• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Corporate IT Recruiter

Medior

Nieuwegein, Nederland

40 uur

Cynthia van Maarseveen

cynthia.van.maarseveen@conclusion.nl

+31 (0)657128626

Over deze vacature
Tijd om je expertise ergens anders in te zetten, Corporate IT Recruiter!

Met jouw nieuwsgierige persoonlijkheid, sterke communicatieve skills en doelgroepkennis kun jij de beste kandidaten vinden en enthousiasmeren om een kop koffie met ons te drinken. Naast het hunten van potentiële kandidaten treed jij op als volwaardig advies- en sparringspartner richting de hiring managers. In nauwe samenwerking met de business pak jij de regie in het hele proces. Daarnaast zet je de juiste tools en communicatie in en werk je nauw samen met jouw recruitmentcollega's, HR, AMC en Campus Recruitment. Bij Conclusion krijg je een baan met inhoud. Door jouw resultaatgerichtheid en expertise is Conclusion in staat om te groeien!

Hoe dit er concreet uit ziet?

Als Corporate IT Recruiter zorg je er voor dat je de doelstellingen van jouw business kent en weet je wat voor profielen er gezocht worden. Samen met de arbeidsmarktspecialist doe je onderzoek naar jouw doelgroep en beschrijf je in jouw recruitmentplan hoe jij jouw doel gaat realiseren. Is jouw doelgroep veel online te vinden? Dankzij videotooling en de samenwerking met onze collega’s weet je hen op de juiste manier te bereiken. Natuurlijk krijg je alle vrijheid om samen met jouw business een passende strategie te bedenken en uit te voeren. Jouw stakeholdermanagement skills komen hier mooi van pas! Binnen Conclusion is iedere collega net even anders en draagt op zijn eigen manier bij aan de organisatie. Samen met jouw collega recruiters en HR denk je bijvoorbeeld na over verbetering van de employee journey of hoe wij meer grip kunnen krijgen op werving via referrals.

Van Cloud Experts tot aan Test Experts. Conclusion Experts levert de beste cloud- en testspecialisten. Op de cruciale plekken. En op het juiste moment.

De wereld om ons heen verandert in razendsnel tempo. Oude zekerheden zijn niet zeker meer. Nieuwe kansen dienen zich aan. Organisaties plukken de vruchten van flexibele, schaalbare en wendbare IT, met een hoofdrol voor cloudtechnologie en testservices. Juist nu. Binnen dit relatief kleine label (25 consultants) krijg jij als recruiter alle vrijheid om invulling te geven aan de groeiambities van Conclusion Experts. Je wordt betrokken bij de periodieke MT vergaderingen zodat je niet alleen maar uitvoert, maar ook meedenkt en zeker jouw stempel kunt drukken op strategische en tactische keuzes op het gebied van recruitment.

Zo maak jij het verschil.
Onze identiteit
Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in 1 ecosysteem. Met ruim 1.750 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als goed bij Conclusion Experts.
Jou missen we nog
Jij bent te herkennen aan je scherpe mensenkennis, talent om de kern uit een boodschap halen en je kritische kijk op zaken.

Vinden mensen je levendig? Of juist beheerst? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral gedreven en ondernemend. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Corporate IT Recruiter heb je natuurlijk ervaring met:
 •     het werven van IT specialisten, bij voorkeur met Cloud en- Testconsultants;
 •     ​stakeholder management bij een corporate organisatie;
 •     ​het creatief vinden en benaderen van de juiste kandidaten binnen de IT wereld
 •     arbeidsmarktcommunicatie;
 •     het werken met een ATS systeem;
 •     Het schrijven van Nederlandstalige vacature teksten.

Voor deze functie heb je HBO werk/denkniveau. Aangevuld met >3 jaar werkervaring in een Corporate recruitmentrol. Verder ​heb je commercieel inzicht en stressbestendig ben je creatief in het vinden van de juiste mensen en flexibel. Bouw jij mee aan ons succes?
Waardering voor je werk
In deze rol krijg je een contract voor 32-40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Corporate IT Recruiter bieden we daarbovenop:
een salaris dat past bij je kennis en ervaring;
 • een contract voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen;
 • flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden;
 • een leaseauto, telefoon en laptop zorgen ervoor dat je overal on the job kan zijn;
 • ontwikkeling van je kwaliteiten en vakkennis in een super ervaren team;
 • maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op het hoofdkantoor in Utrecht (zodra dat weer kan);
 • mogelijkheden om te sporten samen met collega’s.Trek je conclusie en solliciteer
Benieuwd naar deze vacature? Ik, Cynthia van Maarseveen, recruiter, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06-1571 Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten vandaar dat de vacature open blijft staan. Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Niet gevonden wat je zoekt?

Solution Architect

AMIS I Conclusion

Senior

Nieuwegein

40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
 • Thema's
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy