• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Business Directeur

AMIS

Senior

Nieuwegein, Nederland

Fulltime 36-40 uur

Jantine Kroneman

HR-medewerker

jantine.kroneman@amis.nl

06-34659092

Over deze vacature

Als Business Directeur, of Business Manager met groeiambitie richting Business Directeur, ben je verantwoordelijk voor de koers van AMIS en neem je commercieel en strategisch verantwoordelijkheid voor de klant en medewerkers. Jij zet je in voor innovatie en de ontwikkeling van de organisatie, wat wordt gevangen in een Businessplan.

Samen met de andere MT leden bepaal jij de strategie, focus en richting van AMIS. Hierbij vormen ondernemerschap, hoog verantwoordelijkheidsgevoel en flexibiliteit de basiskarakteristieken voor deze rol. 
Je bent als Business Directeur een echte teamplayer en je hebt een groot empathisch vermogen. Je streeft een bloeiende en boeiende organisatie na, waarbij klanten en collega’s zich optimaal gewaardeerd en gefaciliteerd voelen. Je draagt het AMIS DNA uit in houding en gedrag.

Als MT-lid ben je (deel)beslissingsbevoegd in alle operationele activiteiten. Jij bent daarom als Business Directeur daadkrachtig en gefundeerd besluitvaardig en je neemt op transparante wijze beslissingen. 
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie. Zo optimaliseer klantteams en ben je de Peoplemanager van Principal en Management Consultants. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, je optimaliseert delivery en contractmanagement en je handelt incidenteel individuele contractbevestigingen af. Jij voelt de verantwoordelijkheid voor business development bij bestaande klanten, maar je durft ook zeker op nieuwe klanten af te stappen. 

Onze identiteit

AMIS is dé specialist op het gebied van Internet of Things, Data- en Integratie Engineering, Datagedreven toepassingen en Data Platforms. Ons team? Stuk voor stuk professionals met een hart voor IT en (integratie)technologie. We volgen de laatste IT-ontwikkelingen op de voet en delen kennis onderling en met de community. Het zit in onze cultuur elkaar verder te helpen als je vastloopt, ook al werk je niet met elkaar in hetzelfde project. Met ongeveer 80 zeer ervaren consultants voeren wij de meest uitdagende projecten uit op het gebied van integratie, modernisering, nieuwbouw beheer. Daarnaast ontwikkelen we web applicaties, data-integraties, API's, dataplatforms en analytics. Onze consultants gaan altijd voor optimaal resultaat, zodat onze klanten het maximale uit hun IT-investeringen halen. Wij bouwen aan lange termijn relaties met onze klanten. Persoonlijk contact, betrokkenheid en vertrouwen zijn de pijlers in onze klantrelatie. We werken in een hecht team met een groot groepsgevoel en ruimte om te groeien. Wil je meer lezen over het werken bij AMIS? Klik hier voor een interview met één van onze specialisten over de uitdagende projecten waaraan wij werken. 

We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in 1 ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Business Directeur goed bij AMIS in Nieuwegein.

Jou missen we nog

Wat neem je mee?
 • Een afgeronde wo opleiding;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een commerciële omgeving (bij voorkeur consultancy), waarbij kennis en ervaring in de IT sector en met IT delivery een dikke pre is;
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Sterke organisatorische en bedrijfskundige kwaliteiten;
 • Goede People Management skills (zoals luisteren, inleven, coachen en inspireren)
 • Sterk ontwikkeld empathisch vermogen
 • Fikse dosis energie, gedrevenheid en je bent in staat je eigen visie te delen. 

Waardering voor je werk


Wat mag je van ons verwachten?
 • Een vaste aanstelling met een salaris dat past bij deze functie.
 • Een leaseauto, telefoon en laptop, zodat je overal je werkt kunt doen.
 • Een bonusvoorstel.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Work hard, play hard. Naast hard werken hebben we ook veel lol samen. Samen borrelen, bijkletsen tijdens een BBQ, een weekend weg. Kortom, een hechte club van collega’s.

Trek je conclusie en solliciteer

Benieuwd naar de projecten die nu lopen? Ik, Jantine Kroneman, HR Adviseur van AMIS, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06-34659092 en jantine.kroneman@amis.nl . Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact!
Wij geloven in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Niet gevonden wat je zoekt?

Vestigingsdirecteur myBrand Apeldoorn

myBrand I Conclusion

Senior

Apeldoorn

Fulltime 36-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security