Consultant Sustainability (medior)
ConsultancyMediorUtrecht32 - 40 uur

Consultant Sustainability (medior)

ConsultancyMediorUtrecht32 - 40 uur
Werk aan opdrachten die ertoe doen bij klanten zoals Eneco, COA, Alliander, Pon.Bike, APG, Belastingdienst en Gemeente Amsterdam.
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen
In co-creatie met onze consultants en het Conclusion ecosysteem ondersteunen wij toonaangevende organisaties bij het waarmaken van hun duurzaamheidsdoelen. Als Consultant Sustainability heb jij de toekomst én maak jij de toekomst. 

De transitie naar een toekomstbestendige wereld en maatschappij is een van de grootste uitdagingen van onze tijd. Landen hebben zich in 2015 hieraan gecommitteerd via de UN Sustainable Development Goals voor 2030. Maar nu we halverwege zijn, blijken we onvoldoende vooruitgang te boeken op alle 17 doelen. Gelukkig is de bewustwording en de wil om te verduurzamen de laatste jaren sterk toegenomen bij een groot aantal stakeholders zoals consumenten, investeerders, medewerkers en overheden.  

Deze groeiende bewustwording en urgentie vanuit stakeholders om te verduurzamen biedt kansen en bedreigingen voor de toekomstbestendigheid van onze klanten. Met het team Sustainability van Conclusion Consulting werken we dan ook in co-creatie met onze klanten aan oplossingen om duurzaam te ondernemen, gericht op milieu en maatschappij. Zo begeleiden we klanten in het bedrijfskundig implementeren van Sustainability; van een strategische roadmap tot daadwerkelijk verduurzamen. Daarnaast onderscheiden wij ons in de markt met onze Sustainable IT-propositie in co-creatie met ons IT-ecosysteem.   
 
Het team Sustainability zit in de scale-up fase, waardoor we zoeken naar ondernemende consultants die energie krijgen van het klantgericht uitbouwen van onze Sustainability-dienstverlening. Tegelijkertijd voer je klantopdrachten uit op andere thema's zoals verandermanagement en prestatieverbetering.
Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

Jij bent te herkennen aan je bedrijfskundige praktijkervaring en de intrinsieke motivatie om je kennis en kunde in te zetten om in co-creatie met onze klanten de wereld van morgen beter te maken dan vandaag. 

Vinden mensen je een no-nonsense consultant? Of juist een inspiratie op het gebied van Sustainability? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Consultant Sustainability heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:   
 • Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van bedrijfskundige consultancy-opdrachten; 
 • Het achterhalen van de vraag achter de vraag bij klanten; 
 • Het tonen van ondernemerschap in co-creatie voor een duurzaam resultaat; 
 • Ervaring binnen consultancy: je kunt meerdere klanten tegelijk en je declarabiliteit managen – en bijdragen aan de ontwikkeling van onze eigen organisatie; 
 • Ervaring met Sustainability-consultancy (pré); 
 • Ervaring met business development en sales (pré). 
Voor deze functie beschik je over:  
 • Een afgeronde relevante hbo- of wo-studie, bijvoorbeeld in (Technische) Bedrijfskunde, Organisatiewetenschappen of Sustainable Business; 
 • Minimaal 4 jaar relevante ervaring, waarvan een aantal jaar als consultant; 
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Consultant Sustainability bieden we jou een contract voor onbepaalde tijd met daarbovenop: 
 • Een werkgever met een open en ondernemende cultuur, waarin je elke dag vrij bent om te zijn wie je wilt zijn en op jouw manier het verschil te maken bij klanten;
 • Een ondernemend en bevlogen nieuw team Sustainability, bestaande uit Xavier, Sander, Sharon, Wessel en Rutger;
 • Een marktconform salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie, inclusief een bonusregeling;
 • Flexibele werktijden en het werken vanuit huis. Wij geloven in het efficiënt indelen van je tijd en de juiste balans tussen werk en privé;
 • Een leaseauto of mobiliteitsregeling, zodat je voor elke opdrachtgever aan de slag kunt;
 • De kans om te werken aan jouw persoonlijke kwaliteiten, groeipotentie en vakkennis via onze eigen Academy;
 • De mogelijkheid om door te groeien binnen Conclusion Consulting en ons ecosysteem;
 • Een laptop en telefoon, inclusief thuiswerk- en internetvergoeding;
 • De optie om gebruik te maken van onze collectieve pensioenregeling en ziektekostenverzekering;
 • Tal van leuke (en onvergetelijke!) activiteiten met collega's door het jaar heen;
 • Wekelijks een borrel en maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op het hoofdkantoor in Utrecht;
 • Mogelijkheden om te sporten en met collega’s deel te nemen aan sportevents zoals de Dam tot Damloop. 
Bij Conclusion Consulting nemen we ook intern onze verantwoordelijkheid voor milieu en maatschappij. Met concrete initiatieven dragen wij bij aan ‘Ongelijkheid verminderen’ (SDG 10) en ‘Klimaatactie’ (SDG 13). Daarover lees je hier meer.
Contact opnemen

Onze identiteit

Onze 80 collega’s zetten samen hun ambitie en talent in om van betekenis te zijn voor klanten. Dit zijn Business Consultants met jarenlange ervaring in digitale strategie, prestatieverbetering, leiderschapsontwikkeling en verandermanagement. En allemaal hebben ze hetzelfde doel: samen instaan voor het succes van onze klanten door het mensgericht toepassen van change, business en digitale expertise. Deze consultancy-club van daadkrachtige, leergierige – en soms een tikje eigenwijze - professionals vormt een hecht team met als motto: ‘Better together’. Dit komt terug in onze kernwaarden: mensgericht, inspirerend, eigenaarschap, ruimte en vertrouwen, elke dag beter en balans tussen vandaag en morgen.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Nathalie van den Berg, corporate recruiter bij Conclusion Consulting
Heb je vragen?

Nathalie van den Berg

Corporate recruiter

nathalie.van.den.berg@conclusion.nl

+31 6 14 72 52 59

Kijk verder

contact