• Onze vacatures

    Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

  • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

  • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

  • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Consultant Public Sector Microsoft Dynamics 365 Finance

Conclusion MBS

Junior/Medior/Senior

Utrecht, Nederland

Fulltime 32-40 uur

Elleke Duinkerken

Recruiter

mbsnl-hr@conclusionmbs.nl

+31 (0)6 22 00 67 21

Over deze vacature

Klantwensen vertalen naar werkbare oplossingen, daar maak jij graag werk van. Met jouw expertise én onze best practices begeleid jij onze klanten uit de publieke sector bij het verbeteren van hun financiële processen met het Microsoft Dynamics 365-platform als fundament.

●    Je bent bekend met (financiële) processen in de publieke sector en weet die te vertalen naar slimme oplossingen met behulp van Microsoft-technologie.
●    Je ontwerpt en implementeert oplossingen in Microsoft Dynamics 365 Finance. 
●    Je creativiteit en persoonlijke aanpak krijgen bij ons alle ruimte.

Hoe dit er concreet uitziet?
Jij werkt aan projecten voor lokale overheden, zoals gemeenten en provincies. Met een team van ervaren specialisten implementeer je Dynamics 365 bij de klant. Samen zorgen jullie voor de end-to-end ERP-implementatie. Jij bent verantwoordelijk voor de implementatie van de financiële processen.

Dit ga je doen
●    Je analyseert de processen en definieert de behoeftes van de klant – zowel op managementniveau als voor de eindgebruikers. 
●    Je adviseert de klant en je past de best practices toe die we met onze jarenlange ervaring in financiële processen hebben opgebouwd.
●    Je bedenkt, bouwt en configureert financiële IT-oplossingen met de Dynamics 365-technologie.
●    Je begeleidt je klanten van begin tot eind bij de ingebruikname van de oplossing.
●    Als standaardoplossingen niet voldoen, maak je een functioneel ontwerp, begeleid je de ontwikkeling van de functionaliteit en implementeer je deze bij de klant.

Onze identiteit

Conclusion MBS (Microsoft Business Solutions) helpt organisaties bij succesvolle businesstransformaties. Als implementatiepartner van Microsoft Dynamics 365 brengen we mens, proces en technologie bij elkaar. De focus ligt op het implementeren van ERP- en CRM-applicaties van Dynamics 365. Ook biedt Conclusion MBS managed services en licentie- en subscriptiemodellen. Wij bedienen bedrijven in retail, wholesale, productie, professional services en de publieke sector. Onze werkwijze typeert zich door een hoge mate van betrokkenheid. Door onze kritische blik zijn we dé partner voor bedrijven die hun businesstransformatie willen versnellen. Bij Conclusion MBS werken meer dan zestig enthousiaste professionals met diepgaande kennis van Dynamics 365.

Over Conclusion
Conclusion is een IT-dienstverlener die opereert als bruggenbouwer tussen strategie, business en technologie. Het bedrijf onderscheidt zich door het ecosysteem van ruim 25 Nederlandse expertbedrijven op het vlak van businesstransformatie en IT-services. Ieder van deze bedrijven is een autoriteit op het eigen vakgebied. Gezamenlijk begeleiden zij middelgrote tot grote bedrijven en overheden op hun digitale reis naar morgen. Conclusion neemt verantwoordelijkheid voor missie- en maatschappijkritische bedrijfsprocessen en systemen, in het hart van de Nederlandse samenleving. 

Jou missen we nog

Hoe complexer de klantvraag, hoe leuker jij ‘t vindt. Je durft de ruimte te pakken om met innovatieve ideeën te komen en neemt daarover de regie. Alles om de beste oplossing voor de klant te vinden. Bijna als vanzelf volg je de ontwikkelingen in de markt op de voet en pas je deze toe in de praktijk. Je maakt graag snel stappen, als financieel professional of als adviseur. Jij doet je niet anders voor dan je bent en dat maakt het prettig samenwerken met jou.

Wat breng je?
●    Je hebt relevante kennis over de financiële processen van (lokale) overheden.
●    Je kunt je functionele kennis van Microsoft Dynamics 365 Finance/ AX2012 omzetten in gedegen adviezen.
●    Je bent enthousiast en eigengereid, hebt een open mind en frisse blik.
●    Je hebt ervaring met ERP-implementaties, als consultant of systeemgebruiker.
●    Kwaliteit staat voor jou voorop en je hebt oog voor detail.
●    Je hebt een zelfstandige werkhouding, maar voegt ook kraak en smaak aan ons team toe.
●    Je bent communicatief vaardig en durft een adviserende rol op je te nemen.

Waardering voor je werk

Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Consultant Public Sector Microsoft Dynamics 365 Finance bieden we jou:
●    Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
●    De vrijheid om je eigen agenda in te delen. Wij geloven in jouw visie als het gaat over het efficiënt indelen van je tijd, waardoor je de juiste balans tussen werk en privé vindt;
●    Een leuk team en persoonlijke coaching om je verder te helpen in je ontwikkeling;
●    Een loopbaan waarin je snel stappen maakt;
●    Een fulltime dienstverband van 40 uur, minder werken is mogelijk;
●    28 vrije dagen per jaar (bij fulltime);
●    Een zakelijk en sociaal wereldwijd netwerk;
●    Toegang tot tech-events en sociale events én de ruimte om deze zelf (mee) te organiseren;
●    Een leaseauto of mobiliteitsregeling;
●    Een laptop en smartphone, inclusief internetvergoeding;
●    Een maandelijkse bijdrage aan je ziektekostenverzekering en sportabonnement;
●    Wekelijks een uitgebreide (digitale) borrel en maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op het hoofdkantoor in Utrecht (zodra dat weer kan);
●    Mogelijkheden om samen met collega’s te sporten (zodra dat weer kan).

Trek je conclusie en solliciteer

Spreekt deze functie je aan, maar beschik je nog niet over de juiste ervaring? Laat dan toch van je horen! Als je basiskennis en -vaardigheden op peil zijn, kun je ook vanuit een junior-rol snel stappen maken binnen Conclusion MBS.

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Elleke Duinkerken, breng je graag in contact met een aanstaande collega die je meer kan vertellen.  Je bereikt me via 06-22006721 of via MBSNL-hr@conclusionmbs.nl.

Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten vandaar dat de vacature open blijft staan. Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Conclusion werft door tijdens de huidige coronasituatie. Wij benutten digitale mogelijkheden voor sollicitatiegesprekken op afstand. Zodra het kan en mag, doen we dat weer face-to-face.

Niet gevonden wat je zoekt?

Traineeship Cloud Consultant

Conclusion Zuyd

Junior

Heerlen

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security