• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Cloud solution architect

Conclusion Enablement

Medior/Senior

Amsterdam, Nederland

Fulltime 40 uur

Max Trapman

IT Recruiter

max.trapman@conclusion.nl

+31 (0)613585668

Over deze vacature

Tijd om je expertise ergens anders in te zetten, Solution Architect. Bij Conclusion Enablement krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:
 • Samenwerken met alle verschillende lagen in een organisatie;
 • Het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van informatiesystemen en onderliggende technische infrastructuur.

Hoe dit er concreet uitziet
Als solution architect zorg je voor een samenhangende IT architectuur waardoor projectteams en beheerteams de ruimte wordt geboden gevraagde functionaliteit te bieden. Door duidelijk onderbouwde keuzes in technologieën en oplossingen zorg je voor de juiste bouwstenen waarmee de business wordt ondersteund. Van nature heb je een sterk gevoel voor techniek en dat combineer je met een aangeboren vermogen om mensen mee te krijgen. Samenwerken met veel verschillende type mensen zit jou in het bloed met als doel samen écht het verschil te maken. Digitale transformatie is één van de belangrijkste thema’s binnen Conclusion Enablement waar wij zowel op architectuurniveau als in softwareontwikkeling actief zijn.

Je stelt kaders en geeft oplossingen voor de uitdagingen die daarbij spelen. Nieuwsgierig als je bent, ben jij altijd op zoek naar verbeteringen. Als architect help je de organisatie met het analyseren van complexe vraagstukken op het gebied van informatiesystemen en de onderliggende technische infrastructuur. Je bent in staat om voor grote ondernemingen de architectuur van het applicatie landschap inclusief integraties en infrastructuur op te stellen aan de hand van nieuwe technologieën. Zo maak je het verschil.

Onze identiteit

Conclusion Enablement is een specialist in de Nederlandse markt op het gebied van Development, Cloud, Workspace en Security services. Met ruim 450 applicatie- en Cloudspecialisten neemt Conclusion Enablement de verantwoordelijkheid voor het transformeren en beheren van applicaties en infrastructuren voor klanten zoals ProRail, Heijmans, Facilicom en natuurlijk Royal FloraHolland. Vanuit vakmanschap wordt gewerkt aan de optimale klantervaring waarbij het ontwerpen, (door)ontwikkelen en managen van bedrijfskritische systemen centraal staan. Dit vakmanschap komt ook terug in meervoudige partnerships met Microsoft en AWS.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 26 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Cloud Solution Architect goed bij Conclusion Enablement met locaties in Utrecht en Amsterdam.

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je logisch en gestructureerde denken en je imago als lopende encyclopedie.

Vinden mensen je koppig of juist meegaand? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral een informele leider en werk je makkelijk samen. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Solution Architect heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:
 • TOGAF
 • AWS en/of Azure
Voor deze functie heb je een afgeronde HBO- of WO-opleiding Aangevuld met minimaal 2 jaar ervaring als Cloud Solution Architect. Waarbij ervaring binnen .NET software landschappen mooi meegenomen is.

Waardering voor je werk

In deze rol krijg je een contract voor 32-40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Cloud Solution Architect bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):
 • Een salaris dat past bij je kennis en ervaring;
 • Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen;
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden;
 • Maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op het hoofdkantoor in Utrecht;
 • Mogelijkheden om te sporten samen met collega’s;
 • Leaseauto;
 • Thuiswerk regeling (tijdens corona);
 • Bonusregeling.

Trek je conclusie en solliciteer

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie. 

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Max Trapman, recruiter, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06-13585668 of max.trapman@conclusion.nl. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact! Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten vandaar dat deze vacature open blijft staan.

Conclusion Enablement werft door tijdens de huidige situatie rond het coronavirus. Wij benutten zoveel mogelijk digitale mogelijkheden voor gesprekken op afstand.

Niet gevonden wat je zoekt?

Salesforce developer

4NG I Conclusion

Medior

Driebergen

Parttime 32-38 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security