie/ regie op wijzigingen.

Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

Dit neem je mee:

Jij bent te herkennen aan jouw klantgerichtheid, benaderbaarheid en je flauwe grappen. Vinden mensen je iemand die van aanpakken weet? Of juist bijzonder klantgericht? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral zelf startend en communicatief sterk. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als customer engineer heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:

Kennis en ervaring met operationele dienstverlening in de IT;

Kennis en ervaring met het coördineren/ aansturen van team(s);

Globale werking van serverbeheer, clouddiensten, netwerken en werkplekken;

Specialist op ten minste 2 IT (Microsoft) kennisgebieden (bijvoorbeeld: Azure, Windows, Office 365);

Kennis en ervaring met stakeholdermanagement;

Voor deze functie heb je een afgeronde HBO opleiding en ben je aantoonbaar up-to-date met bepaalde IT kennisgebieden.

Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

Wat je van ons mag verwachten:

De voordelen van een grote organisatie via ons Conclusion-ecosysteem (ca. 2.600 medewerkers) en de ervaring van betrokken ondernemerschap binnen het zelfstandige bedrijf Conclusion Enablement (ca. 450 medewerkers);

Veel vrijheid om zelf vorm te geven aan jouw functie;

Een marktconform maandsalaris, afhankelijk van ervaring, plus een jaarlijkse bonus en mobiliteitsvergoeding;

Werken in een enthousiast team van specialisten vanuit een visie en met een agile mindset;

Uitstekende pensioenvoorwaarden, met een grote bijdrage vanuit ons als werkgever;

Moderne arbeidsvoorwaarden die horen bij het nieuwe werken.


Trek jouw conclusie en solliciteer: 

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Richard Ferro, recruiter, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via richard.ferro@conclusion.nl. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact!

Contact opnemen

Onze identiteit

Conclusion Enablement is een specialist in de Nederlandse markt op het gebied van Development, Cloud, Workspace en Security services. Met ruim 450 applicatie- en Cloudspecialisten neemt Conclusion Enablement de verantwoordelijkheid voor het transformeren en beheren van applicaties en infrastructuren voor klanten zoals ProRail, Heijmans, Facilicom en natuurlijk Royal FloraHolland. Vanuit vakmanschap wordt gewerkt aan de optimale klantervaring waarbij het ontwerpen, (door)ontwikkelen en managen van bedrijfskritische systemen centraal staan. Dit vakmanschap komt ook terug in meervoudige partnerships met Microsoft en AWS.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Kijk verder

contact