• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Business Continuity Manager

Conclusion Mission Critical

Senior

Utrecht/Amsterdam, Nederland

Fulltime 36-40 uur

Jim Kuijs

IT Recruiter

jkuijs@conclusion.nl

06-55930460

Over deze vacature

Even opletten risico temmer. Bij Conclusion Mission Critical krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:
 • identificeren van (operationele) risico’s en de impact van deze risico’s voor de continuïteit van de dienstverlening en bedrijfsvoering van Conclusion Mission Critical (CMC);
 • periodiek uitvoeren van de Business Impact analyse (BIA) en Risico Assessment (RA);
 • omzetten van analyses in praktische beheersmaatregelen en deze verwoorden in plannen en instructies;
 • eigenaarschap over het ISO22301-framework en dit borgen binnen de organisatie.
Hoe dit er concreet uitziet?
Als Business Continuity manager binnen Conclusion Mission Critical lever jij elke dag toegevoegde waarde aan onze klanten, opererend in het hart van de samenleving. Jij zorgt er namelijk voor dat het Business continuity proces sneller, slimmer en beter uitgevoerd kan worden. Dat doe je door samen met de beheer teams aan de ene kant en met de klant aan de andere kant, de (crisis) plannen continu te optimaliseren. Je voert diverse operationele activiteiten uit maar je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor het ontwerpen, testen en optimaliseren van het best mogelijke proces om de Nachtrust as a Service te waarborgen voor onze klanten.

Onze identiteit

De wereld verandert, de IT versnelt. 24/7 moeten bedrijven 100% kunnen vertrouwen op de continuïteit van hun kritische processen. Dat is wat Conclusion Mission Critical doet samen met haar ca. 150 collega's. Wij zijn actief in hét hart van de maatschappij. Wij ontzorgen onze klanten en zorgen dat met onze diensten hun bedrijfskritische systemen te allen tijde beschikbaar, wendbaar en weerbaar zijn. Hoe we dit doen? Door onze diensten te ontwerpen, bouwen en beheren voor onze klanten, op de best passende manier. In een wereld die continu verandert, waar de IT blijft versnellen, is het belangrijk dat de klant mee innoveert maar óók beschikbaar en weerbaar blijft. Conclusion Mission Critical speelt in op deze vraag en neemt de klant mee naar de wereld van morgen. Met onze nauwe samenwerking tussen medewerkers, techniek en organisatie zorgen wij er met elkaar voor dat onze diensten altijd beschikbaar zijn. In control today, innovate for tomorrow!

We pakken het bij Conclusion net even anders aan. Met meer dan 28 bedrijven in 1 ecosysteem en met ruim 2.200 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Business Continuity Manager goed bij Conclusion Mission Critical in Utrecht en Amsterdam.

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je doortastendheid, sterke proces skills en je analytisch vermogen. Je bent een echte doorbijter en gaat door tot het gewenste resultaat bereikt is.
Vinden mensen je bedachtzaam? Of juist onstuimig? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral dienstverlenend en klantgericht. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Business Continuity Manager heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:
 • het belang van ICT voor de continuïteit van de bedrijfsvoering en dienstverlening;
 • informatiebeveiligingsbewustzijn;
 • het creëren van een verantwoordelijke en risico alerte cultuur;
 • het uitdragen van het belang van de processen en collega’s trainen in het volgen hiervan.
Voor deze functie heb je minimaal hbo- werk- en -denkniveau. Én heb je minimaal 3 jaar ervaring als business continuity manager. Hiernaast vragen we minimaal 3 jaar ervaring met het werken in een agile omgeving en kennis van het ISO22301 framework.

Waardering voor je werk

In deze rol krijg je een contract voor minimaal 32 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Business Continuity Manager bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):
 • Een salaris dat kan oplopen tot €5000,- bruto per maand;
 • Een bonusregeling;
 • Direct een vast contract;
 • Een leaseauto, telefoon en laptop;
 • Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen;
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden;
 • 26 vakantiedagen.

Trek je conclusie en solliciteer

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Jim Kuijs recruiter, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 0655930460 en jkuijs@conclusion.nl. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact!

Een pre employment screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Niet gevonden wat je zoekt?

Recruiter

Conclusion Low Code Company

Junior, Medior

Utrecht

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security