• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Corporate IT Recruiter

Conclusion

Medior/Senior

Utrecht, Nederland

Parttime 32-38 uur

Iris Pitar

Recruiter

ipitar@conclusion.nl

+31 (0)6-22883958

Over deze vacature

Tijd om je expertise ergens anders in te zetten, Corporate IT Recruiter!

Met jouw nieuwsgierige persoonlijkheid, sterke communicatieve skills en doelgroepkennis kun jij de beste kandidaten vinden en enthousiasmeren om een kop koffie met ons te drinken. Naast het hunten van potentiele kandidaten treed jij op als volwaardig advies- en sparringspartner richting de hiring managers. In nauwe samenwerking met de business pak jij de regie in het hele proces. Daarnaast zet je de juiste tools en communicatie in en werk je nauw samen met jouw recruitmentteamgenoten, HR, AMC en Campus Recruitment. Bij Conclusion krijg je een baan met inhoud. Door jouw resultaatgerichtheid en expertise is Conclusion in staat om te groeien!

Hoe dit er concreet uit ziet?

Als Corporate IT Recruiter zorg je er voor dat je de doelstellingen van jouw business kent en weet je wat voor profielen er gezocht worden. Samen met de arbeidsmarktspecialist doe je onderzoek naar jouw doelgroep en beschrijf je in jouw recruitmentplan hoe jij jouw doel gaat realiseren. Is jouw doelgroep veel online te vinden? Dankzij video-tooling en de samenwerking met onze AMC collega’s weet je hen op de juiste manier te bereiken.  Natuurlijk krijg je alle vrijheid om samen met jouw business een passende strategie te bedenken en uit te voeren. Jouw stakeholdermanagement skills komen hier mooi van pas! 

Binnen Conclusion is iedere collega net even anders en draagt op zijn eigen manier bij aan de organisatie. Samen met jouw collega recruiters en HR denk je bijvoorbeeld na over verbetering van de employee journey of hoe wij meer grip kunnen krijgen op werving via referrals.  Je wordt als Corporate IT Recruiter verantwoordelijk voor een van onze labels. Samen maken we de keuze welke onderdelen het beste passen bij jouw ambitie, kennis en netwerk. Zo maak je het verschil.

Onze identiteit

We zijn Conclusion en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Corporate IT Recruiter goed bij Conclusion in Utrecht.

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je scherpe mensenkennis, talent om de kern uit een boodschap halen en je kritische kijk op zaken.

Vinden mensen je levendig? Of juist beheerst? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral gedreven en ondernemend. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Corporate IT Recruiter heb je natuurlijk ervaring met:

 • ​Het creatief vinden en benaderen van de juiste kandidaten binnen de IT wereld;
 • ​Stakeholder management bij een corporate organisatie;
 • Arbeidsmarktcommunicatie;
 • Het schrijven van Nederlandstalige vacature teksten.

Voor deze functie heb je HBO werk/denkniveau. Aangevuld met

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een recruitmentrol en binnen de IT heb je een flink streepje voor;
 • Je beschikt over ijzersterke communicatieve skills, ben je stressbestendig en flexibel.

Bouw jij mee aan ons groeiende recruitmentteam?

Waardering voor je werk

In deze rol krijg je een contract voor 32-40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Corporate IT Recruiter bieden we daarbovenop:

 • Een salaris dat past bij je kennis en ervaring;
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen;
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden;
 • Een leaseauto, telefoon en laptop zorgen ervoor dat je overal on the job kan zijn;
 • Ontwikkeling van je kwaliteiten en vakkennis in een super ervaren team;
 • Maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op het hoofdkantoor in Utrecht;
 • Mogelijkheden om te sporten samen met collega’s.

Trek je conclusie en solliciteer

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, recruiter Iris Pitar, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06 - 22 88 39 58 en ipitar@conclusion.nl.

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.


Conclusion werft door tijdens de huidige coronasituatie. Wij benutten digitale mogelijkheden voor sollicitatiegesprekken op afstand. Zodra het weer kan en mag, doen we dat weer face-to-face.

Niet gevonden wat je zoekt?

Business Developer

Conclusion Learning Centers

Medior

Utrecht

Parttime 32-38 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security