• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Content Specialist

Conclusion AFAS Solutions

Medior

Utrecht, Nederland

40 uur

Iris Redegeld

Conclusion AFAS Solutions

iris.redegeld@conclusion.nl

+31 6 51 87 04 43

Over deze vacature

Wacht eens even, Contentspecialist.

Tijd om je expertise ergens anders in te zetten! Bij ons krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:

 • Ontwikkelen van een heldere content strategie, waarin de organisatiedoelen worden vertaald naar een effectief samenspel van inhoudelijke kernthema’s en inspirerende communicatieconcepten;
 • Intensief samenwerken met onze eigen vak experts, marketingcollega’s en klanten, om onze onderscheidende oplossingen voor complexe uitdagingen te doorgronden en zichtbaar te maken;
 • Voortdurend signaleren van trends en kansen om onze verhalen naar een nog hoger plan te brengen en de autoriteitspositie verder te vergroten.

Hoe dit er concreet uitziet?

Als ervaren Content Specialist bij twee bedrijven binnen Conclusion, ben jij de inhoudelijke spin in het web. Je bent verantwoordelijk voor de content strategie en het opzetten en levendig houden van de content kalender. Daarnaast ben je als verhalenverteller actief met het schrijven van teksten en redigeren en scripts, het maken van social media posts en het schrijven van onze nieuwsbrieven. Dat web teksten SEO-proof moeten zijn hoeven we je niet uit te leggen. Je kunt daarnaast ook aankloppen bij de marketeers in ons veelzijdige Ecosysteem (+/- 30 bedrijven) voor adviezen en hulp op het gebied van content management.

Zo maak je het verschil.

Onze identiteit

Jij verdeelt je tijd tussen twee bedrijven, Low Code Company en AFAS Solutions. Beide enorm aan het groeien en een belangrijke speler in het veld. Binnen beide teams ben jij de drijvende kracht achter de content ontwikkeling. We hebben goede eigen faciliteiten, zoals een mooie video- en podcaststudio en werken samen met een uitgebreid netwerk van bureaus en zelfstandigen.

Conclusion AFAS Solutions is de enige onafhankelijk AFAS-partner welke het klantbelang als uitgangspunt neemt in haar dienstverlenging. Middels verschillende gecombineerde vormen van dienstverlenging zijn wij in staat onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen vanaf een implementatie, optimalisatie tot en met het operationeel houden van een live omgeving. Een gedreven en bedreven team van experts die elke klaar staan om het maximaal mogelijk uit de software te halen teneinde onze opdrachtgevers te helpen hun bedrijfsdoelen te realiseren.

Conclusion Low Code Company is de speler in de markt als het gaat om het ontwikkelen van Mendix applicaties. Wij gaan voor lange termijn relaties. Met onze klanten en met onze medewerkers. Onderscheiden als World Class Workplace in 2022. Bij ons ben je onderdeel van een van de beste IT-bedrijven van Nederland waardoor je op de eerste rij zit voor nieuwe ontwikkelingen, onze projecten dragen bij aan de maatschappij en zorgen voor business kritische oplossingen.

Conclusion is een sterk groeiend ecosysteem van 26 eigenzinnige expertbedrijven op het vlak van business transformatie en IT-services. Samen bedienen wij bedrijven en overheden op hun digitale reis naar morgen. Zie ons als bruggenbouwer tussen heden en toekomst, strategie en uitvoering, mens en technologie.

De ruim 2.000 collega’s werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Contentspecialist goed bij Conclusion in Utrecht.

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je passie voor IT en je talent om de succesverhalen van onze experts tot leven te brengen.

Vinden mensen je nieuwsgierig? Of ga je juist vaak de discussie aan? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral proactief in je communicatie en een echte teamplayer. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Contentspecialist heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:

 • Een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Analytisch sterk, efficiënt en pragmatisch;
 • Affiniteit met IT;
 • In staat om belangrijke projecten te identificeren, prioriteren en uit te voeren;
 • Ervaring met tooling voor content management, analytics en testing;
 • Creatieve content creatie.

Voor deze functie heb je HBO of WO-opleiding op het gebied van marketing/communicatie. Aangevuld met > 5 jaar werkervaring rondom het produceren van content voor een veelzijdige en complexe omgeving.

Waardering voor je werk

Waardering voor je werk In deze rol krijg je een contract voor 32-40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Contentspecialist bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):

 • Een salaris dat past bij je kennis en ervaring;
 • Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen;
 • Een plek in de drivers seat voor wat betreft de ontwikkeling van nieuwe technologieën en werkwijzen;
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden;
 • Maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op het hoofdkantoor in Utrecht;
 • Mogelijkheden om te sporten samen met collega’s;
 • Vrije keuze voor de middelen en media’s voor de content-productie en verspreiding.

Trek je conclusie en solliciteer

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Iris Redegeld, Recruitment Business Partner, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06-51870443 Whatsapp of via mail iris.redegeld@conclusion.nl

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Niet gevonden wat je zoekt?

Junior Business Development Manager

myBrand I Conclusion

Junior

Maarssen

32 - 40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies